Beskrivelse av kulturkontaktens oppgaver i informasjons- og logistikksystemet KSYS 23.09.2013.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Blogg En blogg kan sammenlignes med en nettbasert dagbok. Her kan du publisere tekst, bilder, videoer. Leserne kan kommentere det du har skrevet i din.
Advertisements

Ny ordlyd på rapportene i avdelingen og nye rutiner for registrering av skyteaktiviteter For nye brukere: Du må først være registrert med en e-postadresse.
Tilpasse spørringer i RT Kolonnetilpassninger Egne spørringer Legge spørring til forside Legge spørring til Dashboard.
Antalis-HQ BRUKERVEILEDNING FOR BESTILLINGER. Antalis, Europas ledende distributør av papir, emballasjeløsninger og dekor & display produkter, presenterer.
Logg inn med ditt brukernavn og passord. Glemt passord?
Nye Olweus dataweb en bruksanvisning Generell norsk (Q68T)
Opprett avansert nyhetsbrev Oppgave: Opprette et nyhetsbrev med flere underliggende sider. Underliggende sider vil vises med tittel, ingress og ingressbilde.
BraWeb Bestilling.
Brukerveiledning for gruppeledere
Opprett enkelt nyhetsbrev Oppgave: Opprette et enkelt selvstendig nyhetsbrev uten link til undersider. All tekst som skal presenteres skal ligge på samme.
Kontoinnstillinger Slik kommer du til «Kontoinnstillinger»:
1 Brukerveiledning for løpssøknad på internett. 2 Hvem skal søke via elektronisk løpssøknadsskjema ? Alle o-grupper som skal arrangere kretsløp, skal.
Kontoinnstillinger Slik kommer du til «Kontoinnstillinger»:
MX Data1 Opplæring i bruk av TM-GIS * • Oppretting av punkter Oppretting av punkter Oppretting av punkter • Oppretting av trasèer Oppretting av trasèer.
Hvordan lager du en konto?
Bildet:
Brukermanual for NROFs lokalavdelinger©
HVORDAN SLETTER DU DIN FACEBOOKKONTO ?
Intranett: Hvordan komme i gang
TIBE EDIT brukerveiledning Etter gjennomgang av denne presentasjonen skal du være i stand til å opprette nye sider, sette.
Brukerveiledning Basware
Enkel brukerhåndbok for NFUs redaktører Versjon 1, 3. februar 2013.
Veiledning for firmakunder
1 Slektsforum Et nettbasert forum hvor man kan få hjelp til slektsforsking.
Online Påmelding via ”Klubben Online” Dette er en påmeldingsløsning som kun kan brukes av administratorer av ”Klubben Online” som skal melde på utøvere.
Skole & Arbeidsliv akershus.skoleogarbeidsliv.com
KSYS-KURS MØTEPLASSEN 2013
Legge beskjeder på nettsiden som trener eller tillitsvalgt En kort innføring Til nettsiden:
Kontakter i Gmail •De første e-postadresser som elevene skal bruke på kurset, bør legges inn i kontaktlisten i Gmail før kurset starter. •Da slipper eleven.
Begrenset redigering “Klubbjournalister” For web ansvarlig klubb.
SelgerAkademiet finnes nå også i mobilversjon for iPhone Klikk på ”Gå til iPhone versjon” på: Du finner også programvare for andre.
Forsiden til som du møter førstwww.pssi.no.
Idrett valg av programfag til Vg2. Du får tilsendt brukernavn og passord på epost Det er viktig at du forandrer passordet og at du husker hva du endret.
Musikk valg av programfag til Vg2. Du får tilsendt brukernavn og passord på epost Det er viktig at du forandrer passordet og at du husker hva du endret.
Gerica på ny plattform Oppdatert
Høgskolen i Oslo Strukturering av studie- og vurderingsopplegget (SU) Samarbeid på nettet ved hjelp av programmet Task 2.0 En kort innføring laget av Sissel.
Høgskolen i Oslo Nettbasert samarbeidslæring i 2.studieår Felles forfatterskap på nettet ved hjelp av Task 2.0 En kort innføring laget av Sissel Eeg-Larsen.
Hva er Fronter.
+ Wiki i klassen Tonje Hilde Giæver og Louise Mifsud TOS IKT1.
Opplæring: Digital Diktering
Elektroniske verktøy Diakonhjemmet nov Verktøyene Disse verktøyene blir brukt på Diakonhjemmet Epost PPS NEL Studentweb Its learning.
Elektroniske verktøy Diakonhjemmet august Verktøyene Disse verktøyene blir brukt på ditt studium Epost Studentweb Its learning.
HVORDAN SLETTER DU DIN FACEBOOKKONTO ?
1 Brukerveiledning for Klubben onlines medlemsarkiv – en enkel innføring.
Nytt kursadministrasjonsverktøy. Internettsidene for potensiell deltager.
CLASS FRONTER En begynnerinnføring.
Onsdag 13. mars Sam Eyde vgs
Hvordan kan foreldre bruke de vangligste funksjonene i Itslearning.com
ESøknad - Et webbasert system for elektronisk innlevering av søknader om forskningsmidler Kort presentasjon av systemet beregnet på prosjektledere/forskere.
Hvordan bli medlem av vår WIKI En bruksanvisning.
Fiks dine egne tilgangsgrupper Gyda Kjekshus Seksjon for interne støttetjenester, USIT.
Beskrivelse av kommunekoordinatorens oppgaver i informasjons- og logistikksystemet KSYS
Planer og rapportering Som kommunekoordinator for Den kulturelle skolesekken skal du bl.a. levere planer og rapporter Her er noe informasjon og tips: Frister.
Høgskolen i Oslo Nettbasert samarbeidslæring Deltid studieår Felles forfatterskap på nettet ved hjelp av Task 2.0 En kort innføring laget av Sissel.
Harald Kaasa Hammer: Manual til redigering av nettstedet Først forklares hva de ulike elementene på nettsidene betyr. Så ser vi på mappene.
Online Påmelding via Dette er en påmeldingsløsning som kan brukes av enkeltpersoner som skal melde seg på renn.
Online løpssøknad via ”Klubben Online” For O-sesongen 2006 skal alle orienteringsgrupper søke om sine arrangementer via elektronisk søknadsskjema i ”Klubben.
Hvordan opprette en aktivitet, sende mail om den til medlemmer, og ta ut deltakerliste PMI Norway Chapter Veiledning utarbeidet av Irene Tanke Versjon.
23. Spillere For spillere i Postenligaen og 1.div.
1 BRUK AV REFERANSEHÅNDTERINGS- VERKTØYET ENDNOTE I FORBINDELSE MED ORGANISERING AV LITTERATUR OG MANUSKRIPTSKRIVING Bibliotek for medisin og helse Mai.
Lions hjemmeside Slik legger du som hjemmeside- redaktør ut en enkel artikkel Medlemsregistret.
Skoleskyss i Nordland SkyssWEB introduksjon Foto: Gro Eli Stoltenberg.
Registrering av testresultater fra mobiltelefon
Registrering av testresultater Trinnene i prosessen Logg deg inn på Admin-sidene Opprett en ny test Legg til testresultater Registrer.
Hvordan skrive ut og hente utskrifter med kortløsning
Support og tilbakemelding
Opplæring SAP Portalen
Gå til – Klikk på «lag konto».
Brukerveiledning for timeregistrering med DFØ-appen
Brukermanual Min Idrett
Utskrift av presentasjonen:

Beskrivelse av kulturkontaktens oppgaver i informasjons- og logistikksystemet KSYS

Hva er KSYS? KSYS er maskineriet bak dksnordtrondelag.no, et verktøy for å legge turnéer og databasen som gjør det mulig for verktøyet og maskineriet å fungere. En database må være oppdatert for å kunne virke optimalt. Kulturkontaktens rolle er viktig i dette arbeidet og sørger for:dksnordtrondelag.no – Korrekt ukeplan med oversikt over start, slutt og fri – Oppdaterte elevtall på de ulike klassetrinnene – Evaluering av DKS-besøk via min ksys

Hvor finner du KSYS? Nederst på forsiden til dksnordtrondelag.no kan du logge inn i KSYS med ditt brukernavn og passord. Bruker og passord får du av din kommunekoordinator. dksnordtrondelag.no

Åpningsbildet Brødsmulestien forteller hvilket nivå du er på: fylke, kommune, skole I fanemenyen kan du legge til og slette info Hjem knapp Min ksys

Ukeplaner NB: Ukeplaner kan kopieres. Det er lurt å opprette flere ukeplaner hvis skoledagene varierer, og navngi med berørte trinn. F. eks trinn og trinn osv. - Velg riktig semester - Trykk på ny ukeplan for å opprette - Velg riktig semester - Trykk på ny ukeplan for å opprette

Ny ukeplan - Gi ukeplanen et navn (klassetrinn) - Du kan klikke på ny bolk (legge manuelt) - Du kan kopiere og tilpasse etter behov - Gi ukeplanen et navn (klassetrinn) - Du kan klikke på ny bolk (legge manuelt) - Du kan kopiere og tilpasse etter behov

Ny bolk - Det er nok å skrive inn tidspunkt for start 1. time og slutt siste time. Hvis fridag; fjern tall/klokkeslett. - Lagre! - For å lage plan for flere trinn, klikk på ny bolk igjen og lagre med nytt navn - Det er nok å skrive inn tidspunkt for start 1. time og slutt siste time. Hvis fridag; fjern tall/klokkeslett. - Lagre! - For å lage plan for flere trinn, klikk på ny bolk igjen og lagre med nytt navn

Eksempel på ukeplan Ukeplan for «1.-7. trinn skoleåret » som viser lengden på skoledagen og undervisningsfri på onsdager. Når fridagen er og hvem den berører er også kommentert i kommentarfeltet

Trinn/grupper - Velg riktig semester - Klikk på endre trinn for å opprette eller redigere - Velg riktig semester - Klikk på endre trinn for å opprette eller redigere

Endre trinn/grupper Fyll KUN inn: - klassetrinn - antall elever pr. trinn Lagre Fyll KUN inn: - klassetrinn - antall elever pr. trinn Lagre

Min ksys Gi tilbakemelding på DKS-besøk

Veiledninger: 1.Dksnordtrondelag.no->For grunnskolen->KSYS brukerveiledningDksnordtrondelag.no->For grunnskolen->KSYS brukerveiledning 2.KSYS brukermanual for skoleKSYS brukermanual for skole 3.KSYS manual på nettKSYS manual på nett Ressurspersoner: 1.Kommunekoordinator i din kommune/din lokale superbruker på fylkeskommunalt Brukerstøtte

Lykke til!