Quality Hotel & Resort Sarpsborg

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Velkommen Til ALEPH brukermøte Hotell og 11. mars 2011.
Advertisements

SERIE: Bønn som forvandler Ikke tenk for smått om bønn. luk
Til England FORELDREMØTE
Litt mer om PRIMTALL.
Fra ord til liv August 2012.
Verdens største motionscykelløb kun for kvinder
Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Plan for Strålen 5
Kapittel 14 På tur i skogen
Ringeriksbadet - orientering og status drift
Handel, priser og forbrukerrettigheter
LAGLEDERMØTE TORSDAG 20. FEBRUAR KL.1600 KNYKSTUGGU, KNYKEN SKISENTER.
MBS OmsorgsSkolen - Vennesla
Vi møter sommeren med respekt og undring… med utgangspunkt i eget ståsted er vi nysgjerrig i møte med * ulike årstider – nye erfaringer *små og store dyr.
Onsdag 25. mai – 18.15Velkomsthilsen og introduksjon – 19.00Vann som økosystemer - Jonathan Colman, UMB Vannforvaltningens ABC -
SAMLING PÅ BEITOSTØLEN DESEMBER 2013 Gruppe: år Trenere: Andreas, Trond, Helge, Kjell og Ingeborg Endelig på snø – fantastiske forhold 
Kapittel 30 Fag og rutiner på skolen.
Hvorfor nasjonal vervekamspanje av blodgivere?
Hvorfor en Nordic Choice Tour?
Hommelvik :45Oppmøte Værnes 14:55Avreise Værnes 15:25Ankomst Keflavik, Island (lokal tid, tidsforskjellen er 2 timer). Buss henter alle reisende.
MINE KJÆRE BARN SPARE STRØM = MER LOMMEPENGER. DERFOR….
1 Hvem har plyndret Tanzania for gull, og hvor er det gjemt?
SAMLING PÅ NORDSETER 25. – 27. NOVEMBER 2011 Gruppe 7-10 år Trenere: MagnusThor-Ingvar Nina Arne Lisbet Tore.
Vi dro til Sverige med store forhåpninger – ikke bare forhåpninger om det å få kunnskap om det vi skulle gjøre på skolen, men også det å få være litt.
Skattejakt-samling på torsdag
SEPTEMBER 2010 Bråta KulturtorgSolberglia bo- og aktivitetssenter Torsdag 2. september kl Allsangskonsert med Tor Olsen. Har du lyst til å teste.
ØSTENSJØ ROTARY KLUBB inviterer til RYLA – 13. april 2008 Sørmarka Kurs og Konferansesenter, Enebakkveien Siggerud Tittel på seminaret:
Velkommen til Aktivitetsskolen Rosenholm 2013
Tre håndfuller vann for livet.
Månedsbrev fra Sjøsprøyt April 2011
Kapittel 47 Å gjøre lekser.
HVEM ER GUD, EGENTLIG? Salem
Tenn alle lysene! Julemesse, Misjonssalen Sandnes 29. november 2013 Asbjørn Kvalbein 1.
Velkommen til Konferanse om verving av blodgivere i Bergen 3. – 4
UL stølen og dansebutikken swing it I samarbeid med first hotel marin.
Timesammedag ved RLS Hvordan fungerer det hos oss? Anneli Vorvik legesekretær Risvollan legesenter Trondheim.
SAMLING PÅ BEITOSTØLEN DESEMBER 2013 Gruppe junior/senior Trener: Eirik Endelig på snø – fantastiske forhold.
SAMLING PÅ NORDSETER 25. – 27. NOVEMBER 2011 Gruppe Junior/senior Trener: Eirik Dessverre lite snø – men vi skal ha det moro likevel.
SAMLING PÅ GOMOBU 20. – 22. NOVEMBER 2009 Gruppe 7-10 år: Endelig er det tid for Gomobu-samling og på med skiene! Vi skal trene både skøyting og klassisk.
SAMLING PÅ GOMOBU 20. – 22. NOVEMBER 2009 Gruppe år Trenere: Anette, Ole Kristian, Lars, Christopher, Caroline og Eirik Endelig kan vi bytte ut rulleskiene.
SAMLING PÅ BEITOSTØLEN DESEMBER 2013 Gruppe: 3. og 4. klasse / 9-10 år Trenere:Tore, Hege, Espen, Nina, Jostein, Per Harald, Henrik og Kyrre Endelig.
SAMLING PÅ BEITOSTØLEN 6. – 8. DESEMBER 2012 Gruppe år Trenere: Arne, Svein, Harald, Mia, og Thor Ingvar.
SAMLING PÅ BEITOSTØLEN 6. – 8. DESEMBER 2013 Gruppe år Trenere: Joakim Fredrik.
SAMLING PÅ BEITOSTØLEN DESEMBER 2013 Gruppe: 1. og 2. klasse / 7-8 år Trenere: Ola, Pål Christian, Aslak, Jill Endelig på snø – fantastiske forhold.
SAMLING PÅ NORDSETER 25. – 27. NOVEMBER 2011 Gruppe år Dessverre lite snø – men vi skal ha det moro likevel.
SAMLING PÅ NORDSETER 25. – 27. NOVEMBER 2011 Gruppe år Trenere: Eirik Dessverre lite snø – men vi skal ha det moro likevel.
O F S kole ritids rdningen Vikingen Vikingen Hårek Gyda.
Camping Card Scandinavia
Jes 40,13 Hvem har målt Herrens Ånd, og hvor er mannen som kunne gi Ham råd og tilføre Ham kunnskap? Rom 11,34 For hvem har kjent Herrens sinn? Eller hvem.
100 lure ord å lære.
Onsdag 13 Feb. til onsdag 20 Feb BARNE- OG UNGDOMSARBEIDER HELSEFAGARBEIDER.
1.1 /// Klikk her for å høre Magnus 1.2 /// Klikk her for å høre Thea 1.2.
DCKs Treningsleir 2010 Argelès-sur-mer 8 dager: 26/03 – 03/
Å kjøre bil og å stå i bilkø
Bertetur august 2013 Selma Lagerløf Hotel Sunne i Sverige Arr. Marte Oftedal og Wenche Ekeli Bertetur 2013 W.Ekeli.
De 222 mest brukte ordene i det norske språket..
Myra skole – foreldremøter Høsten 2011 Informasjon
Besøk på Beracah barnehjem som ligger i Kerala i India
1 Kirkens Nødhjelps Fasteaksjon Det er ikke rettferdig at over 1 milliard mennesker fortsatt lever i ekstrem fattigdom. Sammen kan vi bekjempe.
NÅR: FRA FREDAG 24. APRIL KL TIL SØNDAG 26. APRIL KL. 14. STED: GULSRUD LEIRSTED VED TYRIFJORDEN HVEM: ALLE SOM HAR LYST PRIS: BARN: 0-1 ÅR: GRATIS.
SAMLING PÅ BEITOSTØLEN 5-7. DESEMBER 2014 Gruppe: 1. og 2. klasse / 7-8 år Trenere: Per, Lars Eivind, Hans Jørgen, Per Kristian, Jill og Ola Endelig på.
SAMLING PÅ BEITOSTØLEN DESEMBER 2014 Gruppe år Trenere: Henrik, Harald, Einar, Thor Ingvar, Tore og Espen.
SAMLING PÅ BEITOSTØLEN DESEMBER 2014 Gruppe: 3. / 9 år Trenere: Elias, Pål Christian og Jostein Endelig på snø – fantastiske forhold.
Landevei 2015 Soon CK Agenda  Velkommen til møte  Klubbinfo  Son BikeDays  Landevei 2015 men Soon CK og treninger  Enebakk Rundt.
SAMLING PÅ BEITOSTØLEN DESEMBER 2014 Gruppe Trenere: Joakim Martin Endelig på snø – fantastiske forhold.
SAMLING PÅ BEITOSTØLEN DESEMBER 2014 Gruppe junior/senior Trener: Eirik Endelig på snø – fantastiske forhold.
Sett inn preposisjoner eller adverb som passer.
SAMLING PÅ BEITOSTØLEN DESEMBER 2013 Gruppe: år Trenere: Ingeborg Ø, Espen, Helge og Svein. Endelig på snø.
SAMLING PÅ BEITOSTØLEN DESEMBER 2013 Gruppe: år Trenere: Elin, Cecilie, Christian, John og Kyrre Endelig på snø – fantastiske forhold.
Månedsplan for Froskene Mai 2015
VELKOMMEN TIL RIMINI 27. JUNI – 2. JULI Hotell Cortina er der vi skal bo.
Utskrift av presentasjonen:

