Radio Reklame Komplett.no Fossbad Spotify.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
UNGDOM OG PSYKISK HELSE
Advertisements

Det Store Spranget En modellutprøving ved Habiliteringssenteret
Den vesle gutten og julenissetoget
I.
Teknologi i klasserommet
HVA NÅ, LILLE LAND? NOEN SPØRSMÅL FRA EN OMNIBUSUNDERSØKELSE Gjennomført av Synovate på oppdrag fra LOStat/Fafo, uke 45 1.
Riktig eller galt? Eller nesten riktig?. Det var elskere som skiltes seg med den største vanskeligheten. (2 feil) Jentene fikk ingen eller veldig litt.
Utlandsprosessen Studiestøtteonferansen i Stockholm 1. – 3. juni 2014.
Bibeltime onsdag 8.januar Anne Birgitta L.K.. Luk.1, Men da Elisabet var i sjette måned, ble engelen Gabriel sendt fra Gud til en by i Galilea.
Harald Sørgaard Djupvik, TNS Gallup april 2010 Norsk Journalistlag og Norsk Redaktørforening Den store kvalitetsundersøkelsen 2010 (Redaktørdelen)
Velkommen til torsdag!. Aktiv imot passiv Hva er et eksempel på aktiv stemme? The man builds a house. Hva er et eksempel på passiv stemme? A house is.
Senter for sjeldne diagnoser Erfaringer fra kurs for brukere over 40 år May Cicilie Voldhaug, Kurs og informasjonsrådgiver FoU-dag 05. april 2013.
FELLESORGANISASJONEN Barn og barns utvikling Mest dedikert til barnevernpedagoger? Representantskapsmøte Aust-Agder 10. mars 2008.
«Læringslystplan» (PDSA) for klasse……………. ved………………………………………..skole "Læringslystplan" (PDSA)
Aggression Replacement Training
Hvordan arbeide med min treningsjournal?
Foreldresamarbeid Kan vi gjøre det enda bedre ?
PRESENTASJON. IFØLGE DISSE MÅLINGENE BRUKTE JEG MEST DATA OG TV, MEN DE BLE IKKE ELT NØYAKTIGE OG HELGEN VAR IKKE HELT VANLIG SIDEN JEG HADDE BURSDAG,
Utdanningspolitikken • Samme rettigheter. • Hjelp for alle som trenger det. • Etterutdanning for lærere. • Utvide skoledagen gradvis. • Fokusere på.
Hvorfor øker bruken av spesialundervisning? Driverne bak økningen i bruk av spesialundervisning i grunnskolen.
Utviklerforum onsdag Asbjørn Thorsen. 1. Erfaringer 2. Kontroll – Perspektiv N.
Fra grunnskole til videregående.
Samstemming av medikamentlister og riktig legemiddelbruk
Utført av: Jeppe Flensted HiST Vår 2009
ONSDAG  1.økt fra  Vi var i klasserommet og sang sanger med bevegelse og rytmer. Konsentrerte oss veldig om puls-slag. Pulsen i.
Ungdom i klubb ”neste generasjon”. Ungdom i klubbene  Vil vi ha ungdom i klubben vår?  Hvorfor er det så få ungdom i klubben?  Hvordan ser de unge.
Post 4, sykehuset Levanger
Jeg heter Yasmin Meralli Jeg er invitert hit på grunn av mine erfaringer som Konsernsjef for mangfold og likestilling i et av Canadas største finanskonsern,
Kildekritikk Vibeke Bjarnø, avdeling for lærerutdanning og internasjonale studier.
RUS OG UNGDOM Jobbet på av: Sarem,Sander,Joakim,Johannes,
Maria Gripe.
Barnets sekstende leveår Trinn 18. Tema for trinnet Ungdommens egen tidsalder Egne behov og barnas behov Når ørene flytter ut Oppsummering og evaluering.
UNG som skyggeredaksjon. Anne Lene Blystad. Jeg er koordinator for UNG-reporter redaksjonen i Hamar Arbeiderblad. Jeg er 22 år, nyutdannet journalist.
My Saemien Sijte Av Ingebjørg M. Lippart Ide for oppgaven! Utprøving av ulike funksjoner i SketchUp I ett med naturen, benytte naturmaterialer.
PROSJEKT: UADRESSERT REKLAME Omnibus: 23. august – 30 august 2006
Ungdoms slang Fillip Leth.
Hvordan bruke Økonomilappen?
