Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

HOVEDLØPSPROSJEKTET 2006-2007. Sang på Oppstartsamling laget av Tine Fjogstad Mel: Vi lister oss så stilt på tå Vi lister IKKE oss på tå når vi skal motivere.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "HOVEDLØPSPROSJEKTET 2006-2007. Sang på Oppstartsamling laget av Tine Fjogstad Mel: Vi lister oss så stilt på tå Vi lister IKKE oss på tå når vi skal motivere."— Utskrift av presentasjonen:

1 HOVEDLØPSPROSJEKTET 2006-2007. Sang på Oppstartsamling laget av Tine Fjogstad Mel: Vi lister oss så stilt på tå Vi lister IKKE oss på tå når vi skal motivere de store klubber og de små til å få enda flere Til sommerns ville, O-landsleir må alle få med Gro og Geir. For det er det flotteste O-eventyr. Tøffe jenter og gutter i skauen flyr % Levanger - Verdal skal vi dra og det skal bli utrolig bra %

2 Mel: Jeg vil være ung Vi er der det skjer Yeah, Yeah For vi vil bli fler Yeah, Yeah Vi må satse ungt Yeah, Yeah Ikke gammalt og tungt Yeah, Yeah!!

3 Mel: Vi lister oss så stilt på tå Så stønner du og tenker at vi hakke no’n rekrutter for fotballen den kaprer alle jenter alle gutter. La unga spille kamp med ball allsidighet er bare knall Hvis du og jeg lager et opplegg med fart masse poster og moro på lette kart Da blir de med – det skal du se Da blir de med – det skal du se

4 Mel: Jeg vil være ung Vi er der det skjer Yeah, Yeah For vi vil bli fler Yeah, Yeah Vi må satse ungt Yeah, Yeah Ikke gammalt og tungt Yeah, Yeah!!

5 Mel: Vi lister oss så stilt på tå Nå går vi hjem til klubben vår og setter opp på planen at året rundt skal barn og ungdom virkelig på banen. Og samarbeider vi på tvers vil ungdommene få det knæsj Det handler jo mest om å sette av ti’ og at turer og trening blir skikkeli’ % Levanger - Verdal skal vi dra og det skal bli utrolig bra %


Laste ned ppt "HOVEDLØPSPROSJEKTET 2006-2007. Sang på Oppstartsamling laget av Tine Fjogstad Mel: Vi lister oss så stilt på tå Vi lister IKKE oss på tå når vi skal motivere."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google