Månadsbrev for juni 2013 Då lakkar det og lir for dette barnehageåret. Det er i skrivande stund berre ei god veke til barnehagen stengjer for sommarferien,

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
I.
Advertisements

PROSJEKTET OM KOKO OG FLYPLASSEN SOLSTRÅLEN
Opprinnerlser, språk debatt, forskjeller og likheter.
Laget av Embret Lund 1BAA. Hovedlærer når vi lærte det praktiske av ‘’gamle metoder’’ og var flink i det han viste oss. Det syntes også godt at han hadde.
Arbeidslivskurs og språkpraksisoppgaver tilpasset B-løpselever
SIN BOK Barnehageåret Bilder av de som bor hjemme hos meg :
M ÅNEDSEVALUERING MAI Sommeren er kommet! Håper den varer lenge! Vi nyter dagene ute med vannlek, leting etter insekter og lek og moro. I mai har vi vært.
Kor tid kan søknaden registrerast?  Dersom du søkjer for våren 2013 så kan du søkje så snart det let seg gjere.  Du som skal søkje.
O PPGAVE 30 Side 154 Hvilke pronomen passer her?.
Vinnerlaget.
Johannes 14,1-11 veien, sannheten og livet
Evaluering av november på Blå avdeling:
De 100 mest brukte ordene i bøker i klasse..
Krasnogorodsk internatskole og barnehjem ligger i Pskov fylke i vest-Russland. Der bor 200 barn/unge i alderen 7-18 år. Alle barna har et handikap. De.
VI INVITERER deg/ditt firma til Søve som UTSTILLER PÅ MINIDYRSKU’N Sted: SØVE VIDEREGÅENDE SKOLE ULEFOSS Lørdag 1. juni 2013 Søve kan feire 120 år som.
AVSKJEDSFEST Søndagskveld hadde vi ”åpen” havn, der slekt og venner kunne ta med grill/grillmat for å komme og kose seg litt sammen med oss, slik at vi.
”Anders og tyskerne” Denne teksta er skrive av ein gut i 5. klasse etter ein time der ein historikar frå HiØ har fortalt om ei dramatisk hending i bygda.
100 lure ord å lære.
VERDENSARVFORUM 2014 Finansiering av fellesgodene Noen eksempler på muligheter for verdensarvområdene Hjelp! Legg pengene her! John A. Bryde.
FJØSHAUGEN BARNEHAGE UTSIKTEN
Her er den flotte skolen vår K ULTURØKT På mellomtrinnet har vi forskjellige kurs hver torsdag. Kursene varer i fem uker. Vi har seks forskjellige.
Oppgave 12 side 117 – 121 i arbeidsboken
Grammatikk tirsdag 14. oktober Læringsmål: - Lære når du bruker og - Lære når du bruker å.
De 222 mest brukte ordene i det norske språket..
Arbeidstid SFS 2201.
Ungdata-undersøkinga i Setesdal 2012 Nøkkeltal (ungdomsskulen) FAKTA OM UNDERSØKINGA: Tidspunkt: Uke 41 – 42 Klassetrinn: 8. – 10. klasse + VG1 – VG3 Svar:
Bør pensjonsreforma reformerast? Asbjørn Rødseth Økonomisk institutt Universitetet i Oslo.
Side Samfunnsfag. samandrag Samane jakta og fiska etter mat. Samane jakta på villrein fram til1600 talet. Dei hadde ein skatt som beli betalt med.
An approach to multimodal and ergonomic nomadic services Marco Riva og Massimo Legnani.
Februar Hadde oss ein fin tur til Svandalen… Tore Andre sto på slalom for fyrste gong…. Det ga meirsmak… Satsar på snøføre i vinter…
Norane skule Tirsdag Fellesøkt med utgangspunkt i kopihefte Aldersblanding klasse 2 skuletimar Måndag Gruppesamtalar – ein skuletime.
Vanlege nynorskfeil.
Arbeiderpartiet.no HUSBESØK PÅ 1 – Valgkamp ansikt til ansikt.
VELKOMMEN TIL MADLAMARK SF
VELKOMMEN TIL LONE SKULE. SKULESTART INFORMASJON OM SKULEN GODE RÅD TIL FORELDRE FØR SKULESTART.
Tema Vg1, kap 4.
1 Kunnskapsløftet og utfordringar for lærarutdanninga Peder Haug Høgskulen i Volda.
Språket i kommunane Innleiing ved Nils Ulvund og Jan Magne Dahle.
Loen 23. og 24. mars Anne K F Midtbø Barnehagen som læringsarena Utfordringar i ny rammeplan for barnehagen sett frå kommune- administrasjon Anne.
