Bilderedigering i forskjellige programmer På kurset gjennomgår vi bilderedigering i Microsoft Picture Manager. Det fins mange programmer man kan bruke.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
vi presenterer SLIDEPLAYER.NO
Advertisements

Nedlasting av apper på Apple
Nedlasting av Adobe Reader Adobe Reader brukes bl.a. for å åpne vedlegg i en E-post. Åpne Internett og skriv, adobe.no i adressefeltet, klikk Enter. Rull.
Klikk Aktiver redigering i meldingsfeltet,
Bruke blits Vi trenger blits når det er for lite lys. Med blits inne: Når du tar bilder inne, er det ofte lurt å bruke blits. Når det er mørkt i rommet,
Dette programmet beregner automatisk hvor mange feriedager som gjenstår. Klikk her Melding fra personalavdelingen!
Hvordan etablere nettbutikk med GoOnline Commerce
Nedlasting av Adobe Flash Player Adobe Flash Player brukes for å se video på Internett, YouTube, nett-TV osv. Åpne Internett og skriv, adobe.no i adressefeltet,
Kontoinnstillinger Slik kommer du til «Kontoinnstillinger»:
Hvordan laste opp tankekart til Itslearning via iCabMobile?
Forståelse og praktisk bruk av GPS GPS kurs II Norsk Folkehjelp 2008 Del II.
Filer til og fra mobiltelefon
Brukermanual for NROFs lokalavdelinger©
Dokumenter og arkivering
Oppdatere innstillinger for profil og personvern Trykk deretter F5, eller klikk Lysbildefremvisning > Fra begynnelsen for å starte kurset. Klikk Aktiver.
Nedlasting av Java Java bruker du til bl.a. å logge deg inn i nettbanken. Åpne Internett og skriv, java.com i adressefeltet, klikk Enter. Klikk på Free.
 Thore R Jensen Leder og suport  Tor Morten Jensen Programering og design  Vi tilbyr tjenester som webmastring, webdesign og webutvikling.
Legge inn bilder på Lindås IL sider Unngå bilder på Hovedside, dersom du må, bruk bredde mindre enn 100 punkt Denne veiledning viser det å legge inn eget.
Hvordan lage spill i power point?
Lage e-post med bilde som vedlegg
Bilderedigering 6e Kopiere bilde
Slik kommer du til «Personverninnstillinger»: Logg inn på Facebook.
Last ned apper fra Google Play (Android) Åpne Internett på din enhet og søk deg inn på siden trykk på Play, som du finner på menylinjen.
Klikk Aktiver redigering i meldingsfeltet,
For å åpne Internett trykker du på i startskjermbildet. Når du klikker i adressefeltet, blir det en blå bakgrunn på den nettadressen som står der, og det.
Powerpoint presentasjon i nettbruk & Etikk
 Thore R Jensen Leder og suport  Tor Morten Jensen Programering og design  Vi tilbyr tjenester som webmastring, webdesign og webutvikling.
Dokument med bilde, formatere i Word
Kontakter i Gmail •De første e-postadresser som elevene skal bruke på kurset, bør legges inn i kontaktlisten i Gmail før kurset starter. •Da slipper eleven.
Sende e-postmelding videre
Dokumentasjon av en prosess
Forsiden til som du møter førstwww.pssi.no.
Oppdatering for Windows Update Windows Update er viktige oppdateringer for din PC. Disse skal i utgangspunktet komme første tirsdag i hver måned, men de.
Få Zotero i Word. Husk å sjekke at du har Firefox, Java og Zotero på maskina di og alltid nyeste versjon! Zotero kjører bare på nettleseren Firefox… Søk.
Klikk Aktiver redigering i meldingsfeltet.
Arkivere e-post i mapper E-post som dreier seg om det samme, kan samles ett sted. Det kan være praktisk. Du kan gjøre det ved å lage mapper. Så kan du.
Oppdatering for Adobe Reader Når du får oppdateringer fra Adobe Reader, kommer det en tekstboble nede til venstre på skjermen (se bildet under), her klikker.
Ta bilder med mobiltelefon
Søknad om utstyrsmidler for grupper. Finn ”verktøykassa til gruppa Klikk på ”søknad om midler” Du får opp bilde for innlegging av brukernavn og passord.
IcabMobile Ingvar Lygren.
Manual for skoleavis i 6. klasse
Arena Helse – Prosjekt St.Olav PC hjelp. 2 Starte Microsoft Outlook første gang Når du starter Outlook første gang får du opp et skjermbilde som vist.
Bruk av iPad. Bruk av berøringsskjerm Det anbefales å bruke fingrene eller en digital penn, IKKE bruk skarpe gjenstander da det kan ødelegge skjermen.
Oppgavelinjen. Gjelder for Windows 7 og Windows Vista
Makrofunksjon på kamera
Lagre vedlegg Noen e-postmeldinger har et vedlegg. Vedlegget kan være et dokument eller et bilde. Det kan man lagre på PCen. Da kan man finne det igjen.
Bildebehandling i Paint
Fjernstyring av PCer med NTRconnect Svein/ALEPH brukermøte 2007.
Sponsor og Annonser.
Opprette håndballskole NB:I tillegg se komentarer fra “Billetter” ppt.
Hvordan kan foreldre bruke de vangligste funksjonene i Itslearning.com
eDialog24 Operator Nyheter og endringer i versjon
Funksjoner og Innstillinger i
Sette opp Gmail i Outlook
Detta er en automatisk lønnsforhandling. Vær vennlig å svare på de neste spørsmålene. Dine svar vil danne grunnlag for til neste lønnsjustering. Neste>>
Sammensatte tekster ?.
Digitalt prosjektrom og samarbeidsteknologi Muligheter for meningsskaping og relevans i et «kombinert klasserom» Jorunn Thortveit og Hans Erik Bugge IGIS.
Brukerveiledning i GIMP- animasjon (GIF)
Hurtigreferanse for © 2013 Microsoft Corporation. Med enerett. Startskjermen i Lync Startskjermen i Lync inneholder fliser i huben til venstre, som du.
123 Data - Førstehjelp Krokelvdalen Skole. Hva skal vi lære Slå på/av datamaskinen Hva som må til for å komme på internett Hvilke typer kommunikasjonsformer.
Harald Kaasa Hammer: Manual til redigering av nettstedet Først forklares hva de ulike elementene på nettsidene betyr. Så ser vi på mappene.
Hurtigreferanse for Lync 2013 for Office 365 © 2012 Microsoft Corporation. Med enerett. Med Lync kan du begynne å samarbeide uten å måtte planlegge et.
Brukerveiledning for kloning i GIMP
Vibeke IT-seksjonen LU - LUVIT brukere våren PUS Luvit undervisning våren 2002 Hvordan lære opp studentene i LUVIT?
Vibeke IT-seksjonen LU - LUVIT brukere våren PUS Luvit undervisning våren 2001 Hvordan lære opp studentene i LUVIT?
Eksamen med begrenset Internett-tilgang Råd og tips til sentralgitt eksamen våren 2015.
Kom i gang med Python Pål Hellesnes SYSTEMUTVIKLER
Redigering av videofil
Tilpasse «framhevet bilde» i paint
Fag / tema Digital kompetanse som støtte og verktøy i ulike fag på ulike trinn Trinn 3.trinn og oppover Elever skal få trening i å se mulighetene ved å.
Utskrift av presentasjonen:

Bilderedigering i forskjellige programmer På kurset gjennomgår vi bilderedigering i Microsoft Picture Manager. Det fins mange programmer man kan bruke for å redigere bilder. Mange av programmene kan lastes ned gratis. Andre vanlig brukte programmer er for eksempel: Windows Live Fotogalleri Picasa For å laste ned Windows Live Fotogalleri eller Picasa kan man søke etter programmene på internett, trykke Last ned (Download) og følge nedlastningsinstruksjonene. 1 Lærer/ledsager 6f

Ved installasjon av et program, blir man gjerne spurt om man vil at programmet skal være standardvisningspro- gram. Det vil si at bildene åpnes automatisk i dette programmet når man klikker på dem. Svarer man Nei, kan man godt åpne de bildene man ønsker i programmet allikevel senere. For Windows Live Fotogalleri må du velge å la programmet gi standardvisning av alle filtypene du ser over. For Picasa kan du velge ut enkelte filtyper for bilder som skal bruke programmet som standard. Bilder som kommer fra små digitale fotoapparater (kompaktkameraer), er som regel i filtypen jpg. Bilderedigering i forskjellige programmer 2 6f Innstilling av redigeringsprogram som standard fremviser

For Picasa kan man senere velge å la programmet være standardvisningsprogram hvis man ønsker. Men for Windows 7 er dette vanskelig hvis man først har takket ja til å la programmet åpne de filtypene bilder vanligvis er lagret i. Når man har åpnet programmet, trykker man Verktøy og så Konfigurer bildevisning. Da kan man velge hvilke filtyper man ønsker skal vises i Picasa som standard (som ved installasjon av programmet). Bilderedigering i forskjellige programmer 3 6f Innstilling av redigeringsprogram som standard fremviser forts.

I Windows 7 er det allikevel mulig å starte et annet bilderedigeringsprogram ved å: 1.Klikke på (markere) en av bildefilene 2.Klikke på Åpne 3.Velge det programmet bildene skal åpnes i (her Picasa Bildevisning). Åpne annet bildevisnings- program enn standard Andre bildevisningsprogrammer enn Microsoft Office Picture Manager har også gode redigeringsmuligheter. I Windows Live Fotogalleri kan man for eksempel lett retusjere uønskede detaljer. Bilderedigering i forskjellige programmer 4 6f 1 3 2