TRYVANN VINTERPARK FREMTIDSVISJON

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Medbestemmelse og medansvar for ungdom i idretten
Advertisements

Markedsføring, rekruttering og lojalitet
Sist oppdatert august Tallene i presentasjonen bygger på regnskapsdata hentet Brønnøysundregistrene. Bedriftene som er med i utvalget er innen de.
Studier i Tyskland.
1. 2 Vi er selskapet som går nye veier Vi bygger og vedlikeholder veier og infrastruktur 2011 etablerte vi Svevia Norge AS Vi er den største entreprenøren.
Inge Andersen Idrettens organisering og viktigste oppgaver.
Velkommen til Ready Alpin Gøy på ski – alltid! Informasjonsmøte for 05, 06 og skiskolen 1. november 2012.
Clarion Hotell Admiral By vandring •Møter opp på turistkontoret •Får heftene der all nødvendig innformasjon står.
Snowball Rjukan 26. oktober 2010 Ove Gjesdal og Stein B Olsen.
NBF 100 år Norges Bryteforbund
Organisasjoner for en grønnere fremtid !
Norsk idrett – et speilbilde av samfunnet
Slipp oss til - ungdom inn i landbruket - Presentasjon for (din kommune/temamøte)
Golf- en idrett for alle Mandal Golfklubb Handlingsplan 2007 Des
Markeder med asymmetrisk informasjon
Mål! Gi forståelse for hvordan norsk svømming er bygd opp
Furutangen Aktivitetssenter AS
Natur – helse og bevegelse Forskningsgruppe ved instituttet UiT Norges arktiske universitet - Idrettshøgskolen.
Akershus universitetssykehus
Velkommen til.
GRÅKALLEN VINTERPARK Samling og utvidelse av heisaktiviteten i Gråkallen Et initiativ fra Trondhjems Skiklub og Sportsklubben Freidig, med bidrag og støtte.
VELKOMMEN TIL HADSEL. LITT OM HADSEL •Hadsel ligger midt i verdens vakreste øyrike Lofoten og Vesterålen med sine 7970 innbyggere. •Nordlandssykehuset.
Utfordringen: Hvordan kan Asker Skiklubb best utnytte Føyka til å sikre klubben ”bærekraftige” løsninger; til glede for dagens og fremtidens idrettsutøvere?
Inkludering (av jenter) i idretten – et antropologisk perspektiv
Befolkningsutviklingen i verden.
HKØ AS OG / ELLER Motorsenter.
Scansis AS sin visjon er å ”skape samhold og aktivitet for alle”.
Innbyggerundersøkelsen. Formål Mer kunnskap om..innbyggernes inntrykk av sin kommune..brukeres tilfredshet med tjenester og myndighetsorganer Utvikling.
En presentasjon av LMI. LMIs oppgave  LMI skal være den naturlige bransjeforeningen for både store multinasjonale selskaper og små norske grunderselskaper.
Limaendringer i norsk Arktis – Knsekvenser for livet i nord 11. mai 2010.
Slåstad Vannskiklubb Stiftet i 1969
Persbråten toppidrett Alpint
Velkommen til julekonferanse
Aquarama Friskt badeland (totalt 14 ulike basseng) Stupeanlegg og idrettsbasseng på 25x50 meter Treningssenter på 1100 m 2 Idrettshall med plass til 2000.
Pressekonferanse Hovedtrekkene i utbyggingen av
Fysisk aktivitet og sunn livsstil
TRYVANN VINTERPARK ER DET PLASS TIL ILDSJELER I NORGE?
Diskusjonsforum for utredning om grunnlag for sammenslåing av Veldre Ski, Brumund IF og Brumunddal Ski Felles dokumentasjon fra møter Veldre Sag, 29. november.
Visjon Enklere, sikrere og artigere seilflyging For å nå vår visjon legger vi følgende til grunn: Seilflyging skal være en utfordrende aktivitet som utøves.
1 Kommunal selskapsstatistikk Kilde Brønnøysund, september 2009 Bedriftsstyret Marianne B. Skou.
”Omsorg med varme hender for alle” Konferanse SBL Helse og Omsorg og NHO Oslo og Akershus 14. Juni 2007 Oslo Kongressenter.
Den norske idrettsmodellen
VI ØNSKER TOLLPOST FUTURUM VELKOMMEN TIL NORENGROS K.J. BRUSDAL AS
Idrettsglede for alle – en åpen og inkluderende idrett
Grønn fordelsavtale Cort Adelers gate 30 Oslo. Med grønn fordelsavtale vil vi sammen med deg redusere energi- forbruket og miljøbelastningene, samtidig.
en jernbane for fremtiden
KJERNEVIRKSOMHET Vi skaper utviklingsmuligheter og tilpasset arbeid i et aktivt fellesskap. Dette gjør vi gjennom bruk, utvikling og formidling av kompetanse.
1 VEIEN TIL IA-SUKSESS. IA-prisen 2013 Unner ingen å få prisen Fraværet har gått opp siden Sovepute? 2.
Mulighet for Sponsorer -Klubben med Miljø- Reistad IL trenger inntekter for å ha et best mulig tilbud til dine barn. Hallreklame reduserer behovet for.
Visjon og verdier Vikersund Kurbad AS. Respekt – profesjonalitet - trygghet og engasjement Visjon «Sammen flytter vi grenser» 2 Vikersund Kurbad AS.
Lise Fornes Sosialfaglig rådgiver Trondsletten habiliteringssenter
Partnerskapsavtale mellom Strinda vgs, Brundalen vgs og Rosenborg IHK Y RIHK Y har ansvaret for den praktiske tilretteleggingen. RIHK Y og skolene sammen.
IL Holeværingen Langrenn Løypelag Løyper i bygda
Skiglede i alpinbakken utfordring på barnas premisser
Lier kommune Sykehus på Gullaug Hvordan vil Lier takle presset? Innledning til debatt Lampeland Ulla Nævestad, Ordfører.
FORSLAG TIL VERDIGRUNNLAG IL HOLEVÆRINGEN (utdrag av versjon 3 med innspill fra undergruppene) ÅRSMØTE ILH SVENDSRUD 01 MAR 10.
Kommunesektoren ser muligheter Adm.dir. Sigrun Vågeng.
Styreleder Halvdan Skard Strategikonferansene 2010.
1 Statsråd Erna Solberg, Viten og verdi, Oslo Utfordringer til Oslo-regionen.
FRILUFTSLIV FRA Naturopplevelser for livet.
Å JOBBE I ANDRES HJEM, GJEST ELLER HELSEPERSONELL? Heidi Kristiansen Fagutviklingssykepleier diabetes.
ANSKAFFELSE AV ENTREPRENØR FOR UTBYGGING AV HOLMENKOLLEN TILBUDSKONFERANSE OG -BEFARING ​ 130-BYM-2013.
Handlingsplan Plogen Skiklubb GØY PÅ SKI FOR ALLE!
DISEN SKOLE STRATEGISK PLAN INNLEDNING Strategisk plan viser våre satsingsområder for Oslo kommune legger føringer for hovedområder Osloskolen.
Hvordan står det til med…
Dette er Norges «fineste» idrettsanlegg - midt i byen
Handlingsplan LK – Buskerud Skikrets
Gruppe- og bedriftssalg
Oslo kommune Byrådet Velkommen
Markarådet 5. mai 2015 Bjørn Bugge 2015 Markarådet Mai 2015.
Utskrift av presentasjonen:

TRYVANN VINTERPARK FREMTIDSVISJON

Norsk skikultur er ikke bare naturlig gitt Norsk skikultur er unik i verden. Men den trenger kontinuerlig stimulans og tilrettelegging for å opprettholdes.

• +10 hoppbakker • 4 slalåmbakker • 1 skøyte arena • 1 rodelbane • ∞ langrenns trasér Over ti hoppbakker, fire slalåmbakker, en skøytearena, en rodelbane og en uendlig menged langrenns traseer.

Holmenkollen - Tryvann området 1955 Slik så det ut i Holmenkollen – Tryvann området i begynnelsen av 50-tallet.

Fremsynt tilrettelegging for ski og snø aktiviteter begynte for over 100 år siden Men tilretteleggingen begynte langt tidligere

Tryvann Vinterpark – alpin aktiviteter fra 30-tallet Tryvann Vinterparks historie begynte allerede på 30-tallet. I 1938 ble den første skiheisen bygget, det var den første nord for alpene. Flere kjente ski helter er en del av vår historie. Tomm Murstad - Første slalåmrenn i Tryvannskleiva 1933 Andreas Wyller - Grunnla Wyllerløypa slutten av 30-tallet Stein Eriksen - OL slalåm Rødkleiva 1952

Fra 100 000 til 200 000 besøkende I slutten av 90-tallet kom det nye eiere til Tryvann Vinterpark, Jan Sundt og fam Thor Furuholmen. Fra år 2000 til 2003 ble det gjennomført store investeringer i anlegget. Tryvann og Wyller ble endeligen knyttet sammen. Oslo områdets alpin brukere strømmet til anlegget.

100 000 besøkende i alderen under 19 år Tryvann Vinterpark – Oslo områdets største aktivitets anlegg for barn og ungdom vinterstid. Slik ser Tryvann Vinterpark ut i 2005. 14 bakker og 6 heiser. Vår største brukergruppe er barn og ungdom. 100 000 besøkende i alderen under 19 år

Tryvann Skisenter AS verdier • Bedriften setter alltid sikkerheten for gjester og ansatte som nummer 1 • Bedriften skal opptre miljøvennlig og etisk i all daglig drift og i alle tiltak. Dette er våre verdier som er et av grunnlagen i utviklingen av Tryvann Vinterpark. I løpet av 2006 skal bedriften Miljøfyrtårns sertifiseres.

Utfordringer for fremtiden • Snøsikre vinteraktiviteter • Opprettholde interesse for aktivitet i store befolkningsgrupper • Rammebetingelser for tilrettelegging av idretts- og aktivitets anlegg i randsonen til Marka Dette er noen av våre viktigste utfordringer hvis vi skal sikre norsk skikultur

Tryvann Skisenter AS visjon – Utvikle et alpinanlegg med høy kvalitet for Oslos innbyggere og besøkende. Et unikt alpinanlegg i verden og et viktig bidrag til Oslo, verdens vinterhovedstad. Dette er vår visjon og bidrag til å sikre norsk skikultur.

Norsk skikultur neste 100 år – ikke bare naturlig gitt Norsk skikultur neste 100 år – ikke bare naturlig gitt. Den trenger kontinuerlig stimulans og tilrettelegging Vi ønsker at ha et tett samarbeid med Skiforeningen for at få til dette. Vi håper at dere støtter oss i arbeidet med at sikre norsk skikultur de neste 100 år.