Uke 25 og juni. TILTIL TIRSDAGTIRSDAG Norsk: Les 15 minutt i ei god bok. Matte: Engelsk: ONSDAGONSDAG Norsk: Les 15 minutt i ei god bok. Matte:
Månedsplan for Froskene Mai 2015
Digital kompetanse Presentasjon basert på essayet ”Den sjette kompetansen” Jostein Tvedte.
Reinsing av vatn på Leikanger. Om oss. Me er fire elevar i 10a på Leikanger Ungdomsskule. Gruppa består av Halvard, Amalie, Hans Christer og Astrid. Me.
The Sogn og Fjordane Preschool Physical Activity Study PRESPAS Fysisk aktivitet hjå 3-5 år gamle barn i Sogn og Fjordane.
Sogndal kommune bli med på laget. Skulane i Sogndal.
Kappløpet om Afrika. Imperialisme har eksistert til alle tider og i alle verdsdelar. Imperialisme inneber at statar eller samfunn skaffar seg kontroll.
Soria Moria Slott Et norsk folkeeventyr. Halvor.
April brev for små og store blå: «Kom Mai du skjønne milde» Då er april allerede forbi. Me har i april hatt «Matematikk» som tema med telling og former.
Skrive tale til konfirmasjon. Hugsereglar: -Kjenn materialet ditt -Øv! -Kjenn publikum -Kjenn rommet -Slapp av! -Folk vil at du skal lykkast! -Ikkje be.
Skrive tale til konfirmasjon. Huskeregler: -Kjenn materialet ditt -Øv! -Kjenn publikum -Kjenn rommet -Slapp av! -Folk vil at du skal lykkest! -Ikke be.
Her kommer litt om det vi har gjort på i august, og hva vi skal gjøre i september.
Foreldremøte, Osvika og Røda Tirsdag, 18. september.
Systematisk Observasjon av Lesing.  Ei prosjektgruppe i Gjesdal kommune har utarbeidd eit verktøy for systematisk kartleggjing av kvar den einskilde.
100 høgfrekvente ord nynorsk 2 sekunder1 sekundBlink Pål Monstad, Pedagogisk senter Haugesund oktober
Juninytt Da har vi sagt farvel til mai og ønsket juni velkommen! Mai har vært preget av mange gode fellesopplevelser, og mye kjekk lek inne og ute. Vi.
Juninytt HURRA!! Månedens jubilanter: Thomas blir 27 år 12.juni
Mars på Pytten Tiden som gikk: Tidlig sett: Tiden som kommer:
Sommermåneder på Pytten
Januar på Pytten Da var desember over, og vi skriver Vil benytte anledningen til å ønske dere alle et godt nytt år. Håper alle hadde en flott juletid.
Januarbrev Då var Januar over.
KULTURBEGIVENHETER I SNARØYA
Månadsbrev februar- gul gruppe
KULTURBEGIVENHETER I SNARØYA
Månadsbrev blå september 2017
Kort om implementering
Mål: Kunne forklare kva eit substantiv er. Kunne bøyge substantiv
Tittel Bakgrunn Målet med postern Bruk bilete Budskap i feit skrift
® Utallege møter - tverrfaglige mange dyre timeverk
Tittel Budskap i feit skrift Bakgrunn Målet med postern Bruk bilete
MÅNEDS-/ INFOBREV FOR TYRIHANS august 2018
Utskrift av presentasjonen:

Månadsbrev for juni 2013 Då lakkar det og lir for dette barnehageåret. Det er i skrivande stund berre ei god veke til barnehagen stengjer for sommarferien, og her er litt av det vi har gjort siste mnd. Tidleg i juni var vi på besøk hjå Marit Oline. Langs Engjadalselva såg vi mink. Flott klatretre i hagen.

Vi har hatt felles songsamling der dei vaksne på turkis hadde eit lite skodespel om å samarbeida og hjelpa kvarandre

Vi har vore mykje ute både i jungelløypa i Parken og framme i Grindane

Skulestartarane har overnatta i barnehagen og vore på museet på Kaupanger. Skatte-jakt Flatseng i Aulaen Kjekt å helsa på hesten på museet. Vassgraut smaking

Sommarfest i regi av foreldra samla mykje folk. Med desse bileta og orda vil vi på Blå takka for året som har gått og ynskja alle ein god sommar