Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Applikasjon Metoder Prosessen underveis Undervisningsopplegg Målsetting Egenevaluering.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Applikasjon Metoder Prosessen underveis Undervisningsopplegg Målsetting Egenevaluering."— Utskrift av presentasjonen:

1

2 Applikasjon Metoder Prosessen underveis Undervisningsopplegg Målsetting Egenevaluering

3 Applikasjonen La oss gå til nettstedet (går gjennom metoder og prosesser underveis)

4 Undervisningsopplegget
Kunnskapsmål Elevene skal i undervisningen tilegne seg kunnskap om emnet arv og miljø. De skal få kjennskap til sentrale prosesser, for eksempel celledeling, og viktige begreper som gener, arv, kromosomer og miljø.

5 Undervisningsopplegget
Holdningsmål Elevene skal lære seg å bruke kilder på en fornuftig og kritisk måte. Elevene skal få innsikt i etiske dilemmaer innen emnet arv og miljø, for eksempel kloning og genmanipulering.

6 Undervisningsopplegget
Ferdighetsmål Oppøve ferdigheter innen bruk av IKT som hjelpemiddel i skolehverdagen, for eksempel ved bruk av tekstbehandling og internett. De skal også lære seg fornuftige søkemetoder og oppøve et kildekritisk blikk.

7 Målsetting Bidra til økt forståelse av sentrale emner innen Arv og miljø gjennom aktiv søken etter informasjon ved hjelp av informasjonsteknologi.

8 Målsetting Nettstedet blir utviklet for å dekke behovet for oppdatert kunnskap uten store investeringer på den enkelte skole. I tillegg vil nettstedet bidra til økt tilpasning av undervisningen i den enkelte klasse.

9 Evaluering Har oppnådd de målene vi satte på en, etter vår vurdering, tilfredsstillende måte. Tilbakemeldingene fra elevene bekrefter vår design og programidé.


Laste ned ppt "Applikasjon Metoder Prosessen underveis Undervisningsopplegg Målsetting Egenevaluering."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google