Indonesia NLM har vært i Indonesia siden 1975 og arbeider nå med prosjekter innen evangelisering og bistand.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Vi støtter nå 28 prosjekt i 6 land.  Colombia 11 prosjekt  Kongo 6 prosjekt  Sentral Asia 3 prosjekt  Kina 3 prosjekt  Polen 3 prosjekt  Romania.
Advertisements

THAILAND.
Eldsterådets visjonstenkning for Kristiansand Frikirke
KIRKENS NØDHJELPS FASTEAKSJON 2010
SAMMEN FOR DE FORFULGTE
1.
Mongolia NLM startet arbeidet i Mongolia i 1994 og har nå prosjekter innen evangelisering og bistand.
Fasteaksjonen Fra nord til sør kjemper mennesker mot tørke, flom og ekstreme værforhold. De som har minst rammes mest. Blir du med i kampen mot.
KIRKENS NØDHJELPS FASTEAKSJON 2010 Naturkatastrofer rammer alltid fattige hardest. Klimaendringene fører til mer flom, tørke og ekstremvær. Din innsats.
Smittende tro Det kommende året vil vi fokusere på: Hvordan…
Etiopia Norsk Luthersk Misjonssamband (NLM) startet arbeidet i Etiopia i 1948 og jobber i samarbeid med den lokale Mekane Yesus-kirken for å nå de minst.
Styrket fellesskap Første samling 20. oktober 2009 Melhus bedehus 19:30 Kaffe 20:00 Vi starter presis 22:00 Takk for i kveld.
HMS i de lokale og regionale energibedriftene Hvordan ivaretar bedriftene helse, miljø og sikkerhet? KS Bedriftenes Møteplass 2011, 17.februar.
Regionalplan for folkehelse 2013 – 2017 Inghild Vanglo Leder politisk styringsgruppe Rogaland fylkeskommune.
Å være eller å drite i været -om å skape et rettferdig klima.
Muskelsykdommer = sjeldne sykdommer
Slik jobber Kirkens Nødhjelp med klimaendringer
Fortellinger fra India. Mursan i Uttar Pradesh, Nord- India. Mursan i Uttar Pradesh, Nord- India.
Kinaregionen/ Kristent fagpersonell Kina I 1892 reiste de første misjonærene til Kina. Dette ble starten for Norsk Luthersk Misjonssamband (den gang Det.
Sentral-Asia 2012.
Kinaregionen/ Kristent fagpersonell Kina I 1891 reiste de første misjonærene til Kina. Dette ble starten for Norsk Luthersk Misjonssamband (den gang Det.
Øst-Afrika NLM startet arbeidet i Tanzania i 1950 og Kenya i 1971.
Norsk Luthersk Misjonssamband (NLM). Fri og selvstendig misjon- og bistandsorganisasjon. Jobber under visjonen Verden for Kristus Driver et omfattende.
Etiopia Norsk Luthersk Misjonssamband (NLM) startet arbeidet i Etiopia i 1948 og har fremdeles mange prosjekter i landet.
Peru NLM startet arbeidet i Peru i 1977.
Japan NLM startet arbeidet i Japan i 1949.
Bolivia NLM startet arbeidet i Bolivia i 1978 og er nå igang med prosjekter innen evangelisering og bistand.
Kenya NLM startet arbeid i Kenya i Mye av NLMs arbeid er integrert i den lutherske kirke i Kenya. De nasjonale kirkene har selv ansvar for arbeidet.
Tanzania NLM startet arbeidet i Tanzania i Mye av NLMs arbeid er integrert i den lutherske kirke i landet, og de nasjonale kirkene har ansvaret selv.
Vest-Afrika NLM startet arbeid i Elfenbenkysten i 1984, og i 2005 ble arbeidet utvidet til også å omfatte områder i Mali. Arbeidet består av både evangelisering.
Sør-Amerika NLM startet arbeidet i Peru 1977 og Bolivia i 1978.
Sentral-Asia NLM har vært i Sentral-Asia siden 1998 og arbeider nå med prosjekter innen evangelisering og bistand. Sentral-Asia er et område hvor evangelisering.
10 ideer for hvordan du kan være med å forandre verden sammen med ADRA (ADRA = Adventist Development and Relief Agency)
VANN FORANDRER ALT SLIDE 1: Introduser deg selv og avtal om du vil ha spørsmål underveis eller på slutten av presentasjonen. Med TV-aksjonen NRK 2014 skal.
Quiz om vann, klima og faste
Missional menighet – missionale kristne Tiden – kallet - veien Hva kommer dette til uttrykk i vår kultur – her hos oss? Fotfeste kan svikte.. Vi kan.
Etiopia Norsk Luthersk Misjonssamband (NLM) startet arbeidet i Etiopia i Prosjekter innen evangelisering og bistand. NLM samarbeider tett med den.
Normisjo n La Mission Protestante Norvègienne Vi jobber i Mali.
Sosial innsats på Antsirabe - Madagaskar SANDEFJORD MENIGHET MISJONSPROSJEKT Ved å gi til dette prosjektet bidrar du til at de aller fattigste får en bedre.
Støttekontakttjenesten Støtte til en meningsfull fritid
Norsk Luthersk Misjonssamband (NLM). Fri og selvstendig misjon- og bistandsorganisasjon. Jobber under visjonen Verden for Kristus Driver et omfattende.
NLM startet arbeid i Elfenbenkysten i 1984, og i 2005 ble arbeidet utvidet til også å omfatte områder i Mali. Områdene har vært og er fortsatt preget.
De nye slaverutene jenter blir solgt hvert år, fra Nepal til andre land, som India.
 Et håndgripelig verktøy -  som forenkler  skaper sammenheng  skaper helhet  Vi ønsker å -  Fokusere  Inspirere HÅNDTRYKK.
Velkommen til semesteråpninggudstjeneste 21. august Sang og musikk – M-team Preken – Eivind Bergem Dåp Presentasjon av konfirmanter Kollekt til Internasjonal.
Mongolia NLM startet arbeidet i Mongolia i Prosjekter innen evangelisering og bistand. Tett samarbeid med mongolske myndigheter.
Kristiansand Frikirkes visjonsdokument Vedtatt i sept. 2011, redigert sept Justert 2015/2016 av stab og eldsteråd.
NLM startet arbeidet i Peru 1977 og Bolivia i I 2013 ble arbeidet i Bolivia og Peru slått sammen til én region (i NLM-samanheng), Sør-Amerika. Tett.
Norsk Luthersk Misjonssamband (NLM) startet arbeidet i Etiopia i Prosjekter innen evangelisering og bistand. NLM samarbeider tett med den lokale.
NLM har vært i Sentral-Asia siden Prosjekter innen evangelisering og bistand. Sentral-Asia er et område hvor evangelisering er forbudt og hvor kristne.
I 1891 reiste de første misjonærene til Kina. Dette ble starten for Norsk Luthersk Misjonssamband (den gang Det norsk-lutherske kinamisjonsforbundet)
MALI.
De nye slaverutene.
Katolsk og ortodoks kristendom
Utrustet! «min kirke!» MATT 16: 18
Sommerly barnehage Plan fadder
THAILAND.
Lys til verden 2016/2017 Årets tema: Urfolk
Det er 7,4 milliarder mennesker i verden
Bibler til Kina Bibeldagen 2011
I deler av Nord-Afrika er det svært krevende å være kristen.
Bibelens troverdighet
Slovakia.
NLM startet arbeidet i Tanzania i 1950 og Kenya i 1971.
NLM startet arbeid i Elfenbenkysten i 1984, og i 2005 ble arbeidet utvidet til også å omfatte områder i Mali. Områdene har vært og er fortsatt preget av.
Bygging av fødestuer - fire er ferdig, flere gjenstår
Superhelt!.
Alle skal med… Et 3 årig prosjekt i Hasvik kommune
THAILAND.
Det er 7,4 milliarder mennesker i verden
Utskrift av presentasjonen:

