Vi dro til Sverige med store forhåpninger – ikke bare forhåpninger om det å få kunnskap om det vi skulle gjøre på skolen, men også det å få være litt.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Den vesle gutten og julenissetoget
Advertisements

Vi har kjøpt en liten hytte på fjellet, og lurte på om du ville ta med deg familien eller noen venner og komme en tur i påsken for en liten påskepils med.
For å sitte og ikke gjøre noen ting
I.
Fra tegning til fortelling


De dårige følelsene. Veiene ut..
«[Revenge is] like a poison, it can take you over
Bli en bedre fisker ! Av Ulf Skauli
Vokste du opp i eller i 70-årene ? Hvordan har du greid å overleve ?
Riktig eller galt? Eller nesten riktig?. Det var elskere som skiltes seg med den største vanskeligheten. (2 feil) Jentene fikk ingen eller veldig litt.
PROSJEKTET OM KOKO OG FLYPLASSEN SOLSTRÅLEN
En reise med Hurtigruten Mai-seminaret 8. mai – 5. juni 2001.
Laget av Embret Lund 1BAA. Hovedlærer når vi lærte det praktiske av ‘’gamle metoder’’ og var flink i det han viste oss. Det syntes også godt at han hadde.
UT PÅ TUR I RAMMEPLANEN FOR BARNEHAGER HETER DET AT NATUREN SKAL GI ROM FOR ET MANGEFOLD AV OPPLEVELSER TIL ALLE ÅRSTIDER OG I ALL SLAGS VÆR, OG AT DET.
På besøk hos endene på Nidarø «titt tei – er det noen der?» Nystua, aug 12.
FLYTÅRN Vi fikk ei stor eske inn på avdelinga, som Rainer foreslo
Les meilleures photos de L'année 2005 D'après NBC Livet fortjener virkelig en kjærlig omtale, slik at vi strekker oss mot himmelen, ser hvor godt vi har.
Året var 1987, i en liten by med navn Sussex, ble et lite hus totalt til intetgjort. Alt ble kastet ut, inkludert en liten brun bamse... Den ble liggende.
I dette shoppingcenteret hadde kvinner en unik mulighet til å velge seg ut en passende make blant forskjellige menn.....
Etter jobb på fredag var jeg ganske trøtt…
Kapittel 28 Norgeskartet
Seilturen En sommerfortelling…...
Sett inn riktig tid/form av verbet
Godt verktøy er halve jobben
Kapittel 30 Fag og rutiner på skolen.
Hvem er Jesus?.

Vi var på et kurs i Sverige i hele klassen vår i uke 3, det var Mora videregående skole. Skolen var stor med mange elever, SVERIGE.
“Reise til utlandet med oksygen”
"Ting er ikke altid slik, de synes å være."
Kapittel 5 oppgave g Sett inn å sette (seg,) å sitte, å legge (seg), å
Velkommen til stabbegudstjeneste. Velkommen til stabbegudstjeneste.
Oppgave 1 ”Mannen som skulle stelle hjemme”
Hva er vitsen med å gifte seg?
Ordentlig Julekort.
Torsdag 30.april – mandag 4.mai 1998
Lorax. Det var en gang et vakkert sted med fargerike planter og lekne dyr. Lorax passet på dette stedet og snakket for trærne, dyrene og andre som ikke.
826 – Han gikk den tunge veien
Kapittel 39 Samlivsformer.
Kapittel 47 Å gjøre lekser.
Kapittel 19 Hva er klokka? Vet du hvor mye klokka er? Har du klokke?
K APITTEL 2, OPPGAVE F. O PPGAVE 26 Ingen ville ha trodd at Mohammed og jeg skulle gifte oss i kirka. Men det skulle vi. Utrolig mange mennesker kom for.
Hai ! Hai !.
Johannes 21,11-19.
De 100 mest brukte ordene i bøker i klasse..
Kim er en jente som er fem år gammel. Hun bor i et land som heter Vietnam sammen med familien sin. Kim har tre storesøstre og en lillebror. I huset til.
Av Åge Særnmo MALERKURS I MORA. KURSHOLDERE OG LÆRERNE FRA TRYVIS Kursholdere: Örjan Nilsson Hans Wikström Per Inge Peterson Lærere fra Tryvis: Einar.
VERDENSROMMET VI HAR NÅ JOBBET MED VERDENSROMMET I HELE NOVEMBER, OG DET HAR VÆRT KJEMPE VELLYKKET. DET HELE BEGYNTE MED AT TO GUTTER HADDE FUNNET BØKER.
AVSKJEDSFEST Søndagskveld hadde vi ”åpen” havn, der slekt og venner kunne ta med grill/grillmat for å komme og kose seg litt sammen med oss, slik at vi.
Møte med veiledere og kontaktpersoner Informasjon om en ukes praksis på fjerde semester av Lektorprogrammet.
100 lure ord å lære.
100 høyfrekvente ord Trykk F5 for å starte, deretter klikker du på ønsket hastighet 2 sekunder 1 sekund Blink Randi Orten og Thomas Melby, Stenbråten skole.
Er uglen smart? Vi har forsket litt og her er svarene.
QUIZ- (AS) BJØRNS KIWANISQUIZ Du treffer en person som ser du bærer Kiwanisnåla, og som spør hva det er. Du svarer: ”Jeg er medlem av Kiwanis! ” 1.Hva.
Oppgave 12 side 117 – 121 i arbeidsboken
Og.
Kapittel 36 Reza forteller om sin arbeidserfaring.
De 222 mest brukte ordene i det norske språket..
Besøk på Beracah barnehjem som ligger i Kerala i India
ONSDAG  1.økt fra  Vi var i klasserommet og sang sanger med bevegelse og rytmer. Konsentrerte oss veldig om puls-slag. Pulsen i.
Oppdatering fra Ålesund. Her skal dere få et innblikk i hva vi har gjort med midlene vi har mottatt fra av dere.
Februar Hadde oss ein fin tur til Svandalen… Tore Andre sto på slalom for fyrste gong…. Det ga meirsmak… Satsar på snøføre i vinter…
Livsstilsending - uke 5 -
Han sier: Jeg kaller dere ikke lenger tjenere, men venner.
O PPGAVE 28 Side 151 – 152 Sett inn riktig form av det refleksive pronomenet eller eiendomspronomenet.
Kapittel 20 Å reise kollektivt Kjører du kollektivt?
Gang.
Ordentlig Julekort.
Utskrift av presentasjonen:

