Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Http://www.ks.no/fagomrader/utvikling/innovasjon/velferdsteknologi/velferdsteknologiens-abc/ 26.12.2018.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Http://www.ks.no/fagomrader/utvikling/innovasjon/velferdsteknologi/velferdsteknologiens-abc/ 26.12.2018."— Utskrift av presentasjonen:

1

2 Har forståelse for hvilke utfordringer vi står overfor,
Målet for opplæringen Har forståelse for hvilke utfordringer vi står overfor, Hvorfor bør endringer skje? Hvilke roller har medarbeidere i de ulike fasene av endringsprosessene.

3 Velferdsteknologiens ABC
Emne A: Introduksjon til tjenesteinnovasjon og velferdsteknologi Emne B: Fra brukerbehov til ny løsning Emne C: Lovverk og etikk Emne D: Utprøving og vurdering ved bruk Emne E: Overgang til drift ABC-en består av fem emner som bygger på hverandre. Emnene dekker sentrale tema som lovverk og etikk, metoder for kartlegging av brukerbehov og eksempler på teknologiske løsninger som er i bruk i kommunene i dag. Det er også lagt vekt på å vise hvordan kommunene kan teste ut velferdsteknologi i praksis, hva som kreves av oppfølging og evaluering underveis, og hvorfor det er viktig å dokumentere erfaringer fra utprøvingen.

4 Opplæringspakken Kunnskaper Ferdigheter Holdninger Fagstoff Eksempler
Arbeidsoppgaver Refleksjonsoppgaver Målet for opplæringen er å gi deg som ansatt i de kommunale helse- og omsorgstjenestene grunnleggende kompetanse i tjenesteinnovasjon og velferdsteknologi, slik at du kan delta i vurdering, utvikling, implementering (iverksetting) og oppfølging av nye helse- og omsorgstjenester i kommunene.

5 Gjennomføring Grupper- ( sammensetning ut fra ulikt arbeidssted)= 30 personer Samling 2 hele dager og 2 halve dager i 2016 30. september (1/1); 14.oktober (1/2); 2. november (1/1) 17. november (1/2) Lesing på egenhånd – krever egeninnsats En mentor /gruppeleder har primæransvar for å lede gruppen I dag starter vi med

6 Evaluering Pilot – teste ut opplegget
Gi kontinuerlig tilbakemelding, prosess og produkt Hvilket utbytte har dere som medarbeidere i kommunene ? Oppstart av nye grupper ???

7 I dag starter vi med introduksjon til tjenesteinnovasjon og velferdsteknologi, fokus på læring – hva fremmer læring. Deretter kort avklaring av noen begreper og føringer. På slutten av dagen i dag skal vi drøfte hvilke temaer som er relevante å nå før jul. Allerede neste gang 14. oktober skal vi ha fokus på tjenestedesign Vi må også finne ut hvilke temaer som skal belyses først og sist


Laste ned ppt "Http://www.ks.no/fagomrader/utvikling/innovasjon/velferdsteknologi/velferdsteknologiens-abc/ 26.12.2018."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google