AP - Arbeidsplan Vi jobber med arbeidsplanen nesten hver dag.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Vurdering og IKT Egenvurdering i matematikk med
Advertisements

Kartleggingsmateriell: Språkkompetanse i grunnleggende norsk
”Til Start” Treningsprogram for unghest
Skriftlig vurdering på barnetrinnet formål, bakgrunn, historikk
En innføring i spillet: Lag En Setning
Bokanmeldelser..
Larvik Og Omegn MS Foreningen sin PC opplæring høsten 2005 Dette undervisningsmaterielle er laget av Ole Andreas Hvatum oktober 2005.
FEILING gir erfaring Ikke la ting være uprøvd fordi du er redd for å feile. Du lærer mest av å gjøre, så gjør mest det.
GNU Science A Bergartenes kretsløp.
H. Aschehoug & Co. På eksamensdagen H. Aschehoug & Co.
Kapittel 7 Johanne har ingen klær.
Foreldresamarbeid Kan vi gjøre det enda bedre ?
PowerPoint laget av Bendik S. Søvegjarto Konsept, tekst og regler av Skage Hansen.
Foreldrene betyr all verden! Mona Røsseland Ann-Christin Arnås
RLE uke 4 og 5 Livet og døden.
Skattejakt-samling på torsdag
Hva kommer nå? Skolens nettverk. Fellesområder •Hva slags fellesområder skal vi ha? •Hvordan skal vi organisere dem? •Hvor skal vi lagre filene våre?
Vurdering for læring på Linderud skole
Early Years ”New Zealand-modellen”
Hvordan vi jobber på Bestum skole.
Hvordan åpne døren inn til en verden med produserende elever?
VURDERING.
Om å skrive om litterære tekster
SKOLEÅRET Vurdering For Læring
Hva er Fronter.
TiEy ved Sinsen skole Tilpasset lese- og skriveopplæring etter australsk modell Klasseromsprogram 4 økter i uka med læringsstasjoner, leselekser hver dag.
Velkommen til klasse- foreldrene
GOD MORGEN.
Agenda Velkommen til nye medlemmer!
Hverdagen for Ruth og Sissel.
Momenter til planlegging Nileseren. Gratis klassesett av aviser i inntil ni selvvalgte uker. Lesetrening dagsaktuell undervisning.
RUD SKOLE Informasjon i fra SFO Læresituasjon.
Onsdag 13. mars Sam Eyde vgs
ELEFANTKLUBBEN (De eldste barna)
Hvordan kan foreldre bruke de vangligste funksjonene i Itslearning.com
Møte med veiledere og kontaktpersoner Informasjon om en ukes praksis på fjerde semester av Lektorprogrammet.
Velkommen til foreldremøte
Kapittel 2 oppgave c Preteritum eller perfektum?
Lyshovden Oppveksttun!
FORELDREMØTE 1. KLASSE 11. MARS 2015.
UKEPLAN FOR 3. KLASSE UKE mars 2015
Lekseplan for 7.trinn uke 7
VELKOMMEN TIL MADLAMARK SF
Lesing og lesestrategier
Uke 25 og juni. TILTIL TIRSDAGTIRSDAG Norsk: Les 15 minutt i ei god bok. Matte: Engelsk: ONSDAGONSDAG Norsk: Les 15 minutt i ei god bok. Matte:
8C Skoleåret
Uke nov.- 20.nov. Ord å forklare: Tro Vi utforsker bibelen. Hørt i 2.klasse: Arkene er jo like tynne som servietter…
Registrering av testresultater fra mobiltelefon
Uke mars Verdiord: Lydighet Vi holder på å lære oss gitargrepet D i musikk. Da kan vi spille «Ro,ro, ro din båt og «Fader Jakob».
 Velkommen som foresatt.  Velkommen som samarbeidspartner.  Stolte av skolen vår. Håper det smitter.  57 elever så langt. Et veldig levende tall…
Uke 3 18.jan.- 22.jan. Verdiord: Sannhet. MandagTirsdagOnsdagTorsdagFredag Samling Norsk/ matte Uteskole Samling Stasjon er Lunsj Engelsk Samf.fa g Matte.
Uke 8.feb- 12.feb Verdiord: Gavmild Vi bruker de samiske fargene og vever med rundvev.
Hvordan skal vi gjennom fokus på læringsmål og elevvurdering skape et økt utbytte for den enkelte elev? Læringssamtalen Hvordan skal vi gjennom fokus på.
Uke 45 2.nov.- 6.nov. Ord å forklare: Tro Data på stasjon er kjempegøy. Vi øver på å logge på/av, og jobber med kjekke matte og norsk spill.
Her er et minne fra 1.klasse Nedenfor et minne fra 2.klasse Verdiord: Fred Verdiord: Fred Uke juni- 23.juni. Uke juni- 23.juni.
UKEPLAN FOR 4. KLASSE UKE aug.-11.sept
Uke 5 1.feb- 5.feb Uke 5 1.feb- 5.feb Verdiord: Gavmild.
Mål for perioden: Sos: Lytte etter beskjeder. Ha hender og føtter for deg selv. No:. Kunne framføre replikker fra et skuespill. Lære ord med o i stedet.
23. September  Ønsker at elevene får en god leseopplæring  Ønsker at det skal være et godt miljø  Ønsker at det skal være trivsel.
Vurdering for læring i Fysikk 1

