Hovedprosjekt 2005/2006 Oppgave 28E Øyvind Mosti, 3DSU Administrasjon av apparatutlån, pasienter, rekvirenter og helseforetak.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Helge Paulsen, Yngve Nesse og Kine Klubnes. Innledning  Oppdragsgiver  Copyleft ble startet i Oslo i 1997  I 2004 ble Copyleft Solutions Startet i.
Advertisements

Titanic Developer Team består av :
© Atmel Norway 2005 Webinteface for presentasjon av lisensbruk Hovedprosjekt 003E.
Teknisk brukerstøtte system For Noroff Instituttet Avdeling Bergen Oppgave 49E av Gisle Johannessen, HiST V2007.
1 Tilgjengeliggjøring av elektroniske registre – idéer og problemstillinger Seminar om tilgængeliggørelse af elektroniske arkivalier, Skógar, Island,
PRESENTASJON AV HOVEDPROSJEKT
Bluetooth community i J2ME for mobiltelefoner, hovedprosjekt hos Telenor Mobil A/S, Utviklet av: •Arve Waltin •Per Ola Sæther.
Terje Hjerpbakk Oppgave 2 Vår ING. Problemstilling  Designe en database og lage et program som gjør det mulig å lage fleksible spesifikasjoner/rapporter.
Uni Eiendom FDV – Status for produktet
Prosjekt 013E ”Leiebørsen” / Thomas Kulvik: Prosjekt 013E Leiebørsen.
Agenda  Introduksjon  Oppgaven  Muligheter  Utviklingsløp  Demo  Teknisk gjennomgang av Plassere  Siste Ord  Spørsmål?
Vitacon apparat- og pasientadministrasjon Gruppe 31 Maria Nguyen & Mariann Stensland.
Prosjekt nr 38E Database for registrering av radioaktive stoffer brukt ved Nukleærmedisinsk Seksjon, St. Olavs Hospital.
Prosjekt 45e - WebConcret
Hovedprosjekt Hos Julius Maske
Kort om oppgavestiller Sintef Energiforskning AS, avdeling for kraftproduksjon og marked. Driver med oppdragsforskning i det nasjonale og internasjonale.
Utført av: Jeppe Flensted HiST Vår 2009
EBIT - Prosjektet I 1998 fikk Qfree ASA tildelt leveransen av et nytt Elektronisk billetterings-system i Trøndelag (EBIT) Fylke:Nord- og Sør Trøndelag.
Lag og foreninger Dynamisk nettløsning og kalendermodul for foreninger i Steinkjer Kommune, utviklet med PHP og MySQL. Hovedprosjekt HiST våren av.
Reidar Wisløff 3DSU Hovedprosjekt 16E
Hovedprosjekt 2005 Nettbutikk og administrasjonsside for nettbutikk ved bruk av PHP og MySQL Gruppe 33 E AiTEL HiST.
Thomas Johan Eggum & Sindre Williksen
Veiledersystem på Web Oppdragsgiver: HIST, AITeL på vegne av TISIP.
Hovedprosjekt Prosjektledere: Ståle Furset Torbjørn Vik Oppdragsgiver: Torbjørn Vik.
Presentasjon av Concrea
Hovedprosjekt 2006 Webbasert filbehandler Gruppe 28 Snorre Arstad Thomas Tønnessen.
Hovedprosjekt- presentasjon. Ekstern oppdragsgiver Q-Free:Ticketing AS leverer elektroniske billetteringssystemer for kollektivtransport. Det leveres.
Registrering av kjemikalier i Kromatografigruppa, Fürst Medisinsk laboratorium. Database laget med bruk av teknologiene PHP, MySQL og Apache Prosjektoppgave.
Livet etter Frontpage og Access Tom Heine Nätt. Agenda Frontpage Hvorfor bytte? Krav til et webutviklingsverktøy Alternative webutviklingsverktøy Dreamweaver.
Generering av kongurasjonsfiler for TaskManager i HLT CERN - ALICE Torstein Thingnæs Veileder: Kristin Fanebust Hetland.
Eziz Annagurban Veiledere: Sven-Olai Høyland Carsten Helgesen
Marius Lia Nilsen Magnus Salomonsen Prosjektgruppe 048E.
PUG-NORWAY OKTOBER 2008 THOMAS SKJØRTEN, HILDE ANDREASSEN UML og OpenEdge OOABL.
Teknisk utstyr database
Presentasjon av hovedprosjekt
Sklerobase v2.0 - System for beslutningsstøtte. Oppgavestiller  St. Olavs Hospital v/Arild Faxvaag.
