Ullensaker Idrettsråd Handlingsplan 2005 - 2007. NIF’s strategier ”de 11 løfter” Handlingsplanen 2005 – 2007 til Ullensaker Idrettsråd tar utgangspunkt.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Presentasjon Oppvekst og kultur
Advertisements

Retningslinjer for klubben – og foreldrevettregler
- en presentasjon.
BASISHALL som grunnlag for rekruttering v/Paal-Mogens Furuseth
KomRev Trøndelag IKS Spillemiddelsøknader 2013 Nye Idrettens Hus, Terje Wist Ass. revisjonsdirektør 24. september
Program: Registrering - kaffe Innledning De ulike typene «daglige ledere» IPD og klubbutvikling.
HEDMARKSIDRETTENS KOMPETANSEFOND Bakgrunn.  Hedmark Idrettskrets solgte i 2010 Idrettens Hus i Ajerhagan.  Styret ønsker å tilbakeføre rentemidler av.
“NIL-klubben” Pilotprosjekt Mars 2012.
Idrettspolitisk dokument
Pause INFORMASJON FRA ADMINISTRASJONEN Rica Hotel Hamar 17. sept 2011.
Bidra på Anleggsdagen 2009! Den 29. august i år går idrettslag, forbund og kretser over hele landet ut i sitt nærmiljø for å vise at noe må gjøres med.
Idretten snakker med kommunen, ved hjelp av idrettsrådet
Levanger kommune Rådmannen Dialogseminar - Kommunestyret, enhetsledere, hovedtillitsvalgte m.fl Innledning ved rådmann Ola Stene Utfordringer.
Levanger kommune Rådmannen Presentasjon av foreløpig forslag til formannskapet Økonomiplan En presentasjon av Foreløpig forslag.
OVER 15 ÅR? BLI MED PÅ AKTIV UNGDOM KURS I GJESVÆR JUNI!
HARSTAD KOMMUNE I Harstad bor det ca
TILskudd ikke-kommunale barnehager i Fauske kommune
STRATEGIPLAN 2012– 2015 Skreia IL - aktivitet i sentrum
VALGKOMITEENS ARBEID i KLUBB - KRETS
FARGERIK FOTBALL I ULLENSAKER KOMMUNE
Kompensasjonsordninger for merverdiavgift Seilflyseksjonens ledermøte 10. april 2010 Arne Mathisen.
Endringer i NIFs lov og regelverk som har betydning for klubbene Arne Mathisen ass. gen.sekr.
Utviklingsorienterte Ungdomsmidler. Midler til utviklingsorientert ungdomsidrett, er et aktivitetstilskudd som skal bidra til: å legge til rette for unge.
Langtidsplan Mål Anlegg Kompetanse Kretsting Oslo og Akershus Gymnastikk og Turnkrets 1.
Basishall Løten ”Merkevarebygging” Ut av hallen (sommeravslutning) Oppvisninger 1. mai og 17.mai Turnshow Pressedekning Være positiv.
Den norske idrettsmodellen
”Fredrikstad-idretten mot 2010” Hovedmålsetting Fredrikstad-idretten har som mål å opprettholde og styrke et allsidig og mangfoldig tilbud gjennom idrettslagene,
Østfold Idrettskrets Strømstad, 23. oktober 2010 Per-Kristian Dahl ordfører i Halden Norge starter i Halden.
Idrettsglede for alle – en åpen og inkluderende idrett
Aktivitetsmiddelsøknadene Samhandling mellom AIR og klubbene.
Spillemidler til idretts-, nærmiljø og friluftsanlegg. Høstseminar 2011 – Asker idrettsråd.
Hokksund Idrettslag
Levanger kommune Økonomiplan oppdatert versjon pr 11. August 2003 – Ola Stene Økonomiplan oppdatert versjon pr 11. August 2003.
ØKONOMIARBEIDET I RØDT
Cathrine Eriksen, ansatt som idrettskonsulent i ØIK fra og med 1
NIFS LOV OM IDRETTSRÅD I ALLE KOMMUNER MED MER ENN TRE IDRETTSLAG SKAL DET VÆRE IDRETTSRÅD FOR IDRETTSLAG SOM ER MEDLEM I NIF. (NIFS LOV § 8) Idrettsrådet.
Hva er lokalpolitikernes største utfordring for å styrke læringskulturen ? Utsiktspunktet er som lokal skolepolitiker i Ullensaker kommune. Atle Forbord.
Forfatter: Aarsand, Sverre Åpen hall – tar ”løkka” tilbake til idrettshallen (T) Folkehelsekonferansen 2013.
Hvordan vinne kommune- og fylkestingsvalget 2011? Børre Rognlien, 2. visepresident For Østfoldidretten 22. oktober 2010.
Idrettsårbok 2013 Byråd for kultur, næring, idrett og kirke Helge Stormoen Tirsdag 30. september.
Kommune- og fylkestingsvalget i S TORTINGSVALGET EN SUKSESS !
Et samarbeidsprosjekt mellom: Norges Basketballforbund Norges Svømmeforbund Norges Rugbyforbund.
Ressursklubb Buskerud
Sentral støtte = lokal frivillighet? Stimulerer eller fortrenger statsstøtten den lokale frivilligheten? Eller betyr ikke idrettspolitikken så mye? Ståle.
Oppstartmøte , Drammen Ressursklubb Buskerud.
Kva er vår oppgåve i Bømlo?
Pressekonferanse Idrettsbyråd Harald Victor Hove 20.august 2010 Barne- og ungdomsmidlene for idrettslag i Bergen 2010.
Idrettsrådets ansvar og rolle
HK Trøgstad 97 Strategiplan.
FORSLAG TIL VERDIGRUNNLAG IL HOLEVÆRINGEN (utdrag av versjon 3 med innspill fra undergruppene) ÅRSMØTE ILH SVENDSRUD 01 MAR 10.
FORSLAG OMORGANISERING. Forslaget Hovedpoeng: Sagene IF omorganiseres til kun å ha et styre.
Lokale Aktivitetsmidler Sak til årsmøte i Sola Idrettsråd 17.februar 2011 Revidert etter vedtak i årsmøte SOLA IDRETTSRÅD
Klubbesøk. Agenda: Bli kjent – presentasjonsrunde Klubbsatsningsprogrammet - bakgrunn og målsetting Hvilke klubber deltar i programmet Gjennomgang «Hva.
ETABLERING AV ET LOKALT FUB Østre Toten Kommune 1.
SPILLEMIDLER 2017 I forbindelse med mottatte spillemiddelsøknader for søknadsperiode 2017 viser det seg nødvendig å gjennomføre en rullering av handlingsprogrammet.
Hvordan står det til med…
Handlingsplan LK – Buskerud Skikrets
ÅRSREGNSKAP 2016.
Prinsippskissen Klubbhus Flerbrukshall/ utvidelse av hall Fotballbaner
Oppegård kommune Kommunestyrevedtak 27. mars 2017
”Idrettsbyen Harstad”
Fredrikstad-Cup (pinsen)
RULLERING HOVEDPLAN FOR FYSISK AKTIVITET, IDRETT OG FRILUFTSLIV
Spillemiddelsøknad 2019 Prioriterte områder.
Anleggsbehov og investeringsplaner
Spørrebibliotek Hvordan står det til med…
Idrett i Skedsmo; Idrettens innspill til kommuneplanen
Velkommen til BRV årsmøtet 2019.
Årshjul for klubber og idrettsråd i Rogaland idrettskrets 2019
Årshjul Idrettsrådet i Trondheim
Utskrift av presentasjonen:

Ullensaker Idrettsråd Handlingsplan

NIF’s strategier ”de 11 løfter” Handlingsplanen 2005 – 2007 til Ullensaker Idrettsråd tar utgangspunkt i NIF’s overordnede mål: 1.Det skal være gratis bruk av offentlige idrettsanlegg for alle under 25 år. 2.Flerbruks- og nærmiljøanlegg skal prioriteres framfor store og kostbare konkurranseanlegg 3.De totale tilskudd fra kommunene til idretten skal øke. 4.Grensen for at årsomsetningen skal utløse avgiftsplikt, heves til kr ,- for hver gruppe og hvert lag. 5.Beløpsgrensene for arbeidsgiveravgift og skattetrekk av honorar og lønn til tillitsvalgte i lagene heves. 6.Gaver til idrettsorganisasjoner skal bli fradragsberettiget. 7.Alle idrettslag skal få tilbud om ”Fremtidskvelder” for å finne løsninger på utfordringer som idrettslaget står overfor. 8.Kontantstøtte blir gitt til konkretet tiltak rettet mot frafall og rekruttering av ungdom mellom år, som utøvere, trenere og ledere. 9.Alle ungdommer under 25 år som sitter i styrer skal få tilbud om gratis lederutdanning. 10.Deltakelse i frivillig arbeid og utdanningstiltak skal gi realkompetanse ved jobb- og utdanningssøkning. 11.Idrettslag som har bidratt til utvikling av toppidrettsutøvere, mottar en rettferdig del av den økonomiske inntjening disse toppidrettsutøverne oppnår.