Quality Hotel & Resort Sarpsborg Sommer kick off 14 juni

Hvordan skal DU være oppdatert? Hva skjer i sommer? Hvordan skal DU være oppdatert?

superland.no

BARNAS HOTELL = Fra fredag 29 juni til og med lørdag 11 august har vi Barnas Hotell hver eneste dag! Kl. 18:30 – 23:00

BARNAS HOTELL = Kl. 18:45 – 19:00 Piccolo m/aktivitetsleder hilser på! Kl. 19:00 – 20:00 Ansiktsmaling, latter og sprell Kl. 20:00 – 21:00 Piccolo kommer og vi har mange leker Kl. 21:00 – 22:00 SUPERDISKO! Kl. 22:00 – 23:00 Disko med DJ «Noorda»

Restaurant Østfoldstuene Frokost Kl. 06:30 – 10:00 Flott frokostbuffe Omelett «a la minute» Vafler Lunsj - stengt Middag Kl. 17:00 – 22:00 Sommerbuffet for de store Barnebuffet for de små

Superland Åpningstider i Superland: Kl. 09:00 – 22:00 alle dager * Badeland stenger alltid en time før HM1 pakken (FULL PAKKE!) Inkluderer badeland og Superland. Det er denne pakken vi skal ha fokus på å selge i sommer – eller pakker med Sommershowene våre!

