Medlemsforslag om adopsjon av hull. Austrått Golfklubb Adopsjon av hull Bakgrunn/hensikt –Under årets sesong har all stell av banen utover ”vanlig klipping”

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Vi har kjøpt en liten hytte på fjellet, og lurte på om du ville ta med deg familien eller noen venner og komme en tur i påsken for en liten påskepils med.
Advertisements

Montering av T-24 opphengsystem
I.
Lykke til alle sammen og ha en kjempefin sommer
Veien mot arbeidslivet Jobbsøking
Det er 6. November. Etter mye regn i det siste, har det klarnet opp i løpet av natten. Klokka er 9 – temperaturen er + 5, og banen er frostfri. Jeg er.
Arbeidsoppgaver for baneansvarlige Ansvarlig årgang G/J 10 Sesong 2012: årgang 2002.
Styret har bestått av: Leder: Geir Maldal Nestleder: Gry Wiik Sekretær: Simon Pedersen Kasserer: Espen Andersen Medlem: Alexander Skoland Medlem: Inger.
FORELDREMØTE 2012 Barnefotball 6 – 12 år
Bergen Golfklubb Juniortrening Utfordringer • Lav rekruttering av juniorer som ønsker å spille mye golf, spille turneringer, trene golf hele året.
Standardisert arbeid.
Golf- en idrett for alle Mandal Golfklubb Handlingsplan 2007 Des
- Hovedrolle eller birolle
Aurskog Golfpark - trivsel for alle Golfere er rare…… de spiller i regnvær men skjønner ikke at folk sykler i det samme været.
Gammel kinesisk visdom
1. Politikeren har vært den drivende kraft til å få nedlagt stedets største industribedrift, noe som vil betyr arbeidsløshet for mange hundre mennesker.
1 Skottland Siste helgen i oktober arrangerte golfgruppen tur til golfens hjemland, og i tre dager til ende koste åtte golfere seg på flotte golfbaner.
Grei - så mange som mulig så lenge som mulig Utdanning og kompetanse i SF Grei GREI HVOR DET ER GODT Å VÆRE HVOR DET ER GODT Å LÆRE.
…slike baner det vil gamle Norge ha… Det kreves mot i brystet, vett i pannen, stål i ben og armer for å gå i gang med et 27-hulls bane- prosjekt på Noresund,
Sprint Jeløy 97 Foreldremøte Hensikten med møte: • Oppsummering av sesongen 2010 • Presentere planer for 2011 • Svare på spørsmål fra foreldrene.
STATUS BANEPROSJEKT
Foreldresamarbeid Kan vi gjøre det enda bedre ?
Hvordan spille Yukigassen snøballkamp
ALTOGOLF Alvor Portugal Presentasjon: Brase (N) Foto: P. Lundin (S)
Ngitili Sukumaenes løsning for å gjenoppbygge skog og gresslandskap.
En idrettspark i forfall
Dijkstras algoritme Åsmund Eldhuset asmunde *at* stud.ntnu.no
Hvordan åpne døren inn til en verden med produserende elever?
VELKOMMEN TIL VIK SKOLE
Hovedtariffavtalens bestemmelser om arbeidstid
Bærum Rotary Klubb LEKSEHJELP SKUI SKOLE.
Selfors Idrettspark Bilder fra den imponerende dugnadsinnsatsen som utrolig mange har deltatt i. Fra anleggsstart frem til åpningsfest. Selfors UL.
Eksempler på arbeidsoppgaver gjennomført på tidligere dugnader samt tips til gjennomføring Eksempel.
4 dødsulykker (To Hordaland og to i Rogaland) Sykehusinnleggelser
Kapittel 47 Å gjøre lekser.
Sponsor og Annonser.
1 Newcastle Senhøsten 2001 ble det arrangert golftur til Newcastle, med avreise og retur Vi var 9 ivrige golfere som reiste for å spille.
FAU og Styreopplæring Velkommen til opplæring og erfaringsutveksling foreldretillitsvalgte Fra barneskolene er det invitert 3 fra hver skole: FAU.
Fra saksfremlegg til kommunestyret: ”Styring av bevilgningene gjennom årlig handlingsprogram og i dialog med Tromsø kommune vil bidra til at man sammen.
Prestasjonsutvikling
dekke opp innenfor egen 16-meter
ELEFANTKLUBBEN (De eldste barna)
Møte med veiledere og kontaktpersoner Informasjon om en ukes praksis på fjerde semester av Lektorprogrammet.
SKOLESKYSS Vestviken Kollektivtrafikk AS (VKT) er Vestfold og Telemark fylkeskommuners innkjøps- og saksbehandlingsorgan for kollektivtrafikk og skoleskyss.
ETABLERING AV LOKALT SN-FORUM/GRUPPE. Tekna – Teknisk-naturvitenskapelig forening Mål for første møte Bli enig om: Å sammen ta initiativ til lokal SN-forum.
FJØSHAUGEN BARNEHAGE UTSIKTEN

