1 Skottland - 2005 Siste helgen i oktober arrangerte golfgruppen tur til golfens hjemland, og i tre dager til ende koste åtte golfere seg på flotte golfbaner.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Den vesle gutten og julenissetoget
Advertisements

PowerPoint laget av Bendik S. Søvegjarto Konsept, tekst og regler av Skage Hansen.
• År 1998 • Kjell Arne Holen og Pelle diskuterte baneprosjektet på jobb, vi må få tak i en gravemaskin, han var jo i familie med en entreprenør. Det skulle.
I.
Skjønnlitterær fortelling

utnytte ledg rom/medløpspasning
Fra geometriske former til abstrakt design.
PROSJEKTET OM KOKO OG FLYPLASSEN SOLSTRÅLEN
En innføring i spillet: Lag En Setning
Ei dramatisering Mathias– fritt etter Johan Herman Wessel
Laget av Embret Lund 1BAA. Hovedlærer når vi lærte det praktiske av ‘’gamle metoder’’ og var flink i det han viste oss. Det syntes også godt at han hadde.
Det er 6. November. Etter mye regn i det siste, har det klarnet opp i løpet av natten. Klokka er 9 – temperaturen er + 5, og banen er frostfri. Jeg er.
Dio 15 juleavslutning, Ås, søndag 13.desember 2009 En kald flott vinterdag møtte nærmere 20 stk 2-beinte og enda flere hunder opp på : Smilende og godt.
”Se, vi går opp til Jerusalem”
PowerPoint laget av Bendik S. Søvegjarto Konsept, tekst og regler av Skage Hansen.
FLYTÅRN Vi fikk ei stor eske inn på avdelinga, som Rainer foreslo
Krabbe sesongen høsten 2011 Havbris jr
En innføring i spillet: Dobbeltkrig – Grønn
Sett inn riktig tid/form av verbet
Å skrive en god innledning
Med sekken full av penger!
Kapittel 5 oppgave g Sett inn å sette (seg,) å sitte, å legge (seg), å
Matteus 17,1-9 ”Forklarelsens berg”
ALTOGOLF Alvor Portugal Presentasjon: Brase (N) Foto: P. Lundin (S)
Vi dro til Sverige med store forhåpninger – ikke bare forhåpninger om det å få kunnskap om det vi skulle gjøre på skolen, men også det å få være litt.
Hva er vitsen med å gifte seg?
Torsdag 30.april – mandag 4.mai 1998
Priviligerte mennesker, lever livet uten grenser, graver og pumper opp
Lorax. Det var en gang et vakkert sted med fargerike planter og lekne dyr. Lorax passet på dette stedet og snakket for trærne, dyrene og andre som ikke.
God morgen.
Kapittel 42 Religioner i Norge.
Kapittel 5 oppgave g Sett inn substantivene i riktig form.
Fra arbeiderpartistat til misfornøyd oljenasjon
Lukas 18,35-43 Den blinde mannen ved Jeriko
Johannes 14,1-11 veien, sannheten og livet
PowerPoint laget av Bendik S. Søvegjarto Konsept, tekst og regler av Skage Hansen.
PowerPoint laget av Bendik S. Søvegjarto Konsept, tekst og regler av Skage Hansen.
PowerPoint laget av Bendik S. Søvegjarto Konsept, tekst og regler av Skage Hansen.
De 100 mest brukte ordene i bøker i klasse..
1 Newcastle Senhøsten 2001 ble det arrangert golftur til Newcastle, med avreise og retur Vi var 9 ivrige golfere som reiste for å spille.
1 Himmerland PROGRAM HIMMERLAND 2004 Hyttefordeling/praktisk Gjør oppmerksom på at HytteSjefen (HS) har ansvaret for å huske hvor hytta ligger og.
1 Murrayshall I 2002 gikk vårturen til Skottland og til Murrayshall, et golfanlegg med 2 baner og hotell like utenfor byen Perth. Vi var 18 deltakere.
SAMLING PÅ BEITOSTØLEN DESEMBER 2013 Gruppe: 3. og 4. klasse / 9-10 år Trenere:Tore, Hege, Espen, Nina, Jostein, Per Harald, Henrik og Kyrre Endelig.
SAMLING PÅ BEITOSTØLEN DESEMBER 2013 Gruppe: 1. og 2. klasse / 7-8 år Trenere: Ola, Pål Christian, Aslak, Jill Endelig på snø – fantastiske forhold.
dekke opp innenfor egen 16-meter
Medlemsforslag om adopsjon av hull. Austrått Golfklubb Adopsjon av hull Bakgrunn/hensikt –Under årets sesong har all stell av banen utover ”vanlig klipping”
AVSKJEDSFEST Søndagskveld hadde vi ”åpen” havn, der slekt og venner kunne ta med grill/grillmat for å komme og kose seg litt sammen med oss, slik at vi.
En voksen viste frem bilder av de 5 ulike øvelsene vi
Jesu Kristi Gud Ef 1,17 Jeg ber om at vår Herre Jesu Kristi Gud, herlighetens Far, må la dere få den Ånd som gir visdom og åpenbaring, så dere lærer Gud.
100 lure ord å lære.
100 høyfrekvente ord Trykk F5 for å starte, deretter klikker du på ønsket hastighet 2 sekunder 1 sekund Blink Randi Orten og Thomas Melby, Stenbråten skole.
Er uglen smart? Vi har forsket litt og her er svarene.
EN STOR, FIN SEI VI MÅTTE BRUKE HÅVEN, SÅ IKKE FISKEN SLET AV SNØRET. UNGENE FULGTE NØYE MED NÅR HANNA BLØGGET FISKEN.
Litterære virkemidler
Kvinesdal Med fjorårets særdeles vellykkede dagstur til Kvinesdal GK friskt i minnet var det nok mange golfere som gledet seg stort til et gjensyn.
Og.
Deltakere: ®Alfonso ®Hernan ®Jacobo ®Juan Tidsperiode: 27.september-1.oktober.
Tsjekkia I 2003 gikk vårturen til Tsjekkia og området rundt byen Karlovy Vary. Vi bodde på Royal Golf Hotel, og spilte 3 baner i distriktet: Astoria.
Kapittel 2 oppgave c Preteritum eller perfektum?
Lysekrone fra sykkelhjul til lysekrone
De 222 mest brukte ordene i det norske språket..
Besøk på Beracah barnehjem som ligger i Kerala i India
SAMLING PÅ BEITOSTØLEN 5-7. DESEMBER 2014 Gruppe: 1. og 2. klasse / 7-8 år Trenere: Per, Lars Eivind, Hans Jørgen, Per Kristian, Jill og Ola Endelig på.
SAMLING PÅ BEITOSTØLEN DESEMBER 2014 Gruppe: 3. / 9 år Trenere: Elias, Pål Christian og Jostein Endelig på snø – fantastiske forhold.
1 Preikestolen Søndag 6. oktober 2002 arrangerte nybegynnerkomiteen en høsttur til Preikestolen GK. Vi var 12 personer som reiste innover for å.
SAMLING PÅ BEITOSTØLEN DESEMBER 2013 Gruppe: år Trenere: Elin, Cecilie, Christian, John og Kyrre Endelig på snø – fantastiske forhold.
Undervarmeanlegget kommer til Bjøråsen Onsdag 23/9-09 ankom paden Paden er laget av resirkulert materiale Rørene hvor varmen skal transporteres skal legges.
Mulig.
Kapittel 16 På fotballtrening.
Utskrift av presentasjonen:

1 Skottland Siste helgen i oktober arrangerte golfgruppen tur til golfens hjemland, og i tre dager til ende koste åtte golfere seg på flotte golfbaner i distriktet rundt Aberdeen. Første stopp var den eksklusive banen Meldrum House som ligger et lite stykke nordvest for Aberdeen sentrum. Her hadde Per Ersfjord dagen da absolutt alt stemte, og med sine 43 poeng henviste han alle oss andre til å kjempe om smulene. Vi må ellers takke våre kollegaer i AkerKværner UK for at vi i det hele tatt fikk sjanse til å spille denne flotte banen. På kvelden var det felles tur inn til sentrum av Aberdeen med inntak av en bedre middag på fiskerestauranten ”The Ashwhale” som et definitivt høydepunkt. Lørdagen var det for flere av oss gjensyn med en gammel kjenning, nemlig Newmachar Golf Club, som ligger like nord for flyplassen Dyce. Anlegget har to baner og vi spilte begge banene i løpet av dagen. Formiddagens runde på Hawkshill Course var en parturnering, men også individuelle scorer ble notert for å bli tatt med i sammendraget. Parturneringen ble vunnet av storfavorittene Richard//Sverre, mens Egil hadde beste individuelle runde med sine 37 poeng. Etter en rask lunsj bar det ut igjen for å forsøke å komme gjennom en ettermiddagsrunde på Swailend Course før mørket senket seg. Dette skulle vise seg å holde hardt, og det er vel ingen overdrivelse å si at det ble litt på grensen på de siste par hullene. Det var godt vi spilte scramble så ikke alle måtte finne ballene sine…. Vinnerne av konkurransen ble igjen Sverre & de. De to første dagene hadde vært ganske snille med oss værmessig, men dette skulle det bli en endring på siste dagen. Det som møtte oss på Murcar Golf Club søndag morgen var en isende kald vind og det var også varslet mye regn utover dagen. Murcar viste seg å være en fantastisk linksbane helt ute på sanddynene nord for Aberdeen, og den hadde alt en forventer av en slik bane: harde og humpete fairwayer, dype bunkere, raske greener, tornebusker, blinde utslag. Og altså masse vind rett inn fra Nordsjøen! Halvveis kom i tillegg det lovede regnet, og sammen med vinden skapte det et særs utrivelig vær den siste halvdelen av runden. Dette førte også til at vi ”mistet” nesten halvparten av deltakerne halvveis. Blant oss som fullførte var det til slutt forfatteren av disse linjene (Per Olav) som mestret forholdene best. Formatet var slagspill, og vinnerscoren var 82 slag netto. Om jeg skal si det selv, et respektabelt resultat i griseværet. Etter runden var det bare å få på seg noe tørt tøy, for de som var så heldige at de hadde tenkt så langt og ikke lagt igjen resten av klærne sine i taxiene… Etter en middag i klubbhusets restaurant var det tid for premieutdeling. Sammenlagtvinner over de tre dagene ble Egil Arnesen foran Richard Myrnes og Sverre Fjermestad.

