Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

IPS Elverum Erik Skramstad Uthus.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "IPS Elverum Erik Skramstad Uthus."— Utskrift av presentasjonen:

1 IPS Elverum Erik Skramstad Uthus

2

3 IPS Elverum Rus Starter opp 15. oktober finansiert av Fylkesmannen.
1 IPS jobbspesialist som er organisert under IPS Elverum Samarbeider med ruskonsulentene i K4. Er en del av FACT team når etablert. Kun brukere som har en rusutfordring.

4 IPS bygger på åtte grunnleggende prinsipper
Ordinært arbeid er målet Tilbudet gis basert på klientens eget ønske; man kan ikke ekskluderes med bakgrunn i diagnose, symptomer, rus eller sykdomshistorie IPS integreres i team med klinikere med vanlig fokus på den psykiske helsen Arbeidssøk skal basere seg på den enkeltes interesser og ferdigheter Oppfølgingen inkluderer rådgivning om søknader om offentlige ytelser og trygd Hurtig jobbsøk: Man skal ikke ha lengre perioder med forberedelse, trening eller rådgivning før man prøver seg i arbeid Systematisk Jobbutvikling: IPS-jobbspesialisten bruker en stor andel av tiden sin på å bygge nettverk blant arbeidsgivere basert på finne aktuelle jobber som passer den enkelte Individuell oppfølging uten tidsbegrensning

5 HVEM ER «KLARE» FOR EN JOBB?

6 ER DET SLIK? Ytelser og behovsvurderinger avgjør hvem som er «jobbklare»? Behandling først og jobb etterpå? Rusfri før jobb? Bolig og økonomi på stell før jobb? Du er ikke motivert for jobb! Vi gjør en seleksjon og vurder hvem som er klare for jobb? ELLER? HVEM KAN EGENTLIG FORUTSE NOENS ARBEIDSEVNE?

7 Trening og oppfølging gjøres i jobbsøkersituasjonen og i jobb

8 Våre Resultater Totalt 179 arbeidssøkere har fått IPS tilbud siden 2014. 39 av disse er ROP pasienter. 118 arbeidssøkere har fått ordinær jobb, en formidling på 65,92 % Kapasitet på 70 aktive arbeidssøkere. Har en score på 115 på kvalitetsmålinger, noe som tilsier høy kvalitet på tjenesten.

9


Laste ned ppt "IPS Elverum Erik Skramstad Uthus."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google