Cafè Sulten Åpningstider i Cafè Sulten: Kl. 11:00 – 22:00 Lunsj Cafè Sulten er hotellets lunsjalternativ i sommer. Alle bør ha menyer tilgjengelig!

TAKET Åpningstider på TAKET: Kl. 11:00 – 22:00 Vi serverer menyen fra Cafè Sulten på TAKET i sommer.

Hvilke pakker har vi?

KAPTEIN RØDSKJEGG OG SIRKUSSURKEN! Nå kommer endelig et helt ekte sirkus på besøk til Kaptein Rødskjegg sin brygge i Nesparken i Moss. Alle sjørøverhjerter gleder seg til sjonglering og balansering. Men noe er galt. Mystiske ting skjer på sirkuset, som gjør at artistene skader seg eller bare rett og slett blir borte. Hva kan dette være? Nå er det snart ingen artister igjen, og hva er vel et sirkus uten artister? Tiden er knapp, for snart velges artistene til det store verdenssirkuset i Monte Carlo! Kaptein Rødskjegg og hans fornøyelige sjørøvere påtar seg oppdraget, for dette må Kapteinen seile til bunns i. For tredje året på rad satser Vi Piratas as på stor uteforestilling i Moss, og de gleder seg stort til å slå alle rekorder. Her kan familier fra fjern og nær oppleve en hyggelig dag i parken med strand og bading. Parken er selvfølgelig åpen for alle hele dagen, men "dørene" for show åpner kl 1600. Det vil i år, som i fjor, bli skattejakt for alle med billett til showet. Følg skattekartet gjennom sjørøverstien vår og hjelp oss med å finne skatten. Hoppeslott og leker er på plass for å få ut den største spenningen før showet starter kl 1800. Mat og drikke er å få kjøpt i parken. HUSK: Ta med noe å sitte på, samt at det er utendørs.

Det er like morsomt for de voksne – nesten mer morsomt! KAPTEIN RØDSKJEGG OG SJØRØVERNE - "FULL GASS PÅ LAND!" -et musikalsk humoristisk pirat show på sånn ca 3600 sekunder Kaptein Rødskjegg og sjørøverne hans har satt full gass på land for å komme helt inn til Norges morsomste hotell, Quality hotell og Resort Sarpsborg. Der skal sjørøverne holde Full gass på scenen nesten hver kveld i sommer, med røverhistorier, sanger, dans, eventyr og trylling. God underholdning for alle pirater mellom 0 og 204 år. Kaptein Rødskjegg står nå støtt på egne trebein, så splitte mine kamskjell, her er det bare å ta bølgen! Makan til sjøsprøyt skal du lete lenge etter. Det er like morsomt for de voksne – nesten mer morsomt! «Gutta» har en fantastisk humor!

”Den lille traktoren Gråtass” har blitt stjerne på både tv og kinolerret, men han har også gjort stor suksess på teaterscenen. I forestillingen er Goggen «ulykkelig» fordi han ikke har noen kone, det har han nemlig sett på tv og lest i blader at man skal ha, spesielt om man er bonde. Gamlefar og Grynet gjør sitt for å muntre ham opp, men det er ikke så enkelt siden skraphandlerne fortsatt legger planer om å ta Gråtass. Og som en del av den planen vil de hjelpe Goggen å skaffe seg nettopp en kone. Gråtass er den som etter hvert ser hva som er i ferd med å skje og han ordner som vanlig opp til det beste for alle på gården  Medvirkende: Ole-Kristian Lima, Dag Vågsås, Heljar Berge, Kristine Grjotheim-Bull og Dan Robert Thorsen.

Vi vil de skal bo flere netter… Gi ALLE gjestene muligheter til det!

De bruker flere millioner på sin sommerkampanje!

De bruker flere millioner på sin sommerkampanje! 65 000 brosjyrer! De bruker flere millioner på sin sommerkampanje!

45 000 sendes direkte i posten! (Oslo) 10 000 P4 kampanje!

Dette kartet skal vi bruke! INSPIRIA bruker mange penger på en stor kampanje i sommer. Vi skal ALLTID fortelle om deres tilbud i sommer.

Er vi klare for sommeren?