Indonesia NLM har vært i Indonesia siden 1975 og arbeider nå med prosjekter innen evangelisering og bistand.

Misjonærene er delaktige i forkynnelse, nybrottsarbeid, undervisning, helsearbeid og annet bistandsarbeid. Dette skjer i partnerskap med kirkesamfunn, lokale organisasjoner, skoler, lokale ledere og familier flere steder i Indonesia. Hovedbasen ligger i byen Medan på øya Sumatra.

I Indonesia er det svært mange folkeslag som ikke kjenner det kristne budskapet, og NLM har «et særlig hjerte» for disse menneskene. NLM ønsker å være med å utruste kirken i Indonesia til å leve et liv som er et vitnesbyrd i ord og gjerning. Vi samarbeider med kirkene og lokale kristne på tre nivåer: ledere, barn og ungdom og lokalmenigheten.

I alle samfunnslag er barn en av de mest sårbare gruppene. I Indonesia fokuserer NLM spesielt på barns utvikling og utdannelse.

NLM er involvert i prosjekter hvor helse står sentralt. Vi driver forebyggende helsearbeid gjennom undervisning og praktisk opplæring i flere landsbyer. Gjennom bevisstgjøring om viktigheten av for eksempel god håndhygiene og et sunt kosthold, kan sykdommer forebygges.

Indonesia ligger i et område med stor jordskjelvfare. «Mindre» hendelser som flom, skred og tørke er vanlig og får ofte store konsekvenser for helse, jordbruk og økonomi. NLM ønsker å bidra til at lokalsamfunn blir mer motstandsdyktige, slik at konsekvensene ikkje blir store, verken av naturkatastrofer eller menneskeskapte ulykker.

For å gjøre befolkningen bedre rustet til å takle katastrofer, setter man i verk flere tiltak, for eksempel organiserer sparegrupper og gir opplæring i jordbruksteknikker og kompostering. NLM bidrar med yrkesopplæring blant annet på søppelplassprosjektet Simpang Kongsi, hvor tidligere søppelsankere nå har blitt syersker, kokker eller de har startet egen bedrift.

Ønsker du å støtte arbeidet i Indonesia? Bli Indonesia-fadder eller gi en gave til , merket «Indonesia». Kontakt: eller Les mer om arbeidet på nlm.no

Takk for forbønn og gaver!