Ullensaker IR Handlingsplan Hovedmål 1; Økonomiske rammer. Bedre de økonomiske rammevilkårene for UIR Delmål: –Arbeide for en deltidstilling i UIR. Det arbeides med å se på mulighetene sammen med UK. -Fordeling av ABC-midler i henhold til kriterier fra UK og søknader fra IL Arbeidet med fordelingen skjer på april/mai styremøtene i UIR. –Fordeling av LAM-midler i henhold til regler og vedtekter Årsmøte vedtar retningslinjene for arbeidet med fordelingen av LAM-midler. Fordelingen skal være oversendt AIK før 1. juli –Søke UK hvert år for midler til Barne- og Ungdomsprosjektet Søknaden sendes i forkant av starten i det politiske budsjettarbeidet for neste år –Være oppdatert på utlyste midler som UIR kan søke på til idrettsrådets drift Dette er en jobb som gjøres til en hver tid

Ullensaker IR Handlingsplan Hovedmål 2; Samarbeid mellom idrettslag og Idrettsråd Styrke samarbeidet mellom UIR og Idrettslagene Delmål: - Idrettslagene må motiveres til å bruke NIF-linjen mer, slik at samarbeidet blir sterkere mellom Ullensaker Idrettsråd og idrettslagene. - Ha årlige møter med alle idrettslagene i kommunen Ullensaker Idrettsråd inviterte alle idrettslagene til å delta på styremøte som ble avholdt på Toppidrettssenteret i Oktober, samme helg som Den Store Kurshelgen ble avholdt. Det var kun 2 lag som deltok på møtet og middagen etter på.

Ullensaker IR Handlingsplan Hovedmål 3; Politisk og kommunalt samarbeid. Styrke samarbeidet mellom UIR og Ullensaker kommune (politikere og administrasjonen) og idrettslagene Delmål; -Fortsette å utvikle utradisjonelle samarbeidsformer for barn/ungdom gjennom Barne- og ungdomsprosjektet Prosjektet videreføres, viser til årsmeldingen pkt 07 og handlingsplanen –Ha et årlig møte med alle de politiske partiene i kommunen, samt ordfører og rådmann Leder i idrettsrådet og ordfører har jevnlige møter. Viser til representasjonsdagbok – årsmelding –Vedta en modell som sikrer gratis adgang til idrettsanleggene i kommunen for barn/ungdom opptil 25 år –Varmtvannsbassenget på Gjestad Rehabiliteringssenter er det eneste kommunale anlegget hvor det ikke er gratis leie for barn og unge. På styremøte i desember 2005 vedtok Idrettsrådet å dekke 100 % av denne leien, siden det er kun ett lag som betaler leie på kommunale anlegg. Dette dekkes gjennom ABC-midlene. –Fortsette å utvikle samarbeide med ”Fast forum for barn og ungdom” i UK. Ullensaker Idrettsråd har en representant i dette forumet gjennom Barne- og Ungdomsprosjektet. Forumet har månedlige møter.

Ullensaker IR Handlingsplan Hovedmål 4; Aktivitets- og idrettsanlegg Påvirke til å legge forholdene til rette for et allsidig tilbud om idrett, fysisk aktivitet og friluftsliv i kommunen. Delmål; –Følge opp anleggsplanen i kommunen og innspill til byplanlegging Jessheim Idrettsrådet sendte inn forslag til kommunen og arbeidsgruppe har blitt satt ned. –Følge opp ULLKISA stadionprosjekt Stadionprosjektet er skrinlagt, det vil bli tribuneanlegg og friidrettsanlegg –Følge opp Kløfta IL idretts- og aktivitetspark Kunstgressbanen og ballbingen er ferdig, klubbhus og garderober med møterom i Bakkedalen er vedtatt i HST. –Arrangere anleggsmøte i august hvert år med alle idrettslagene, før kommunedelsplanen blir revidert i desember Avholdes i august hvert år. –Arbeide for økt hallkapasitet. Ullensaker Kommune har avsatt kr ,- for leie av Balderhallen, avventer tilmakemelding fra Thon. Idrettsrådet har inngått en intensjonsavtale med HoppenSprett Barnehager vedr halltid i en evnt. ny idrettshall/barnehage. –Arbeide for at aktivitets- og idrettsanleggene i kommunen blir en del av kommunens infrastruktur. Det har blitt oversendt et brev til kommunen vedr. idretten og infrastruktur, men det ble dessverre avslått. Det arbeides fortsatt med delmålet