Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Velkommen til Mysen videregående skole!

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Velkommen til Mysen videregående skole!"— Utskrift av presentasjonen:

1 Velkommen til Mysen videregående skole!
Lærelyst for livet: Det beste i hver enkelt. Mestring – engasjement – respekt.

2 Vi bærer visjonen med oss!

3 Litt om oss selv 950 elever, fra 9 kommuner.
Drøyt 100 har minoritetsbakgrunn. 200 ansatte, fra 8 nasjoner. Skoledag fra 0830 – 1520. En godt utstyrt skole, selv om ikke alt er helt topp. Godt utdannete lærere. Rusteam og ressursgrupper mot mobbing.

4 Mange ressurser «Vanlige» rådgivere; karriereveiledning og hjelp til elever som har utfordringer. Sosialfaglig rådgiver som særlig skal arbeide for å hindre at elever dropper ut av skolen. Minoritetsrådgiver med fokus på elever med fremmedspråklig bakgrunn. Helsesøster i hel stilling.

5 Forventninger til elevene.
At de kommer på skolen hver dag, og at de gjør de oppgavene de blir pålagt. At de melder fra om fravær. At de spør! At de bidrar til et godt klassemiljø. At de følger ordensreglene.

6 Forventninger til foresatte.
At dere følger opp elevene ved å spørre hva de jobber med på skolen. At dere spør om å få gå inn på OPPAD. At dere tar kontakt dersom dere har behov for det. At dere ikke reiser på ferie utenom skoleferiene.

7 Forventninger til oss selv.
At vi hele tiden prøver å realisere visjonen vår. At vi tar verdiene våre på alvor. At vi følger opp de tilbakemeldinger vi får fra elever, undersøkelser og karakterstatistikk.

8 «Den gode timen» Alle er presise. Det er god struktur på starten.
Elevene får informasjon om målene for timen og om hvordan de skal arbeide. Det er variasjon. Oppsummering og god struktur på avslutningen.

9 Kartleggingsprøver Gjennomføres i engelsk, lesing og regning.
Rettes av faglærer. Kun til intern bruk: Elever som trenger ekstra hjelp? Hva er det viktig å bruke tid på i undervisningen? Hvordan legge opp undervisningen?

10 Hva gjør vi nå? Går videre til en økt med informasjon om utdanningsprogrammet. DH skal over skoleplassen til bygg F. HO skal over gangen til det lille auditoriet. TP skal ned på verkstedet.

11 Hva gjør vi nå? Går videre til en økt med informasjon om utdanningsprogrammet. BA reiser til Susebakke. MK går til det lille auditoriet. RM går ned i restauranten SS går til rom K138.


Laste ned ppt "Velkommen til Mysen videregående skole!"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google