Leger Uten Grenser… …er en frittstående internasjonal medisinsk hjelpeorganisasjon. …retter sitt arbeid dit nøden er størst, og hjelper alle uansett etnisk,

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
”Jakten på det gode liv går via selvfølelsen
Advertisements

Hva er migrasjon og hva gjør Røde Kors Ungdom?
Tro & Tilhøre, Tilbe & Tjene 4 verdier å bygge livet og menigheten på.
Kanskje Gud vil at vi skal treffe noen mennesker som er feil for oss før vi treffer den ”rette”, så vi er bevisst på hvor takknemlig vi skal.
Høyere livskvalitet -færre bekymringer. Ny teknologi – nye muligheter Eiere: Konseptutviklingen startet våren Tryggere Hjem AS ble stiftet:
Barnet som gave og oppgave
Prosjekt ”Barnevern for psykisk helse”
STUDIEARBEID Hva er en studieplan?
STRESSMESTRING- Å TA VARE PÅ DEG SELV
En aksjon i regi av NLB. Leseglede er en unik opplevelse som alle bør kunne ta del i.
Frist oss ikke inn i ledelse...
Selvfølelse vs selvtillit
15 En urolig verden.
Hvem er Jesus?.
Fasteaksjonen Fra nord til sør kjemper mennesker mot tørke, flom og ekstreme værforhold. De som har minst rammes mest. Blir du med i kampen mot.
Barna våre- det beste vi har i livet!
Da er du rikere enn 75% av verdens folk. Om du har mat i kjøleskapet, Klær å ha på deg, tak over hodet og en seng å sove i...
Om du har mat i kjøleskapet, klær å ha på deg, tak over hodet og en seng å sove i ... Da er du rikere enn 75% av jordens befolkning.
Velkommen til skolegudstjeneste
10Velstand og velferd.
Sverre Nesvåg Forskningsleder
Forelesning 11: Moderne Politisk Teori
Barnehagepersonalets betydning i barns liv
Kvalifisert for høyere utdanning
Vibeke Bjarnø, Avdeling for lærerutdanning og internasjonale studier
Er frivillig, ideell sektor flink nok til å fremheve sitt særtrekk? Innlegg på HSH’s frivillighetskonferanse 2008, Oslo Kjell Erik Øie Statssekretær
Gå til ditt dokument som ligger under arbeid (dokumentet har da status R for reservert) og klikk på fanen Rettigheter. Velg deretter Ny rettighet.
Velkommen til ettårssamling
Fest, rus og lite søvn eller en tid for å skape gode minner ?
Medarbeiderundersøkelsen 2012 Gjennomført for hele Drammen kommune, inkl. KF ene og § 27 samarbeidene Fast ansatte og vikarer med kontrakt av lengre varighet.
Relevant utdanning med høy kvalitet – realistiske forventninger til norsk høyere utdanning Marianne Harg, president i Tekna NOKUT-konferansen
Regional kompetanseutvikling i tilknytning til DMS – erfaringer fra Midt-Troms og planer for videreutvikling.
R ETNINGSLINJER FOR KONTAKTFAMILIER : På sykehuset står det en perm fra oss med kontaktinfo om alle kontaktfamiliene, taushetsløfte, retningslinjer. Info.
PowerPoint laget av Bendik S. Søvegjarto Konsept, tekst og regler av Skage Hansen.
Forelesning 9: Den Klassiske Liberalismen I
Suksesskriterier.
Norsk Folkehjelp Den globale virkeligheten. Norsk Folkehjelp Sentrale temaer Risikofaktorer og trusler Tusenårsmålene De største utfordringene: –Hva vil.
Øst-Afrika NLM startet arbeidet i Tanzania i 1950 og Kenya i 1971.
Kenya NLM startet arbeid i Kenya i Mye av NLMs arbeid er integrert i den lutherske kirke i Kenya. De nasjonale kirkene har selv ansvar for arbeidet.
Kjønnsrelatert forfølgelse Vikram Kolmannskog, Juridiske Fakultet, UiO, 2010.
Verdighet og livskvalitet hos pasienter med urinlatingsplager
PAPUA NY-GUINEA. PAPUA NY-GUINEA Voldspiral i Papua Ny-Guinea Pasienter som venter på Tari sykehus i Helaprovinsen på Papua Ny-Guinea. Leger Uten Grenser.
Tenk deg en landsby der det bor 100 mennesker. Tenk deg også at disse representerte verdens befolkning slik den er i dag i alle sine variasjoner. Da ville.
Det anslås å være mellom 200- og urfolk i Kongo De mangler grunnleggende rettigheter til vann, skole og helsetjenester De bli sett på som urene.
Sykepleier – mer enn et yrke
Ny strategiplan mot hiv
Tanker og utfordringer D Mitt Rotary Medlem fra 2001 President i Huseby -Flatås 2007 – 2008 District Trainer i Distrikt 2280 i
Quiz om vann, klima og faste
NORGES BYGDEUNGDOMSLAG - LANDETS STØRSTE VENNEGJENG.
Strategi- og aktivitetsplan
Seksualinformasjon i asylmottak
Tema Introduksjon Identitet, følelser og relasjoner Kropp og kjønn
Kapittel 15. Konflikter og terrorisme Del 5 Internasjonale forhold Denne delen skal hjelpe elevene til å nå følgende kompetansemål i læreplanen: 5a definere.
Alle barn har rett til utdanning!. ”Hjelp skal ikke være gaver, men hjelp til selvhjelp mellom likeverdige, der alle bidrar etter evne ut fra en følelse.
Barn på flukt Presentasjon fra Redd Barna Norge.
1 Samhandling rundt den eldre pasienten fra et kommune- perspektiv Tove Røsstad, IIIC, Høst 2012.
SOS-BARNEBYER BARN PÅ FLUKT. ET TRYGT HJEM 134 LAND.
På død og liv. 1.Krig: Væpnet konflikt mellom to eller flere parter, for eksempel mellom stater, befolkningsgrupper, stammer eller liknende. (
Ny fraværsgrense Fra 01.august Vanlig forkjølelse/omgangssyke vil normalt ikke gi så mye fravær at man overstiger 10% grensen. Imidlertid vil fravær.
Mulighetene for en videreutdanning
Samfunnsfag.
Helsetjenesten i Norge og Nord-Trøndelag Førsteårsstudenter sykepleiefaget Nord universitet, Levanger 26. september 2017.
Lys til verden 2016/2017 Årets tema: Urfolk
Internasjonalt samarbeid
Til deg som skal holde denne presentasjonen:
Helsetjenesten i Norge og Nord-Trøndelag Førsteårsstudenter sykepleiefaget Nord universitet, Levanger 26. september 2017.
Helsetjenesten i Norge og Nord-Trøndelag Førsteårsstudenter sykepleiefaget Nord universitet, Namsos 5. oktober 2017.
Er velforeningen en frivillig forening?
Խելացի ժամանց Կառուցողական խաղեր Ուղեղի ունակությունների բացահայտում Զարգացում.
Utdanning er nøkkelen til livskvalitet, bærekraftig utvikling og håp.
Utskrift av presentasjonen:

