Guide til Spania.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
För demokrati i Norrköping
Advertisements

Vi har kjøpt en liten hytte på fjellet, og lurte på om du ville ta med deg familien eller noen venner og komme en tur i påsken for en liten påskepils med.
Studier i Tyskland.
Til England FORELDREMØTE
TAKK, GODE GUD FOR ALLE TING (281)
Bli en bedre fisker ! Av Ulf Skauli
Min hund Min hund heter Kofi og er 4 år.
BEVIS I DENNE ART-TIMEN VAR DU SPESIELT BRA DU VISTE DATO: _______.
Verdens største motionscykelløb kun for kvinder
Costa Blanca Senior Resort BALLESOL. REISEMÅL/ BOSTED: Bo - type.: Antall Dager: Pris pr. Person Fra Kr.: Villajoyosa/ Ballesol/ Hotell: Hotell full forpleiningEnkelt.
Laget av Embret Lund 1BAA. Hovedlærer når vi lærte det praktiske av ‘’gamle metoder’’ og var flink i det han viste oss. Det syntes også godt at han hadde.
En innføring i boligmarkedet i Oslo
En liten gjennomgang av leiligheten og området rundt.
Tekster til kapittel 2.
BEIJING. KINA  Stort og folksomt sted.  Bare i Beijing bor nesten 20 millioner.  De bruker Yuan som er omtrent samme valuta som Norge.
Kapittel 28 Norgeskartet
Seilturen En sommerfortelling…...
Dubrovnik har alt man kan ønske seg av et reisemål;
SPANIA!!!.
INVITASJON TIL SKIDAG Skidagen passer både for skigåere, akere og fotturister som trives best i nærheten av grillen. På skidagen blir det servering av.
Tur/Treningsleier 2008 Høstferien (uke 40) ROS 96 Midtbygda.
MINE KJÆRE BARN SPARE STRØM = MER LOMMEPENGER. DERFOR….
Med sekken full av penger!
Turene i November har gått til:
Løpstur til Barcelona oktober 2011 INVITASJON FRIIDRETTSGRUPPEN HAUGESUND.
Kapittel 21 Transportsystemet i Oslo
Vi dro til Sverige med store forhåpninger – ikke bare forhåpninger om det å få kunnskap om det vi skulle gjøre på skolen, men også det å få være litt.
Ordentlig Julekort.
EN DAG I UKA GÅR VI PÅ PIRATEN PÅ TUR. VI ER SÅ HELDIGE SOM HAR EN EN LITEN SKOGHOLT RETT VEDSIDEN AV BARNEHAGEN, OG DER HAR VI OGSÅ EN KJEMPE FIN BÅLPLASS.
Velkommen til Aktivitetsskolen Rosenholm 2013
Brasil – Rio de Janeiro ”Rio de Janeiro er en av verdens mest berusende storbyer. Her bader og soler du deg midt i en by med flere millioner innbyggere,
Sett inn synes eller tro.
Sett inn nok på riktig plass.
HOVEDLØPSPROSJEKTET Sang på Oppstartsamling laget av Tine Fjogstad Mel: Vi lister oss så stilt på tå Vi lister IKKE oss på tå når vi skal motivere.
Hvorfor San Diego? Sol!! Fantastiske strender Surfing Perfekt beliggenhet: Kjøreavstander som gir mulighet for langhelger til L.A, Mexico, Las Vegas,
E u r o p a Hellas Frankrike Spania.
Av Åge Særnmo MALERKURS I MORA. KURSHOLDERE OG LÆRERNE FRA TRYVIS Kursholdere: Örjan Nilsson Hans Wikström Per Inge Peterson Lærere fra Tryvis: Einar.
Camping Card Scandinavia
Takk for din nåde, Gud. Takk for din nåde, Gud.
Jeffreys Bay, Eastern Cape South African Investment Group introduserer Marina Martinique Beach Resort.
Reservasjonen er fullført
Studietur Renholdsbransjen i NHO Service LISBOA Fredag 6. mai til mandag 9. mai.
DCKs Treningsleir 2010 Argelès-sur-mer 8 dager: 26/03 – 03/
Inviterer til sporty jentetur - m/trening, mat, vin & wellness Grand Hotel Portoroz – Terme & Wellness LifeClass, Slovenia: april 2013 Reiselysten?
Erfaring med digitalt måleutstyr til å måle pH og ledetall
Besøk på Beracah barnehjem som ligger i Kerala i India
Kapittel 43 Emilio forteller om tradisjoner
Kapittel 15 På litteraturgruppe
GRAN CANARIA Gran Canaria er en fin øy!!! Og den fineste byen er Mogan.
Kapittel 11 Dåp og konfirmasjon i Den norske kirke
EN A DE Kort om noen viktige preposisjoner. A = til (retning) Voy a Barcelona = Jeg drar/reiser til Barcelona Voy a la playa = Jeg drar/går til stranden.
VELKOMMEN TIL RIMINI 27. JUNI – 2. JULI Hotell Cortina er der vi skal bo.
Skogolympiaden 2016-Del 1 Litt om oss Vi er 5.trinn på Vestad skole i Elverum, vi er 34 elever. Vi har meldt oss på skogolympiaden fordi vi trives i skogen.
Her kommer litt om det vi har gjort på i juni og juli, og hva vi skal gjøre i august.
Treningsleir 2016 DFI fotball junior. REISEPLAN Avreise Søndag 20 mars fra Seiersten med BUSS klokken Avreise Søndag 20 mars fra Gardermoen med.
Hei og velkommen til innebandy-RM 2017 på norsk jord! Riksmesterskapet i innebandy for Tullverket blir i 2017 arrangert i nabolandet i vest, og den norske.
24 September …alle var enige om at det hadde vært en fin tur Hvordan United-Supporteren bruker reiser for å styrke lojaliteten hos kundene.
DEN HAAG AV MUNA. DEN HAAG er den tredje største byen i Nederland, etter Amsterdam og Rotterdam. Befolkingen i Den Haag er ca innbyggere.
Frankrike.  Fargene til Frankrike er blått, hvitt og rødt  Landet har over 66 millioner innbyggere  Styreformen er demokratisk republikk  Valutaen.
Ut på tur – aldri sur Lese rutetabeller. Bussruter Du har landet på Gardermoen og skal inn til Oslo. Når ankommer du bussterminalen? Hvis du reiser.
Sør-Europa Reisen Av Karen Bacher Høyre klikk å tryk hør, for å høre stemmen min. (På alle sidene)
HÅNDBALL VM FOR MENN I SPANIA! NHFs Skandinaviske fagseminar
HÅNDBALL VM FOR MENN I SPANIA! NHFs Skandinaviske Fagseminar
Dette er Storvik i vest- Agder.
HÅNDBALL VM FOR MENN I SPANIA!
På ferja Her er vi på ferja på vei til Fevik
Neptun Polar Amsterdam 05 – 07 Mai 26 – 28 mai 2017.
Oppgave 14 Side 123 i arbeidsboken.
Utenlandsturnering LFH
Utskrift av presentasjonen:

guide til Spania

OM SPANIA Spania er kjent for veldig bra strender og sin gode mat. Det er veldig mange gode og fine resturanger med en veldig bra pris. På de fleste hotellene er det store bassenger, bra utsikt til stranda og veldig bra service . Det er veldig gode show på kvelden i hotellene. Men før du drar dit må du ha rimlige fly billetter. Også skal jeg vise deg noen fine steder og dra med bra pris. Spania er kjent for fine strender.

Alicante Fra oslo til Alicante koster 895 kroner direkte en vei. Jeg anbefaler Alicante. Der er det rimlige priser på resturanger, og hotell. Det er veldig mange fine strender i Alicante og med bra temperatur i vannet. På nesten alle strender kan man gjøre masse vann aktiviteter for bra pris. Exp: vann skuter osv. Du finner leie biler med rimlige priser og fine hotell.

Madrid Du kan også ta turen til Madrid. Du får billige fly billetter fra Oslo til Madrid for bare 684 kroner. Du får billige og veldig brae hotell med bra service for bare 498. Fotball er veldig populert der så vis du har en intereste i fotball er det et bra sted og dra. Vis du heier på real Madrid så holder di til i madrid. Jeg vil anbefale stedet selv om du ikke liker fotball.

Barcelona Barcelona har lange og fine strender. Det finnes veldig mange billige og bra tilbud på hoteller. Barcelona er det beste stedet jeg vil anbefale. Eurostars Grand Marina Hotel GL har 5 stjerner og er det fineste hotellet som er der. Det koster € 115.60.

Fine hoteller Hoteller i Madrid Hoteller i Valencia Senator gran via hotell Senator Espana spa hotell Husa Paseo Del arte Expo hotell Vincci lys hotell Eurostars Gran Valencia Fine hoteller

Spania De mest anbefalte stedene (Alicante)

Spania De mest anbefalte stedene (Madrid)

Spania De mest anbefalte stedene (Barcelona)

Spania kart