Presentasjon oppgave 047E Hovedrosjekt av Christian Lyng 1 Presentasjon Realici Hovedprosjekt fra Christian Lyng 3DDT Oppgave 047E Veileder Greta Hjertø.
Presentasjon av oppgave 63 Snorre Arstad & Leif Roar Nilssen.
Hovedprosjekt 2005 Sikker kommunikasjon og begrensninger i standarder Gruppe 50 Tore Bergeng Thomas Tønnessen.
Bjørn Olve Møkkelgård Kristian Elverum
Hovedprosjekt 25: Interaktiv demo for web-basert verktøy Brukeropplæring i form av interaktive demoer for oppdragsgiver Dossier Solutions Prosjektdeltaker:
Akuttenheten – på nett Et hovedprosjekt 2-årig høgskoleutdanning innen IT - i Trondheim! 4 vt ~ 2 dager pr uke, fra 28.1 – 30.5 En student... Oppgaven:
Hovedprosjekt RIS og SUS ved Q-Free ASA av Øyvind Lystad Rune Storm Sivertsen.
HOVEDPROSJEKT 28e HiST2003/2004. Om oss Tor Arne Hammervik, 21 år Tor Arne Hammervik, 21 år Thomas Lund, 24 år Thomas Lund, 24 år Geir Magne Nilsen, 24.
LAVA - hvordan stimulerer teknologi ? Anders Kluge Stipendiat og forsker Institutt for Informatikk og Norsk Regnesentral.
TelePOS GSM/GPS-posisjoneringssystem for Telenor Mobil. Implementert i Java som en webservice med klient. Hovedprosjekt - Gruppe 17E AITeL – HiST 3DSU.
Utvikling av nettbutikken. Nettbutikken og Oppgavestiller Oppgavestiller og prosjektgruppen består samme person, Inger-Lise Aase Nettbutikken er utviklet.
ASP-basert Helpdesk for Veterinærinstituttet ASP-based Helpdesk-system for Norvegian Veterinary Institute.
1 Aktive websider ved hjelp av PHP- og MySQL-teknologi Videreutvikling av websidene ved Avdeling for helse- og idrettsfag, Høgskolen i Agder.
Presentasjon av hovedprosjekt Elin Leikvang ResLab Integration Grunnlagt i 2005, datterselskap av ResLab Reservoir Labratories og en del av Weatherford.
YXD-Kurdistan Om oss Asad Fattahi Samarbeidet i flere andre prosjekter
Forstudie Nå situasjonen: dagens situasjon med ulemper og fordeler
Trondheim Lytte- og Læresenter. Sammendrag Prosjektet ble iverksatt fordi Trondheim Lytte- og Læresenter så behovet i å ha et elektronisk kundearkiv i.
Tittel på prosjektoppgaven: ”Etablering av ny internettpresentasjon og innføring av den web-baserte delen av et intranett ved Høgskolen i Stavanger.” Presentasjon.
Utvikling av et web-basert bestillingssystem for bøker og en tilhørende database for uthenting av statistikk. I tillegg et nytt CSS-basert design for bibliotekets.
Prosjektoppgave Videreutdanning i Data (ViD), våren 2004
Supply Chain Analyzer Hovedprosjekt for Henning Jensen, Atle Rudshaug og Birger Ertsgaard 3dsu, AiTEL, HiST.
Trondheim City Guide En lokasjonsbasert applikasjon for Windows Phone 8-plattformen Bacheloroppgave 9E, av Rolf Hammervik.
System Center Configuration Manager 2007 Bachelorprosjekt gruppe 18A
Weblogg-Forum web-system. (PHP/MySQL) Hovedprosjektoppgave 46E (Egendefinert oppgave) Skoleåret 2003/2004 – AiTEL, HiST Student: Magnus Kopstad Veileder:
HOVEDPROSJEKT 2002 JAVA-basert utvikling av IP-telefonfunksjoner.
Presentasjon av hovedprosjekt ”PC-basert keyboard og display for AIS”
Hovedprosjekt våren Artistdatabase Inge Helseth 3DDT.
Forelesere ved Institutt for Økonomi og Informatikk ved HSN er oppdragsgivere i dette prosjektet. Videreutvikling av bachelor prosjektet PUR som ble gjennomført.
Inventardatabase Hovedprosjekt våren Oppdragsgiver Kunsthøgskolen Studie innen design, skuespill, dans osv Størst i Norge.
Gruppe 51E Inger Torp, Edvard Andrè Nilsen, & Janne KB Pedersen
Utlånssystem for datautstyr
Prosjekt 005 – ASP-based system for internal course administration
Frode Hammer Håvard Gustad
Utskrift av presentasjonen:

Hovedprosjekt 2005/2006 Oppgave 28E Øyvind Mosti, 3DSU Administrasjon av apparatutlån, pasienter, rekvirenter og helseforetak.

Vitacon ble etablert i 1985 og selskapet holder til i Trondheim. Vitacon utvikler, produserer og markedsfører inkontinensprodukter, som elektrostimulering og biofeedback. Vitacon samarbeider med helseforetakene vedrørende utlån av inkontinensprodukter. Om Vitacon

Bakgrunn for prosjektet Dagens systemet er tungvint å bruke, enkle operasjoner blir utført på arbeidskrevende måter. System fører til unødvendig tidsforbruk ved registrering av data og vanskeligheter ved søk. Det er usikkerhet blant brukerne om det nåværende systemet har alle funksjonene som de trenger. Brukerne kan enten ikke finne disse funksjonene eller så er det så komplisert at de ikke får til å bruke dem. Systemet har et lite brukervennlig grensesnitt. Vitacon bruker i dag en Access database for registrering av apparater, pasienter og utleieinformasjon. De ønsker å få utviklet et nytt system for administrering av utleieforhold.

Problemstilling Det skal utvikles et nytt system for administrering av apparatutlån. Systemet skal effektivisere de ansattes arbeidsrutiner. Systemet skal ha et enkelt og intuitivt brukergrensesnitt. Systemet ønskes tatt i bruk så snart som mulig.

Motivasjon Prosjektet ble videreført fra forprosjektet. Dette gav en reell mulighet til å få leverte et system som oppdragsgiver kunne ta i bruk ved prosjektets slutt. Jobbe med en oppdragsgiver som ikke har kunnskap om systemutvikling. Velkjent teknologi. Mulighet for å kunne konsentrere seg om utviklingsprosessen og systemet.

Motivasjon Muligheten til å følge systemet etter prosjektets slutt. Vedlikehold, videreutvikling og drifting.

Problemløsning Det ble valgt en løsning med Java som programmerings språk og MySQL som database. Windows brukergrensesnitt. Unified Prossess som utviklingsmetode.

Problemløsning Egen arbeidsplass hos oppdragsgiver. Kontinuerlige tilbakemeldinger fra oppdragsgiver.

Problemløsning NetBeans som utviklingsverktøy. CVS. Bruk av design patterns.

Resultater Et system som er installert og klar til bruk 1. juni. Dokumentasjon til videre utvikling av systemet. Erfaring.

Resultater Demonstrasjon av systemet.

Videre arbeid Systemet tas i bruk 1.juni. 1 måned med dobbeltføring. Feilretting. Ny funksjonalitet.