2 Lenker: Fredag – Meldrum House Lørdag – Newmachar Golf Club Søndag – Murcar Golf Club Skottland Tidspunkt: Fredag til Søndag Innkvartering: Dyce Skean Dhu Hotel, Dyce Airport - Aberdeen Deltakerliste: Sverre Fjermestad,Richard Myrnes,Per Olav Stava, Blasko Vidovic, Per H. Ersfjord, Tom Vevle, Egil Arnesen, Frode Pedersen.

3 Skottland Første banen var vi spilte på var Meldrum House. En fin bane med overkommelige hull uten altfor mye hindringer. Både Sverre (den fornøyde herren til venstre) og Per Olav åpnet med par på hull 1. Frode (til høyre) måtte nøye seg med bogey.

4 Skottland Det var tydelig at fredag rundt lunsjtider ikke var den travleste tiden på Meldrum House. Foruten banemannskapet hadde vi praktisk talt banen for oss selv.

5 Det må ha vært kvantumsrabatt på bunkere den gangen banen på Meldrum House ble bygget. På dette par 5 hullet alene var det hele 19 bunkere. Her er Sverre på vei fram mot ballen sin (som ikke lå i noen av bunkerne). Skottland

6 Etter en bedre frokost lørdag var vi klare til utslag på Newmachar Old Course (Hawkshill). Noen av de mer tilårskomne deltakerne på turen fikk gjennomslag for at vi måtte ha biler siden vi skulle gå to runder på en dag. De morgenfriske på bildet er fra venstre Richard, Sverre og Per Olav. Med ryggen til skimtes Blasko, og i fremste bilen sitter Frode.

7 Skottland Dropping er for pyser, så Richard lar det stå til. Ansiktsutrykket på bildet til høyre forteller vel at det noen ganger kan lønne seg å være litt pysete…

8 Skottland Flotte hull er det nok av også på Newmachar. Dette er signaturhullet, det 130 meter lange hull 9.

9 Skottland Det var på hengende håret at vi fikk fullført to runder på Newmachar på lørdagen. Dette bildet av Richard er faktisk tatt like etter at vi kom inn fra siste hullet.

10 Skottland Arrangementskomiteen sørger for at vi kommer oss av gårde på alle de flotte turene. Her er det Egil som prøver å overbevise kasserer Tom (til venstre) om at vi trenger mer penger til et eller annet. Sverre har innsett at det ikke nytter og henvender seg heller til høyere makter.

11 Skottland Siste dagen spilte vi den fantastiske linksbanen Murcar GC. Imidlertid var det vanskelig å få fotografert noe særlig fra den dagen. På grunn av griseværet fant jeg det tryggest å la kameraet forbli godt nedpakket i bagen. Dette er imidlertid et bilde fra greenområdet på hull 18 tatt rett før vi reiser til flyplassen.