Musikk En multimediepresentasjon

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Den vesle gutten og julenissetoget
Advertisements

Om et øyeblikk kommer du inn i en magisk verden...
For å sitte og ikke gjøre noen ting
I.
Kanskje Gud vil at vi skal treffe noen mennesker som er feil for oss før vi treffer den ”rette”, så vi er bevisst på hvor takknemlig vi skal.
HVORFOR VELGER ELEVEN Å DELTA NÅ?
… som skulle arrangere en løpekonkurranse.
Historien er hentet fra lang tid tilbake, da en mann straffer sin 5 årige datter, fordi hun har mistet en verdifull gjenstand. Den gang de ikke hadde så.
Gudstjeneste med Skattejakt.
Lilandspeiderne Informasjon.
ER DU EN PERSON SOM… Kan tenke nye tanker? Kan gjøre noe du ikke har gjort før? Kan du gjøre noe som ikke er typisk deg? Ser du for deg at du om ett år.
=HS Bok + Nett • Bøker og nettsted henger nært sammen • Kapitlene i bøkene har tydeligere tilknytning til læreplanen • Nettstedet er inndelt i kapitler.
LAG EN SANG! Komposisjon.
To kjerneferdigheter Lytte Stille spørsmål
… som skulle arrangere en løpekonkurranse.
1. En øvelse i kjærlighet Harald Kaasa Hammer Knattholmen
Fra ord til liv mai 2009 “Tjen hvernadre, hver og en med den nådegave han har fått, som gode forvaltere av Guds mangfoldige nåde.” (1. PT. 4,10)
Det gode Det rette Det rettferdige
DIKT Vite litt om Inger Hagerup og Halldis Moren Vesaas
HISTORIEN OM DE 4 LYSENE.
En måte å lese Bibelen på
Velkommen til skolegudstjeneste
Med sekken full av penger!
estetiske virkemidler
Richard Dawkins ”Hvisker du en hemmelig bekjennelse til deg selv? Ville du ikke likt å bli klonet? Jeg har aldri innrømmet det før, men jeg tror jeg ville.
Å vokse i erkjennelse og erfaring
Fra ord til liv Fra ord til liv Mai 2012 Mai 2012.
LEDDSETNINGER Vedlejší věty.
Kjære Pappa. Rart å tenke på at du startet på bunnen en gang du også.
Velkommen til lysmesse
8.mars 09 Barnegudstjeneste Velkommen til
ONSDAG  1.økt fra  Vi var i klasserommet og sang sanger med bevegelse og rytmer. Konsentrerte oss veldig om puls-slag. Pulsen i.
Skriv om slik at setningene betyr omtrent det samme
K APITTEL 2, OPPGAVE F. O PPGAVE 26 Ingen ville ha trodd at Mohammed og jeg skulle gifte oss i kirka. Men det skulle vi. Utrolig mange mennesker kom for.
Hai ! Hai !.
Hvis du dør i natt, tror du at du kommer til Himmelen?
Tro - å komme til tro - å dele troen i hverdagen - å leve i tro (ut av båten)
Fra ord til liv April 2010.
Mestring og forebygging av depresjon
PRESENASJON Lage en komposisjon til en av overgangene mellom aktene i barneoperaen vår. Overgangen fra den teknologiske.
En multimedia presentasjon For Helle Dagsberg F2B I musikk i forbindelse med operaprosjektet.
En multimedia presentasjon
OPERAPROSJEKTET.
OPERA ORKESTER 2001 KOMPONERE musikk Tidkrevende Vi fikk oppgave tidlig i fasen 30 ord. fra ferdig laget produkt 5 toner, forhåndsbestemt Refleksjon over.
Musikk En multimediepresentasjon Komposisjon –Tekstskaping Delt i grupper Tema 30 ferdiglagde ord –Refleksjon: hva, hvordan, hvorfor.
Elevens valg – ”Bygda mi”
Hvilken betydning har etikksatsningen hatt? Reidar Pedersen Senter for medisinsk etikk, Universitetet i Oslo Avslutningsseminar for etikkprosjektet, Bærum,
12 Reflekterende lesing.
De 100 mest brukte ordene i bøker i klasse..
Tordivelen flyr i skumringen
… som skulle arrangere en løpekonkurranse.
I DINE HENDER ER NÅDE Å FÅ
100 lure ord å lære.
Er uglen smart? Vi har forsket litt og her er svarene.
TANKENS MAKT DET UMULIGE - MULIG KFL/04
Og.
De 222 mest brukte ordene i det norske språket..
ONSDAG  1.økt fra  Vi var i klasserommet og sang sanger med bevegelse og rytmer. Konsentrerte oss veldig om puls-slag. Pulsen i.
Pluginmodul for medlemsbehandling KomkartWeb Oppgave 17 Halvor Sæther Berge.
Kroppen som Gud har villet
Kapittel 1, oppgave i) Sett inn preposisjoner eller adverb som passer.
Johannes 3, påsken i Det Gamle Testamentet
Sanger Glade jul Å jul med din glede Jeg er så glad hver julekveld Et barn er født i Betlehem Så går vi rundt om en enerbærbusk Deilig er jorden.
Myter – organisasjon og ledelse i barnehagen
Arbeidsplan for 7. Trinn Hva vi ønsker å gjøre for elevene:
Ny barnehage – ny førskolelærerrolle?
Fra kontekstavhengig til kontekstuavhengig språkbruk
Problemløsning.
Fattigdommen ingen ser
”Amerikabrev” Sett inn et pronomen som passer. Kjære venner! Jeg vil ganske kort sende dere noen ord fordi jeg vet at flere landsmenn kunne tenke seg.
Utskrift av presentasjonen:

Musikk En multimediepresentasjon Komposisjon Tekstskaping Delt i grupper Tema 30 ferdiglagde ord Refleksjon: hva, hvordan, hvorfor

Musikk En multimediepresentasjon Tok utgangspunkt i det som kom ut av de 30 ordene, bearbeidet dette gjennom flere prosesser å ulike ledd frem til det ble den ferdige arien ”se barna” 1. Utkast Ferdig tekst

Musikk En multimediepresentasjon Første utkast av arien Se barna du ungdommen. Tilbake hvor hverdagens middagsmat så varm Med bløte stadig variasjon   Jeg drøyer sein mas med løssum av Insida av lille hatt. Tusen takt den hjemme delen svær.   Stadig mas med hverdagens sein middagsmat. Tilbake hvor barna drøyer insida Av varm variasjon hjemme. Se du bløte ungdommen Den lille hatt med svær løsesum Jeg så tusen takt delen.

Musikk En multimediepresentasjon Ferdig arie Se barna du bamsen De med naturlige bløte, røde kinn Inni dem er tankene rene som sne Det blomstrer i skaperevnen som i en drøm En magisk uttømmelig ønskebrønn   Se barna du ungdommen Riv deg løs fra de voksnes krav La deg føre tilbake til det barnlige Der tankene er rene som nyfalt sne (Tale): Drømmen er virkelig, hvis du bare lar deg rive med.

Musikk En multimediepresentasjon Komposisjon Melodikomponering 5 gitte toner, akkorder Lettere med ferdig tekst Kommer ikke alltid bare av seg selv Oppsøke inspirasjon og tilegne seg ferdigheter for å kunne uttrykke det som skulle komme

Musikk En multimediepresentasjon Tok utgangspunkt i de 5 gitte tonene, skapte hver vår melodi til A og B delen på metalafon og xylofon. Dette ble og bearbeidet gjennom flere prosesser og ulike ledd før den endelige melodien var klar. 1. Utkast Ferdig melodi

Lydfiler av underlagsmusikken Drømmeverden Natur Tekno Krig Forsoning