Turen til India.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
FRIIDRETTSGRUPPEN HAUGESUND Løpstur til Italia Trail del Lago d'Orta oktober 2012.
Advertisements

FRIIDRETTSGRUPPEN HAUGESUND Invitasjon løpstur til Amsterdam oktober 2013.
Studier i Tyskland.

Vi har to typer tekster i fagplanen i norsk.
En reise med Hurtigruten Mai-seminaret 8. mai – 5. juni 2001.
Verdens største motionscykelløb kun for kvinder
Laget av Embret Lund 1BAA. Hovedlærer når vi lærte det praktiske av ‘’gamle metoder’’ og var flink i det han viste oss. Det syntes også godt at han hadde.
ISHOCKEYTUR TIL UNGARN OG BUDAPEST! VM Ishockey 14. – 20. april Norges Ishockyforbund arrangerer i samarbeid med Event Travel tur til Ungarn i april.
Etter jobb på fredag var jeg ganske trøtt…
Dubrovnik har alt man kan ønske seg av et reisemål;
Svalbardtur 2004 Når æ fylte 50 år ble æ ”kidnappa” til Svalbard.
Vi var på et kurs i Sverige i hele klassen vår i uke 3, det var Mora videregående skole. Skolen var stor med mange elever, SVERIGE.
Jeg er taknemmelig... - for mannen, som ligger på sofaen med avisen, fordi det betyr, at han er hjemme hos meg og ikke på vertshus.
Løpstur til Barcelona oktober 2011 INVITASJON FRIIDRETTSGRUPPEN HAUGESUND.
SAMLING PÅ NORDSETER 25. – 27. NOVEMBER 2011 Gruppe 7-10 år Trenere: MagnusThor-Ingvar Nina Arne Lisbet Tore.
En du kan støtte deg til når ting går galt. En du alltid kan stole på, fortelle alt til.
Vi dro til Sverige med store forhåpninger – ikke bare forhåpninger om det å få kunnskap om det vi skulle gjøre på skolen, men også det å få være litt.
Her begynte vi NRK Super vi skal være et viktig veksthus for barn
Stedsutvikling og bolyst Småsamfunnskonferansen 18. mars 2010, Tromsø Anne Irene Myhr, seniorrådgiver.
God morgen.
GOD MORGEN! VELKOMMEN TIL SKOLEN! HÅPER DU HAR HATT EN FIN HELG!

23. MAI GRATULERER MED DAGEN, ULF!.
Gjør om fra direkte til indirekte tale. Han sier … 
GRANSKOGEN SKOLE CLAVARIA KUNST-SØM-KOSTYME HALVÅRSPLAN FOR HØSTSEMESTERET 2007 Alternativ opplæring (forberedelse til videregående skole) Antall:2 10.
INTERNASJONAL UKE AFRIKA.
Jeg heter Yasmin Meralli Jeg er invitert hit på grunn av mine erfaringer som Konsernsjef for mangfold og likestilling i et av Canadas største finanskonsern,
Fortellinger fra India. Mursan i Uttar Pradesh, Nord- India. Mursan i Uttar Pradesh, Nord- India.
SAMLING PÅ BEITOSTØLEN DESEMBER 2013 Gruppe: 1. og 2. klasse / 7-8 år Trenere: Ola, Pål Christian, Aslak, Jill Endelig på snø – fantastiske forhold.
Forslag ÅRETS TUR 2012 ….for menn som vil no` (igjen...)
VURDERING Musikk trinn.
JEG SKAL FREMFØRE OM DEVOLDE AV LISA RØRVIK
HØSTSAMLING FOR HELE ALLSPORTGRUPPEN
Ungdoms slang Fillip Leth.
FJØSHAUGEN BARNEHAGE UTSIKTEN
Bertetur august 2013 Selma Lagerløf Hotel Sunne i Sverige Arr. Marte Oftedal og Wenche Ekeli Bertetur 2013 W.Ekeli.
Besøk på Beracah barnehjem som ligger i Kerala i India
انتہائی کشش اور حوصلہ افزائی تعلیمی پروگرام Undervisningsopplegg for 4. klasse Årstid :Høst Hva : samfunnsfag Tid: ca 5 timer Tema: avfall og avfallsbehandling.
ASIA.
Stjernemennesker på Jorden
ITALIA!!! Italia har nasjonaldag 25. april. Hovedstad: Roma
Shanti - Er det sider ved ditt religiøse liv du synes er for privat til å snakke om? -...[tenker lenge] jeg synes det med menstruasjonen. I India er det.
Anna Kristine Halvorsrud, Symra barnehage
Plan for uke 25 og 26 – 2. kl. Konsentrasjon om tegning av hus.
UKE – UKE – MÅL : Norsk: Lære sanger utenat Matte: Være best mulig forberedt til halvårsprøve Sosialt: Gjøre mitt til at.
UKE UKE MÅL: Norsk: Tekstforståelse –leseferdighet. Vurdere egen / andres faktatekst. Matte: Divisjon med tall som gir.
Fredag 27 mai: Avreise fra Sola kl: Ankomst Bologna kl: Transport til Lucca Lunch på egenhånd Byvandring med guide Vinsmaking med foccacia og oster Puccini.
VELKOMMEN TIL RIMINI 27. JUNI – 2. JULI Hotell Cortina er der vi skal bo.
31.august – 7. september Samhandling – mot felles mål Program Folkehelseuka august – 16. august Friluftsliv «Når vi er på tur, er vi på topp»
Vi distribuerer gratis aviser! Gratisaviser går ikke inn under uadressert reklame. Snitt i Oslo på de som har reservert seg mot uadressert reklame.
 Oslo er Norges hovedstad og en stor by  Den ligger i Sør- Norge på Østlandet  Oslo er både en kommune, et fylke og en by  Den har litt over
24 September …alle var enige om at det hadde vært en fin tur Hvordan United-Supporteren bruker reiser for å styrke lojaliteten hos kundene.
Uke Norsk: Jeg kan skrive beskjeder med mottaker, avsender og et tydelig budskap. Matte: Jeg vet hva sirkellinje, diameter, radius og sentrum.
UKE 3 PLAN FOR 1.KLASSE 18. – 22. januar. MandagTirsdagOnsdagTorsdagFredag 1 Norsk Samling 2 Norsk Gym 3 Matte Engelsk Matte 4 K&H Musikk Samfunns fag.
Her er et minne fra 1.klasse Nedenfor et minne fra 2.klasse Verdiord: Fred Verdiord: Fred Uke juni- 23.juni. Uke juni- 23.juni.
Uke sep-18.sep. Ord å forklare: Modig/tappe r.
Uke august.. MandagTirsdagOnsdagTorsdagFredag Samling Stasjoner Lunsj Krd Naturfag Samling Stasjon er Lunsj Engelsk Samf.fa g Matte Norsk/Gy.
Juninytt Da har vi sagt farvel til mai og ønsket juni velkommen! Mai har vært preget av mange gode fellesopplevelser, og mye kjekk lek inne og ute. Vi.
Sommermåneder på Pytten
MARS MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG
MARS I Mars starter vi opp med forberedelser til påske. Vi skal ha forming hver mandag og skal da lage påskepynt. Vi skal også snakke litt om hvorfor.
Presentasjon tirsdag 6. juni kl 12:00
….for menn som vil no` (igjen...)
Neptun Polar Amsterdam 05 – 07 Mai 26 – 28 mai 2017.
Frivillige til de som er alvorlig syke og deres pårørende
PERIODEPLAN FOR MARS 2019 UKE MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG 1
PÅ BRANNSTASJONEN. PÅ BIBLIOTEKET. Vi har laget påskepynt.
PERIODEPLAN FOR FEBRUAR 2019
MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG 21. oktober- 25. oktober
Utskrift av presentasjonen:

Turen til India

Generelle fakta om India

Ligger i Sør-Asia og hovedstaden er New Dehli Red fort

India har 1,21 milliarder innbyggere og er det 7ende største landet i verden

Ganges er Indias største elv Ganges er Indias største elv. Mange drar dit for å vaske seg, slik at de blir renset for synd.

Indisk dans Kathak: en nordindisk danseform basert på en rytmisk komplisert musikk,danseteknikk med sprang og piruetter Kathakali (menn): danseopera basert på dramatisk fortelling som utviklet seg på 1600- tallet Manipuri (damer): et rituelt dansedrama, innlagt episoder fra Shivas liv

Mat og drikke Forskjellige typer krydder Mange indere er vegetarianere Lite bruk av storfe og svin

Bollywood Verdens største filmprodusent Indias mest kjente bidrag i underholdningsbransjen Hindi-språklige filmer

Oppholdet i India Fredag Fra Sola til Indira Ghandi International Airport Kjøpte tradisjonell drakt, Sari Sightseeing, Taj Mahal

Lørdag Yogakurs lunsj dansekurs Søndag Handlet skrivesaker shoppet

Tirsdag Mandag Pakket Språkkurs i 3 timer Shoppet litt Lunsj på Hard Rock Cafe (2000rs= 212nok) Syklet i sentrum Tirsdag Pakket Shoppet litt Lunsj på Cafe Hjem til Norge

Hotell Ajanta Hotell 1191kr for 5 netter Gratis WIFI Fin utsikt

Budsjett Flybillett SAS tur retur, 10timer og 20min 9920kr Hotell Ajanta 5 netter 1191kr Mat og drikke 10 000kr Taxi fra flyplass/tur retur 36min 60kr Transport innimellom: tandem sykkel 5 dager 200kr Shopping 1000kr Annet 2000kr

Norge India

India bygges opp av de små, hverdagslige tradisjonene. Tradisjoner India bygges opp av de små, hverdagslige tradisjonene.

Skuespill Hei Haya Kan jeg få en cheeseburger? Maiṁ ēka cīzabargara prāpta kara sakatē haiṁ Vær så snill Kr̥payā Noe mer? Adhika kucha aura? Nei takk Nahīṁ Vær så god Hēyara yū gō

Det var en kjekk reise, fordi jeg fikk lært utrolig mye, og det var nytt for meg å reise til et land med så fremmed kultur. -Michelle Denne turen blir et minne for livet. Det var spesielt og annerledes å oppleve den indiske kulturen, som er så forskjellig fra den norske. -Ingrid

Kilder Nettsider Bilder reiseliv.no wikipedia.org reiseliv.no snl.no hotels.com tripadvisor.com sas.no oss selv #hjernen Bilder reiseliv.no weheartit.com pinterest.com deviantart.com faceinhole.com

ध्यान देने के लिए आपका धन्यवाद