Trivselsundersøkelse - 08 Trivselsundersøkelse utført 8. desember leverte For alle utsagnene betyr score 1 at personen er totalt uenig og score.
Hvilke familietilbud trenger de yngste
Undersøkelsen 2009 Kommunikasjon. Innledning Kvantitativ undersøkelse av kommunikasjon Hensikt: ikke nødvendigvis å finne noe nytt, men å danne et bilde.
Ingeborg Amundrud og Åshild Vassend Holm
MENA1000 Deleksamen 2012 Endelig statistikk. Deleksamen-resultatet i prosent av oppnåelig (x-aksen er ikke kandidatnummer, bare et løpenummer)
ONSDAG  1.økt fra  Vi var i klasserommet og sang sanger med bevegelse og rytmer. Konsentrerte oss veldig om puls-slag. Pulsen i.
Carina Fjelldal-Soelberg
Sammensatte tekster ?.
Drop-In metoden i skolen
INF-1400 Obligatorisk Oppgave 1 Breakout-Klone Marius Andreassen Edvard Pedersen
Mandal kommune Informasjon om valg Trine Merete Vasby.
Unge utforskere La ungdom ta grep i eget liv
God morgen! Tanker etter i går?
Kapittel 2 oppgave i Kjenner disse personene ansvarsfølelse?
Reklameanalyse av Baneservice
Om å forstå ungdom.
Reklameanalyse av Baneservice
Nå forstår de meg Hvordan ungdom og unge voksne som står i fare for å utvikle psykose, opplever egen skole og sosial fungering, etter å ha deltatt i psykoedukativ.
Øystein Leiknes Nag Masteroppgave i Medieteknikk Webbasert edutainment.
Case 2 Jordan GO! Det norske selskapet Jordan, som har merkevarer som selger over hele verden, lanserte i Norge en helt ny type tannbørste i mai 2006.
Digitale kommunikasjonsarenaer. Digital kommunikasjon Digital informasjon vil si informasjon som er lagret som tallkoder (0 og 1) Digitale medieplattformer.
Stemmer fra Gaza - Gi oss arbeid og kontakt med verden! En av Norsk Folkehjelps partnere på Gaza-stripen er General Union of Cultural Centres. GUCC gir.
Motivasjon og læring gjennom aktivitet Et inquiry- og casebasert opplegg for 1P og 1PY Marit Kalstø og Tor Arne Mjølund Kristiansand katedralskole Gimle.
Ungdommens stemme på nett Anne Bentzrød, KS Møteplass, Sammen for barn og unge, 17. september 2015.
INF-1400 Obligatorisk Oppgave 1
Velg selv er en film  med tilhørende  samtaleopplegg for tweens, aldersgruppen 9-13 år. Vi ønsker at samtaleopplegget skal skape refleksjon rundt rus-
Dette er helt utrolig. Les alle tallene. Sakte linje etter linje
Hvordan snakke med barn om sex
Makt & myter Velkommen En god start kan være å få alle til å reise seg opp, og være med på en enkel lek eller bevegelsessang.
Venner & valg Velkommen.
Sinne Film:
Denne presentasjonen er ment for ungdom
Denne presentasjonen er ment for barn 9-12 år
Utskrift av presentasjonen:

Radio Reklame Komplett.no Fossbad Spotify

Komplett.no Målgruppe: Ungdom og voksne Spilt inn selv? Ja. Funnet på nett? Bakgrunnsmusikken. Hva har vært vanskelig? Det var vanskelig å få det til å bli bra.

Fossbad Målgruppe: Voksne og eldre. Spilt inn selv og fått musikk fra eksempelmusikk. Funnet på nett? Ingenting. Vanskelig? Vanskelig siden jeg gjorde en del feil med stemmen og lyden.

Spotify Målgruppe: Ungdom, barn og unge voksne. Spilt inn stemmen selv. Funnet bakgrunnsmusikk på nett. Det vanskeligste var vel å velge bakgrunnsmusikk.

Egenevaluering. Innsats: Jeg føler at jeg kunne ha jobbet mer effektivt for å få ferdig alle reklamene. Resultat: Resultat er helt greit, men ikke bra. Arbeidet ble ikke helt gjennomført som planlagt siden jeg ikke ble ferdig med 4 reklamer. Tid: Jeg ble ferdig med 3/4 reklamer til tidsfristen.

The end Made by Jonas Brovig