Forskrift til Opplæringsloven, § 3
Innskoling på Sørbø VELKOMMEN.
Velkommen til Foreldremøte 7. trinn
Velkommen til foreldremøte
Navn Tittel Responsverksted Navn Tittel
Skole/hjem samarbeid.
STANDARDER FOR OSERØD SKOLE
Periodeplan for februar 2019
Foreldremøte 8. trinn Midtstuen skole 6.mars 2019
Utskrift av presentasjonen:

AP - Arbeidsplan Vi jobber med arbeidsplanen nesten hver dag. I AP-tid jobber elevene med det som står på deres egen plan. Elevene konsentrerer seg godt med egne oppgaver tilpasset deres eget nivå.

Hvor lenge varer en AP En AP varer stort sett i tre uker. AP’en blir evaluert på elevsamtalene. Da viser eleven hvor mye av AP’en han/hun har jobbet med.( helst hele) Eleven viser også om han/hun har nådd læringsmålene som står på AP’en.

Eksempel på en AP for en eldre elev: Tids-rommet planen er gyldig i. Dette skal eleven gjøre Hva eleven skal lære Plass til å evaluere arbeidet som er utført Her krysser eleven av etter utført arbeid. Husk at oppgaven må være gitt før den kan bli løst!

Nederst på siste side er det plass for underskrift og kommentarer fra foresatte. Etter at eleven har fått AP-en evaluert skal dere skrive under her

Noen elever har litt enklere arbeidsplaner

Hva skal eleven gjøre Elevene skal jobbe med oppgavene han/hun får på faggruppene. Oppgavene finner de beskrevet på ark gitt på faggruppa og lagt i mappen for faget. De får også oppgaver i andre fag som blir skrevet opp på AP’en. Blir de ferdige med alt, kan de jobbe med punktet som blir kalt ”mitt valg”. Dette punktet har de bestemt sammen med lærer på elevsamtalen.

Hvor kommer læringsmålene fra? Læringsmålene på AP’en finner vi på periodeplanen til faggruppen.

Faglærer henter læringsmålene fra trappa i faget. I elevsamtalen og gjennom tester blir målet evaluert og om det er nådd blir det merket av i trappa hos den enkelte elev.

Hva forventer vi at dere gjør hjemme? Elevene har med seg bøkene fra de forskjellige fagene hjem faste dager i uka. Dere skal vise interesse for hva de har gjort, spør spørsmål og la eleven forklare! Sjekk at eleven er à jour med oppgavene, d.v.s. at han/hun har gjort oppgavene fra uka før Elever som har foresatte som er interesserte i hva de gjør, blir glade, flinke og trygge barn!

AP’en skal være med hjem hver dag! Har ditt barn nådd målet for forrige uke? Sjekk om alle oppgavene er gjort fra uken som er gått. Eleven skal jobbe med AP’en på skolen. Bruker han/hun tiden godt, vil han/hun bli ferdig med oppgavene i AP-tiden på skolen. I uke 36 sjekker du læringsmålene for uke 35

Lesetrening og leselogg Lesetrening skjer hver dag hjemme 15. minutter! Dette er avgjørende for hvor god leser eleven skal bli! Dere skal føre leselogg for hva dere har øvd på hver dag. Legg leseloggen i leseboken. Da er det lett for eleven (eller læreren) å sjekke hvilke sider han/hun er på. Vi prøver å få mulighet til å øve på å lese høyt flere ganger i uka.

Ukas ord Ukas ord øver flere på data på skolen. Ukas ord skal kunnes skrives og leses korrekt. Ukas ord er hentet fra de 500 mest brukte ord eller ord med spesielle strukturer og vil gjøre lese-ferdigheten bedre. Ukas ord kommer også på egen liste som bør ligge i leseboka og øves på hver dag!!