2004 Representert av: ABSOLUTT Golf AS. VELKOMMEN til en ny runde på golfbanen.. Golfpegs, golfknapper, golfblyanter - det er - et produkt der passer.
Oktober på Rumpetrollet. Huska på Geitekillingen er et perfekt sted å slappe av for både voksne og barn.
Litt om FAU, hva vi har gjort, og planene fremover. Rugtvedt Skole - Bamble 2007/2008.
Dommerens plassering og bevegelse
De 222 mest brukte ordene i det norske språket..
Bergen Golfklubb -byens grønne lunge. Klubb & Bane.
Rauma Golfklubb Visjoner, mål og tiltak for
KICK OFF 2010 Trondalen 8/4. Fair Play – Hva er det? …respekt for motstandere, dommere og alle andre i fotballfamilien …og hva gjør vi for å etterleve.
LÆRENDE NETTVERK - IKT - ET SAMARBEIDSPROSJEKT MELLOM GRUNNSKOLER I HALDEN KOMMUNE.
Rotary støtter Zulufadder Et felles serviceprosjekt fra klubbene i Region 1 Distrikt 2310 til foreldreløse barn i Zululand, Sør-Afrika.
Oppdatering fra Ålesund. Her skal dere få et innblikk i hva vi har gjort med midlene vi har mottatt fra av dere.
Månedsplan for Froskene Mai 2015
Varegg Nordnes Guttelagene 2006 Oppsummering etter sesongslutt 8.oktober.
Beboermøte – 1 Juli Bjørnefaret Borettslag. Vedlikehold har vært misligholdt i mange år. Bjørnefaret borettslag har: Ikke vasket fasade på 15 år Ikke.
Lokale Aktivitetsmidler Sak til årsmøte i Sola Idrettsråd 17.februar 2011 Revidert etter vedtak i årsmøte SOLA IDRETTSRÅD
Visjoner , mål og tiltak for 2017
G-MAX FREDRIKSTAD KRÅKERØY IL SIN NYE KLUBBUTIKK
Anleggsseminar på Skei
MULTIFUNKSJONELLE ANLEGG
PARAGOLF NM for funksjonshemmede
Montering av T-24 opphengsystem
Velkommen til Haga - i hjertet av Bærum. …
Nye golfregler 2019 Lokale regler 2019.
Utskrift av presentasjonen:

Medlemsforslag om adopsjon av hull

Austrått Golfklubb Adopsjon av hull Bakgrunn/hensikt –Under årets sesong har all stell av banen utover ”vanlig klipping” vært utført av en til to personer som har gjort en formidabel jobb. –Men, dette er en alt for stor oppgave for bare en til to personer. –Dette arbeidet må fordeles på flere av klubbens medeiere slik at belastningen på hver enkelt skal bli så liten som mulig og at banen skal bli så god/fin som mulig.

Austrått Golfklubb Adopsjon av hull Idè –Ideen her hentet fra andre klubber i landet som på samme måte som oss driver på dugnadsbasis. –Dette har vært omtalt i bladet ”Norsk Golf” som en stor suksess for de som har denne ordningen. –Hullene adopteres bort til et par personer eller små grupper som tar ansvar for stell og vedlikehold av hvert sitt hull utover vanlig klipping. –Klubben premierer ”fineste hull” på slutten av sesongen.

Austrått Golfklubb Adopsjon av hull Arbeidet må gjøres en til max to ganger per uke og definitivt før hver turnering. Klubben må sørge for å skaffe til veie nødvendig utstyr og etablere rutiner for utkvittering av utstyret. Klubben må ha en koordinator/kontaktperson som veileder for arbeidet. Denne personen må være autorisert av styret til å kjøpe inn/etterfylle med nødvendig materiell/utstyr samt sørge for reparasjoner ved behov.

Austrått Golfklubb Adopsjon av hull Oppgaver Utslagssteder –Kantklipp rundt baneskilt –Kantklipp sti til/fra utslagssted –Fjerne gamle ”T-pegs” og rydde rundt matter –Spray mot og fjern ugress rundt matter - kantklipping ved behov –Koste matter for gress og steiner

Austrått Golfklubb Adopsjon av hull Oppgaver Fairways –Hull 1,2,8 – Kantklipp rundt kumlokk –Hull 2 – kantklipp foran og bak steingjerde og grøft (begge sider av veien) –Hull 4 – Klipp/kantklipp på begge sider av dreneringsgrøft –Hull 2,7,8,9 – Gjøre det så pent som mulig rundt vannhindrene

Austrått Golfklubb Adopsjon av hull Oppgaver Bunkere –Kantklipp/klipp rundt bunkere –Spray mot ugress kun inne i bunkerne –Fjern ugress –Fjern store steiner og skjell –Rake bunkerne dypt, fra midten og utover

Austrått Golfklubb Adopsjon av hull Oppgaver Greens –Kantklipp/maskinklipp ved behov hvor green-/fairwayklipper ikke har kommet til Hull 5 krever spesiell oppmerksomhet –Spray mot ugress –Fjern ugress forsiktig –Reparere skader med blanding av dressingsand og frø

Austrått Golfklubb Adopsjon av hull Estimert arbeidstid for to personer Hull 1:1 time Hull 2:1 time Hull 3:1-1,5 time Hull 4:1 time Hull 5:1,5 time Hull 6:1 time Hull 7:0,5 - 1 time Hull 8:1,5 time Hull 9:0,5 – 1 time Øvingsområdet:0,5 – 1 time