Medlemsundersøkelsen 2013

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Innflytterkvinners fortellinger om ”De viktige kvinnfolkan”
Advertisements

Vi har kjøpt en liten hytte på fjellet, og lurte på om du ville ta med deg familien eller noen venner og komme en tur i påsken for en liten påskepils med.
Fader Thomas - -Og de gode hjelperne. Det vil si St. Paul skole. Dere hjelper fader Thomas med nødsarbeid i India.
Jens Torolf Larsen Utstein Kloster Hotell
Noen tema for samtaler om vennskap (Barnetrinnet)
ALKOHOL|IDRETT.
ALKOHOL|IDRETT. IDRETTEN – EN ALKOHOLFRI SONE ALKOHOL | IDRETT.
Informasjon fra styret og korpsledere
Laget av Embret Lund 1BAA. Hovedlærer når vi lærte det praktiske av ‘’gamle metoder’’ og var flink i det han viste oss. Det syntes også godt at han hadde.
Styret har bestått av: Leder: Geir Maldal Nestleder: Gry Wiik Sekretær: Simon Pedersen Kasserer: Espen Andersen Medlem: Alexander Skoland Medlem: Inger.
Hvordan intervjue en forsker?
Trenerforum 20.mars • Se tidligere trenerforum for «pensum» for Readytrenere Se tidligere trenerforum for «pensum» for Readytrenere • Forutgående.
Lørenskog skolekorps Korpstur 2012 og 2013
Kapittel 5 Ekteparet Alfaro spiser meksikansk middag.
Alkohol | fotball.
Korpset sett utenifra Hvordan tar vi oss ut, og hvordan ønsker vi å ta oss ut?
Kapittel 28 Norgeskartet
Fra Norges Musikkorps Forbund (NMF) – Oslo ved deputasjon 9. nov
- Hovedrolle eller birolle
NMF Rogaland Hva kan vi bidra med?.
Nidarvoll skolemusikkorps
Aktivitetsskolen Rosenholm Infohefte 2013
Kapittel mai hos Reza og Heidi.
Foreldrene betyr all verden! Mona Røsseland Ann-Christin Arnås
Hvorfor FRIBU FRIBUs visjon: ”Vi bygger åpne fellesskap der barn og unge blir sett, møter Jesus og utrustes til å leve som hans etterfølgere” FRIBU = FRIkirkens.
Oslo kommune Utdanningsetaten Hva er en god elev og en god lærer? Presentasjon av miniundersøkelsen på ungdomsskoler og videregående skoler Høsten 2009.
Reise til USA? Noen stikkord.
Resultatene av Spørreundersøkelsen i Langesund Rotaryklubb.
ONSDAG  1.økt fra  Vi var i klasserommet og sang sanger med bevegelse og rytmer. Konsentrerte oss veldig om puls-slag. Pulsen i.
Svar på gruppearbeid Gruppe E Spørsmål 1 Trenden for de fleste er at antall medlemmer går nedover. Men aktiviteten blir ikke nødvendigvis skadelidende!
Ungdom i klubb ”neste generasjon”. Ungdom i klubbene  Vil vi ha ungdom i klubben vår?  Hvorfor er det så få ungdom i klubben?  Hvordan ser de unge.
Kodegjennomgang Thommy Bommen & Jarle Søberg Computas AS.
23. MAI GRATULERER MED DAGEN, ULF!.
Kapittel 42 Religioner i Norge.
Kapittel 47 Å gjøre lekser.
Sett inn nok på riktig plass.
Hvor mange dager i løpet av de siste 7 dager, gikk du minst 10 minutter i strekk for å komme deg fra et sted til et annet? Dette inkluderer gange på jobb.
Evaluering ”Studentene har talt, men hva har de sagt?”
RUS OG UNGDOM Jobbet på av: Sarem,Sander,Joakim,Johannes,
Fra Norges Musikkorps Forbund (NMF) – Oslo
Piano og Klarinett Ragnar Freyr Olsen.
Foreldreundersøkelse – RSMK mai Invitasjon til 34 foreldre – alle som har e-post 22 svar = oppslutning på 65 prosent 5 tema: informasjon, foreldremedvirkning,
Visjon, mål og tiltak Januar Visjon Et korps for alle Sosialt inkluderende Musikalsk utfordrende.
Velkommen til Nittedal Youth Camp 19. – 21. mars 2010.
HØSTSAMLING FOR HELE ALLSPORTGRUPPEN
MAS og oppfølging av det pedagogiske arbeidet i klasserommet
Trivselsundersøkelse - 08 Trivselsundersøkelse utført 8. desember leverte For alle utsagnene betyr score 1 at personen er totalt uenig og score.
Lørenskog skolekorps Korpstur 2012 og 2013
SPØRREUNDERSØKELSE JENTER BAKGRUNN FOR UNDERSØKELSEN: ØNSKE Å INNVOLVERE FORELDRE MULIGHET FOR AT TRENERE KAN FÅ MER SYSTEMATISK TILBAKEMELDING.
Detta er en automatisk lønnsforhandling. Vær vennlig å svare på de neste spørsmålene. Dine svar vil danne grunnlag for til neste lønnsjustering. Neste>>
Skap et godt idrettsmiljø. Innhold i modulen Innledning – Hensikt og mål med modulen – Miljø- og personfaktorer For utøverne – Metoder for et utøvermøte.
Skolens verdisyn Elevsyn Lærings- syn Foreldre-samarbeid
De 222 mest brukte ordene i det norske språket..
ONSDAG  1.økt fra  Vi var i klasserommet og sang sanger med bevegelse og rytmer. Konsentrerte oss veldig om puls-slag. Pulsen i.
Drop-In metoden En metode for å veilede elever til en mer positiv elevrolle Fra bekymring til forandring gjennom samtale, veiledning og oppfølging Utviklet.
Kapittel 15 På litteraturgruppe
©TNS X AXIS 6.65 BASE MARGIN 5.95 TOP MARGIN 4.52 CHART TOP LEFT MARGIN RIGHT MARGIN Kvinner og alkohol Kreftforeningen TNS Gallup.
Å skrive tale. Å skrive en tale I den klassiske retorikken delte man opp taleskrivningsprosessen i fem faser: inventio, dispositio, eloqutio, memoria.
Å skrive tale. Å skrive en tale Inventio Dispositio Eloqutio, Memoria Actio.
Brukerundersøkelse i barnehage Rælingen kommune Februar-mars 2016 Overordnet rapport for Petrine barnehage.
Velkommen til nytt barnehageår! Det er tilvenningstid i barnehagen. Også hos oss på Nøtteliten. Vi har fokus på å bli kjent på en ny måte. Nå skal vi være.
Velkommen til foreldremøte
Hvordan rekruttere nye frivillige? ...og beholde dem?
KORPSTUR 2017 BORNHOLM UKE 25/26 18.JUNI – 2.JULI.
Detta er en automatisk lønnsforhandling
Å leve med assistanse Denne bolken holdes av noen som selv lever med assistent i parforholdet. Ca 1time brukes på dette. Veldig fint med dialog mellom.
DESEMBER November Desember
Nett og kommunikasjon Flere studenter på utveksling
MÅNEDS-/ INFOBREV FOR TYRIHANS august 2018
Base 1 sine kurs på Aks Uke og 46.
Utskrift av presentasjonen:

