Peru NLM startet arbeidet i Peru i 1977.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Vi støtter nå 28 prosjekt i 6 land.  Colombia 11 prosjekt  Kongo 6 prosjekt  Sentral Asia 3 prosjekt  Kina 3 prosjekt  Polen 3 prosjekt  Romania.
Advertisements

THAILAND.
Eldsterådets visjonstenkning for Kristiansand Frikirke
«SØNDAG FOR DE FORFULGTE» 2011
Leir-genial trosopplæring
VÅRT ARBEID – 23 prosjekter i 9 land. BISTANDARBEIDET •Da Adopsjonsforum ble grunnlagt i 1970 ble det etter kort tid startet opp bistandsarbeid. •Opprettelsen.
Kandidater til styret i UNG
Mongolia NLM startet arbeidet i Mongolia i 1994 og har nå prosjekter innen evangelisering og bistand.
Brasil bilde 1 Presentasjon:
Kast ditt brød på vannet…
Etiopia Norsk Luthersk Misjonssamband (NLM) startet arbeidet i Etiopia i 1948 og jobber i samarbeid med den lokale Mekane Yesus-kirken for å nå de minst.
Tidlig middelalder i Europa
Ressurssenter for misjon - NORME’s misjonsstatistikk for 2002 Norsk misjon: Endring og mangfold.
Strømmestiftelsen er utviklingsorganisasjonen som hjelper folk i gang. Som gir fattige mennesker starthjelp til å klare seg på.
Kristiansand Frikirkes visjonsdokument Vedtatt av menigheten 28. september 2011, redigert sept
HVORFOR er jeg Rotarianer ? Distriktssamling 20. mars 2010
SMM og Kateketforeningen på studietur til Hongkong / Kina
Indonesia NLM har vært i Indonesia siden 1975 og arbeider nå med prosjekter innen evangelisering og bistand.
Kinaregionen/ Kristent fagpersonell Kina I 1892 reiste de første misjonærene til Kina. Dette ble starten for Norsk Luthersk Misjonssamband (den gang Det.
Sentral-Asia 2012.
Kinaregionen/ Kristent fagpersonell Kina I 1891 reiste de første misjonærene til Kina. Dette ble starten for Norsk Luthersk Misjonssamband (den gang Det.
Øst-Afrika NLM startet arbeidet i Tanzania i 1950 og Kenya i 1971.
Norsk Luthersk Misjonssamband (NLM). Fri og selvstendig misjon- og bistandsorganisasjon. Jobber under visjonen Verden for Kristus Driver et omfattende.
Etiopia Norsk Luthersk Misjonssamband (NLM) startet arbeidet i Etiopia i 1948 og har fremdeles mange prosjekter i landet.
Japan NLM startet arbeidet i Japan i 1949.
Bolivia NLM startet arbeidet i Bolivia i 1978 og er nå igang med prosjekter innen evangelisering og bistand.
Kenya NLM startet arbeid i Kenya i Mye av NLMs arbeid er integrert i den lutherske kirke i Kenya. De nasjonale kirkene har selv ansvar for arbeidet.
Tanzania NLM startet arbeidet i Tanzania i Mye av NLMs arbeid er integrert i den lutherske kirke i landet, og de nasjonale kirkene har ansvaret selv.
Vest-Afrika NLM startet arbeid i Elfenbenkysten i 1984, og i 2005 ble arbeidet utvidet til også å omfatte områder i Mali. Arbeidet består av både evangelisering.
Sør-Amerika NLM startet arbeidet i Peru 1977 og Bolivia i 1978.
Sentral-Asia NLM har vært i Sentral-Asia siden 1998 og arbeider nå med prosjekter innen evangelisering og bistand. Sentral-Asia er et område hvor evangelisering.
10 ideer for hvordan du kan være med å forandre verden sammen med ADRA (ADRA = Adventist Development and Relief Agency)
DET NORSKE MISJONSFORBUNDS YTREMISJON
Frikirkens misjonsarbeid i 2012
Hvordan bruker ulike aldersgrupper sosiale medier?
Lys til verden 2013/2014 Årets tema: Forfulgt tro  7 misjonsorganisasjoner sammen om felles prosjekt i Nidaros  Kristne blir forfulgt for sin tro i mer.
Lys til verden 2014/2015 Årets tema: Misjon og demokrati  7 misjonsorganisasjoner sammen om felles prosjekt i Nidaros  Vi har feiret grunnlovsjubileet.
Etiopia Norsk Luthersk Misjonssamband (NLM) startet arbeidet i Etiopia i Prosjekter innen evangelisering og bistand. NLM samarbeider tett med den.
Evangelical Christian Church, ECC En inspirerende misjonsstasjon i jungelen i Bangladesh.
Normisjo n La Mission Protestante Norvègienne Vi jobber i Mali.
Norsk Luthersk Misjonssamband (NLM). Fri og selvstendig misjon- og bistandsorganisasjon. Jobber under visjonen Verden for Kristus Driver et omfattende.
NLM startet arbeid i Elfenbenkysten i 1984, og i 2005 ble arbeidet utvidet til også å omfatte områder i Mali. Områdene har vært og er fortsatt preget.
Alle barn har rett til utdanning!. ”Hjelp skal ikke være gaver, men hjelp til selvhjelp mellom likeverdige, der alle bidrar etter evne ut fra en følelse.
Mormonkyrkja. Jesu Kristi Kirke av Siste Dagers Hellige (mormonkyrkja) Stifta i 1830 Grunnlagd av Joseph Smith (1805 – 1844) New York, USA Hovudkvarter.
Stemmer fra Gaza - Gi oss arbeid og kontakt med verden! En av Norsk Folkehjelps partnere på Gaza-stripen er General Union of Cultural Centres. GUCC gir.
Kristine Aksøy Leder av seksjon for barn, unge og trosopplæring Kirkerådet.
Lys til verden 2015/2016 Årets tema: Disse mine minste …  7 misjonsorganisasjoner sammen om felles prosjekt i Nidaros  Barn er veivisere for oss til.
Mongolia NLM startet arbeidet i Mongolia i Prosjekter innen evangelisering og bistand. Tett samarbeid med mongolske myndigheter.
Kristiansand Frikirkes visjonsdokument Vedtatt i sept. 2011, redigert sept Justert 2015/2016 av stab og eldsteråd.
NLM startet arbeidet i Peru 1977 og Bolivia i I 2013 ble arbeidet i Bolivia og Peru slått sammen til én region (i NLM-samanheng), Sør-Amerika. Tett.
Norsk Luthersk Misjonssamband (NLM) startet arbeidet i Etiopia i Prosjekter innen evangelisering og bistand. NLM samarbeider tett med den lokale.
I 2000 år har kirken vært til stede i Syria. Nå trues kirkens eksistens av borgerkrig, vold og forfølgelse.
NLM har vært i Sentral-Asia siden Prosjekter innen evangelisering og bistand. Sentral-Asia er et område hvor evangelisering er forbudt og hvor kristne.
ER BIBELEN ET UNDER ? 1. 5 «En såmann gikk ut for å så kornet sitt. Og da han sådde, falt noe ved veien. Det ble tråkket ned, og fuglene under himmelen.
Generell tilnærminger og holdninger Tilhørighet i en viss periode av livet Styrking av identitet Holdningsendring hos voksengenerasjonen Bevissthet hos.
ALLEMED Drammen ALLEMED FILM - Utstyr.
I 1891 reiste de første misjonærene til Kina. Dette ble starten for Norsk Luthersk Misjonssamband (den gang Det norsk-lutherske kinamisjonsforbundet)
BARN PÅ FLUKT Veldig mange mennesker er på flukt i verden. Og veldig mange av disse er barn, omtrent 14 millioner. Vi skal lære litt om barns rettigheter,
Bibler til Kina Bibeldagen 2011
Frem.
I deler av Nord-Afrika er det svært krevende å være kristen.
NLM startet arbeidet i Tanzania i 1950 og Kenya i 1971.
NLM startet arbeid i Elfenbenkysten i 1984, og i 2005 ble arbeidet utvidet til også å omfatte områder i Mali. Områdene har vært og er fortsatt preget av.
Bibeldagen 2012 Etiopia Bibler til skoleungdom og studenter
Lys til verden 2017/2018 Årets tema: Nåden – ikke til salgs
BARN PÅ FLUKT Veldig mange mennesker er på flukt i verden. Og veldig mange av disse er barn, omtrent 14 millioner. Vi skal lære litt om barns rettigheter,
Madagaskarkveld tirsdag 10. april.
COS arbeid i en kommunal barneverntjeneste
Velkommen til Oppdretterseminar!
Mer kunnskap – Bedre barnevern
Utskrift av presentasjonen:

