Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Hovedprosjekt- presentasjon. Ekstern oppdragsgiver Q-Free:Ticketing AS leverer elektroniske billetteringssystemer for kollektivtransport. Det leveres.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Hovedprosjekt- presentasjon. Ekstern oppdragsgiver Q-Free:Ticketing AS leverer elektroniske billetteringssystemer for kollektivtransport. Det leveres."— Utskrift av presentasjonen:

1 Hovedprosjekt- presentasjon

2 Ekstern oppdragsgiver Q-Free:Ticketing AS leverer elektroniske billetteringssystemer for kollektivtransport. Det leveres komplette løsninger med billetteringsterminaler, integrerte og eksterne kortlesere, kommunikasjon, administrasjon og klareringssystemer.

3 Prosjektgruppen Espen Karin Lise Elin

4 Hvorfor vi valgte oppgaven? J2EE er ny og spennende teknologi som vil være ledende konkurrent til Microsofts.NET. Gruppen har valgt oppgaven for å tilegne seg kunnskap i 3. generasjons utvikling.

5 Problemstilling En buss sender melding til et sentralsystem i det den forlater en holdeplass. Systemet lagrer meldingen og beregner en forsinkelse som videresendes til de resterende holdeplasser på bussens linje.

6 Systemskisse

7 Teknologi Systemet er laget med J2EE og baserer seg særlig på EJB, Enterprise Java Beans. Systemet er en pilot og reell kommunikasjon ved hjelp av SMS er ikke implementert.

8 USE CASE-diagram

9 Resultater Det foreligger en kjørbar pilot utviklet i J2EE med en tilpasset RUP med UML dokumentasjon.

10 Videre arbeid Web-interface for spørring fra passasjerer Implementering av SMS-kommunikasjon

11 Takk for seg… Spørsmål? espen-bakke-larsen@c2i.net


Laste ned ppt "Hovedprosjekt- presentasjon. Ekstern oppdragsgiver Q-Free:Ticketing AS leverer elektroniske billetteringssystemer for kollektivtransport. Det leveres."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google