Leger Uten Grenser… …er en frittstående internasjonal medisinsk hjelpeorganisasjon. …retter sitt arbeid dit nøden er størst, og hjelper alle uansett etnisk, religiøs eller politisk tilhørighet. …forholder seg nøytrale i konflikter. …arbeider for mennesker rammet av krig, konflikter og naturkatastrofer og der mennesker ikke har tilgang til grunnleggende helsetjenester …er mest kjent for arbeid i katastrofeområder, men vi driver også langsiktig arbeid blant befolkningsgrupper som lever i kroniske krisesituasjoner Befolkningers rett til og behov for å motta humanitær hjelp og vår rett til å gi slik hjelp, er de eneste føringene for Leger Uten Grensers arbeid.

Yrkesgrupper vi trenger: Sykepleier Lege Jordmor Psykolog Farmasøyt Bioingeniør Logistiker Administrator Koordinator Minst to års relevant arbeidserfaring – ikke mulighet å reise ut som student Språk og internasjonal erfaring Personlig egnethet

Er feltarbeid noe for deg? Vi kan ikke love deg høy lønn og komfortable omgivelser. Men vi kan love deg meningsfulle, givende og lærerike opplevelser du aldri vil glemme. Gjennom Leger Uten Grenser har du muligheten til å bruke yrket ditt til å hjelpe dem som trenger det aller mest. Hjemmesiden Informasjonsmøter