Peru NLM startet arbeidet i Peru i 1977. Den nasjonale kirken, Iglesia Evangelica Luterana Peru (IEL-P), ble dannet i 1995. NLM bistår kirken på områder der de selv ønsker assistanse.

Misjonærene arbeider innen bibelundervisning, ledertrening, menighetsbyggende arbeid og nybrottsarbeid.

NLM er med å drive det teologiske seminaret Setela i byen Arequipa, der mange får teologisk utdannelse − en veldig relevant utdanning for å senere arbeide i NLMs samarbeidskirker i landet. Vi støtter også CLET, bibelskolen som kirken driver. Dette regnes som en av hjørnesteinene i NLMs arbeid i Peru.

En stor del av NLMs arbeid i Peru går ut på å undervise barn og ungdom om Bibelen, både gjennom leir og i lokalmenighetene. I tillegg satser NLM på å starte opp studentmenigheter i Arequipa, i samarbeid med det teologiske seminaret Setela.

Et stort problem i befolkningen er at familier løses opp som følge av alkohol- og narkotikamisbruk, utroskap, vold og forsømmelse av barn. NLM har startet et familieprosjekt som skal knytte familiene sammen igjen. Vi ser allerede positiv utvikling i dette arbeidet.

Kirken i Peru har begynt å drive misjon for sine egne, de tenker offensivt. Det er minst fire menigheter som nylig er dannet som følge av kirkens misjonsvekkelse. NLM ønsker å støtte opp om dette.

Ønsker du å støtte arbeidet i Peru? Bli Peru-fadder eller gi en gave til 8220 02 90131, merket «Peru». Kontakt giver@nlm.no eller 22 00 72 00

Takk for forbønn og gaver!