Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Frogn kommune har i tre avgrensede områder som er definert som hensynsone friluftsliv: Seierstenmarka, Sørmarka (fra Røys og mot Hvitsten) og Fuglesangåsen.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Frogn kommune har i tre avgrensede områder som er definert som hensynsone friluftsliv: Seierstenmarka, Sørmarka (fra Røys og mot Hvitsten) og Fuglesangåsen."— Utskrift av presentasjonen:

1 Frogn kommune har i tre avgrensede områder som er definert som hensynsone friluftsliv:
Seierstenmarka, Sørmarka (fra Røys og mot Hvitsten) og Fuglesangåsen (Dal) Noen utfordringer: Områdene er små og henger ikke sammen. Områdene er lite kjent og dårlig politisk forankret Det er økende press på friluftsområdene i Frogn og særlig stort press på deler av marka. Det er derfor stor enighet om å Etablere en lokal markagrense for å sikre tilstrekkelig friluftsareal per innbygger – også med tanke på fremtidig generasjoner å styre hvilke aktiviteter som kan tillates i marka/ulike deler av marka å sikre god tilgang til Follomarka Samfunnstrender som spiller inn Nasjonal areal og transportplan: Frogn kommune må sette en grønn strek som viser utstrekningen av Drøbak som kommunens vekstområde Klima og miljø hensyn innebærer at: Det i stor grad ikke skal bygges ned grøntareal, men heller siktes inn på transformasjon av eksisterende bebyggelse ved økt arealbehov Det er viktig for CO2 fangsten at skogen drives Særlover, Naturmangfoldsloven, friluftslov, vilt, skogbrusloven Denne komiteens oppdrag: Legge fram en anbefaling til kommunestyret om en lokal markagrense og en tilråding om veien videre Den lokal markagrensen vil fortelle i hvilke områder bolig- og næringsutvikling IKKE skal skje. Den lokale markagrense vil således bidra til økt forutsigbarhet for grunneier og innbygger. Bakgrunn


Laste ned ppt "Frogn kommune har i tre avgrensede områder som er definert som hensynsone friluftsliv: Seierstenmarka, Sørmarka (fra Røys og mot Hvitsten) og Fuglesangåsen."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google