Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

INVITASJON TIL SKIDAG Skidagen passer både for skigåere, akere og fotturister som trives best i nærheten av grillen. På skidagen blir det servering av.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "INVITASJON TIL SKIDAG Skidagen passer både for skigåere, akere og fotturister som trives best i nærheten av grillen. På skidagen blir det servering av."— Utskrift av presentasjonen:

1

2 INVITASJON TIL SKIDAG Skidagen passer både for skigåere, akere og fotturister som trives best i nærheten av grillen. På skidagen blir det servering av grillmat og noe varmt i koppen. Vi har også ambisjoner om lavterskelkonkurranser med premiering. Det er mulig å låne akebrett. Det er ingen egenandel for deltakelse på skidagen.

3 HVOR SKAL VI DRA Skidag i Håkøybotn

4 PROGRAM • Kl 1130: Buss fra jobb til Håkøybotn • Kl 1230: Felles grilling • Kl 1500: Buss fra Håkøybotn til UiT På påmeldingssiden kan du markere om du ønsker å ta buss eller egen bil. Tilbudet om buss kommer med et lite forbehold om antall påmeldte.

5 EKSTRA AKTIVITET Tur til Lille Blåmann (844 moh) Krever avspasering deler av dagen og bruk av bil til Håkøybotn. Start fra Håkøybotn oppmøte på parkeringsplass kl 0915 og nede ca. kl 1230 for grilling. Fokus på sikkerhet på turen. Utstyr for denne turen er fjellski med stålkanter og skifeller eller Telemark/rando ski. Turen er litt krevende og krever bra fysisk form og litt skiferdigheter. Gode klær er viktig for det kan være vind på toppen. Ingen påmelding til denne turen, bare oppmøte kl 0915, men de som er interessert kan sende e-post til nils.fareth@uit.no og melde sin interesse. nils.fareth@uit.no

6 TIPS • Ta med gode klær, varme sko og sitteunderlag • De som ønsker å gå på ski kan ta med skiutstyr • Akebrett kan medbringes eller lånes Til slutt, ikke glem ditt GODE HUMØR og lyst til å bli kjent med kollegaene dine

7 PÅMELDINGSFRIST • Siste dag for å si: «Jeg vil være med»: onsdag 2.april • Dersom værmeldingen varsler orkan eller lignende blir skidagen avlyst. I så fall vil det komme en e-post om dette mandag 7.april • Påmelding skjer via denne siden: (her kommer lenke, eventuelt kan lenka ligge i utsendelsesmail) VELKOMMEN TIL SKIDAG!


Laste ned ppt "INVITASJON TIL SKIDAG Skidagen passer både for skigåere, akere og fotturister som trives best i nærheten av grillen. På skidagen blir det servering av."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google