Vi dro til Sverige med store forhåpninger – ikke bare forhåpninger om det å få kunnskap om det vi skulle gjøre på skolen, men også det å få være litt for oss selv. – Begge deler ville være, og skulle bli, en opplevelse og erfaring som vi ville ta med oss!

 Noe av det første vi gjorde, etter å ha kommet fram til skolen, var å få litt info. Etter det var det bare å sparkle i vei; vi fikk egne ‘’båser’’ som vi jobbet i.

Ettersom vi blei ferdige med å sparkle den første dagen, gikk vi opp til hotellet ( Hotell Kung Gusta) som vi bodde på de tre dagene vi var i Mora. Der fikk vi romnøkkelen, bar inn bagasjen fra bussen, og gikk inn på rommene våre. Et riktig stort og fint hotell var det, med basseng, boblebad og badstue – for å nevne noe.

 Vi fortsatte med å sparkle neste dag. Men først måtte vi slipe til med en kost, med et sandpapir i enden – slik fikk vi også mer kraft i dragene enn da vi brukte vanlig ’’håndsandpapir’’.

 Et av høydepunktene på turen var, i alle fall for meg, besøket på Siljan – et av Sveriges største sagbruk. De produserte gulv og panel. Mye var interessant og fascinerende. Vi fikk en,- ja kall det en guide, som viste oss rundt på Siljan

 Den tredje, og siste, dagen på skolen var helt fantastisk. Vi la tapet på veggene i ’’båsene’’ vi var i. Det var, og ble, mye klunder i starten; tapet som hektet seg i lim, tapet som brettet seg på kryss og tvers. Godt vi hadde erfarne lærere som kunne dette!

 Den andre dagen, litt utpå kvelden, drog vi på hockey-match; - det var Mora IK VS IK Oskarshamn. Det var også et høydepunkt som drog turen opp til himmels (!). Det eneste som kanskje dro kampen ned, var at Mora tapte; 6-1.

 Noe av det som var veldig hyggelig, var at vi fikk litt tid for oss selv – noe som er veldig viktig da vi holder på med t slikt prosjekt. Det ble mange koselige, lattermilde og fine kvelder med bading, badstue, boblebad og besøk på rommene av andre klassekamerater. (jeg har et par bilder av tida vi fikk, men jeg vet ikke om det passer så fint da det vises bar overkropp)

 De som var med på turen var Einar Hyllvang og Thor Andersen.  De som var på skolen var Per Inge Petterson ’’Pipen’’, Ørjan Nilsson og Hans Wikstrøm

 Det var vel ingenting å klage på om maten; den var helt perfekt, både på skolen vi var på og på hotellet

 Det var definitivt en vellykket tur. Mage koselige og flotte minner vil alltid sitte i meg etter dette. Mye tid alene med venner, både på hotellet og i Mora sentrum, gjorde alt perfekt. Det var en lærerik og fin tur som jeg aldri glemmer… !