Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Hei! Har du lyst å starte et eTwinning- prosjekt med klassen din?

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Hei! Har du lyst å starte et eTwinning- prosjekt med klassen din?"— Utskrift av presentasjonen:

1 Hei! Har du lyst å starte et eTwinning- prosjekt med klassen din?
Her får du hjelp til å komme i gang! M.v.h. Hilde Øen, eTwinning ambassadør i Østfold.

2 Kort om meg.

3 Hvorfor internasjonalisering i skolen?
Virkelig kommunikasjon med virkelige avsendere og mottakere. Få verden inn i klasserommet og åpne klasserommet for verden. Utveksle unik informasjon om kultur og dagligliv. Fremme internasjonal forståelse og toleranse. Kjempemotiverende og utrolig lærerikt! Lett å få elevene til å se nytteverdien av å lære språk. Et vellykket prosjekt gjør undere med elevenes språkutvikling og selvfølelse! Og ikke minst, internasjonalisering har en trygg forankring i både Kunnskapsløftet og i St.meld. nr. 14 ( )

4 Slik kommer du i gang! Finn ut nytteverdien av å jobbe i et internasjonalt prosjekt! Mine elever kom med følgende punkter etter avsluttet juleprosjekt…….

5 Hva kan vi lære av å jobbe sammen gjennom eTwinning?
Man kan finne ut hvordan de har det på skolen og hva de pleier å gjøre i fritiden. Vi kunne se at de hadde skoleuniformer, og fikk lære om hvorfor de har det. Vi lærer engelsk på en helt annen måte, det blir viktig å snakke riktig. Skype gjør at vi kan se hverandre og snakke med hverandre på en gang. Vi lærer mye engelsk, og blir mer opptatt av uttale. Vi kan lære om hverdagslivet deres og om typiske sportsgrener. Vi kan lære om ulike feiringer og tradisjoner. Vi kan finne ut hva slags mat de spiser, og om de har kantine på skolen sin. Morsomt å bruke digitale verktøy til å utveksle info med hverandre. Hilsen 4.klasse,grønn, Spetalen

6 Registrer skolen din. HER

7 Søk etter passende prosjektpartnere
HER

8 ..på partnersøk i Twinspace…
Forespørselen er enorm!

9 …eller hold øye med innboksen din på skrivebordet i Twinspace
…eller hold øye med innboksen din på skrivebordet i Twinspace. Her dukker det stadig opp spennende tilbud.

10 Ta kontakt, lag prosjektskisse, bestem tittel og søk så om å opprette et prosjekt.
HER

11 Når prosjektet er godkjent, får dere tildelt deres eget samarbeidsområde, Twinspace, samt muligheten til å skrive en felles TwinBlogg.

12 I Twinspace finner du disse ulike verktøyene som legger tilrette for et enkelt og greit nettbasert samarbeid.

13 Som ”eTwinner” har du også muligheten til å delta på ulike workshops rundt i Europa. Oversikt og reiserapporter finner du her:

14 Selv fikk jeg delta på denne konferansen i Linz,2006
Hvert år kåres de beste eTwinning-prosjektene i Europa. Man kan vinne priser i ulike kategorier. De nominerte får delta på en gedigen konferanse, som arrangeres i en Europeisk storby. Vinner man, blir også elevene invitert med på reise. Selv fikk jeg delta på denne konferansen i Linz,2006

15 Å jobbe i eTwinning innebærer ikke større forpliktelser enn de dere selv blir enige om. Lag en aktivitetsplan som alle parter makter å følge opp. Det er i utgangspunktet ingen økonomisk støtte som følger disse prosjektene.

16 Som dere skjønner er det lett å komme i gang, men om dere likevel skulle trenge ytterligere hjelp.. Vi eTwinning-ambassadører står alltid til tjeneste, så ta kontakt


Laste ned ppt "Hei! Har du lyst å starte et eTwinning- prosjekt med klassen din?"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google