Medlemsundersøkelsen 2013 JMK Medlemsundersøkelsen 2013

1 Filmmusikk 2 Konsertmarsjer 3 Klassisk musikk 4 Popmusikk 5 Potpurrier 6 Annet: lage potpurrier sammen på øvelse,jmf RockeExpressen fra 1996 Orginalmusikk for korps og eller mye forskjellig. Kanskje mer norsk musikk. jazzpreget Alt til sin tid! Temaer marsjer Variert musikk alt etter hvike oppdrag vi har. Synes vi godt kan ha et par nr med litt høy vanskelighetsgrad, slik at vi har noe å strekke etter. Lette masjer i gata som klinger godt. Litt av hvert. Musikaler musikk for enkeltgrupper og utøvere flere enn i dag

Musikalsk nivå Trives du med musikken vi spiller? 1 Ja, trives godt 2 Ja, trives for det meste 3 Nei, trives ikke Vanskelighetsgrad på musikken JMK spiller 1 Vanskelig 2 Passe 3 Enkle

Musikalsk nivå Utfordringer 1 Ja 2 Nei Ønsket nivå 1 Ja 2 Nei

Øvelser Gruppeøvelser utenom? 1 Ja 2 Nei Gruppeøvelser halve øvelsen?

Øving hjemme Samsvar med det du ønsker? 1 ja 2 nei Øving hjemme 1 Ingen 2 Mindre enn 30 min pr uke 3 Mellom halv time og time pr. uke 4 Mer enn en time pr. uke 5 Annet Samsvar med det du ønsker? 1 ja 2 nei

Helgeseminar Hvor ofte? Reise bort? 1 1 gang pr. år 1 ja 2 2 ganger pr. år 3 Oftere Reise bort? 1 ja 2 nei

Dirigenten Terper han for mye? Er han tydelig i dirigeringen? 1 Ja 2 Nei Terper han for mye? 1 Ja 2 Nei

Dirigenten forts. Bør han kreve mer av oss? 1 Ja 2 Nei Gir han nok tilbakemeldinger? 1 Ja 2 Nei

Dirigenten forts. Ønskes gjestedirigent? 1 Ja 2 Nei Trives du med dirigenten? 1 Trives godt 2 For det meste 3 Trives ikke Ønskes gjestedirigent? 1 Ja 2 Nei

Miljø Trives du? 1 Trives godt 2 Trives for det meste 3 Trives ikke Trives du i instrumentgruppen? 1 Trives godt 2 Trives for det meste 3 Trives ikke

Miljø forts. Er det «klikker» i korpset? 1 Ja 2 Nei Hvis ja, er det problematisk for miljøet? 1 Ja 2 Nei

Fest og tur Korpstur hvert år? 1 Ja 2 Nei Sammenkomster 1 Fest for medlemmer 2 Fest for medlemmer med følge 3 Fest i leid lokale 4 Fest ute på pub/restaurant 5 Ikke interessert i fest med korpset Korpstur hvert år? 1 Ja 2 Nei

Korpsturer Hvor dyrt? 1 Under 2.000,- 2 Mellom 2.000 – 5.000,- 3 Over 5.000,- Hvilken type korpstur? 1 Jernbanestevner 2 Festivaler 3 Helgetur 4 Utenlandstur 5 Fellestur med andre korps 6 Annet

Kommentarer Rekruttering Kontakte NSB/Jernbaneverket Kontakte tidligere medlemmer som har hatt pause Annonsere (aviser, oppslag) og ha fokus på hvilke instrumentgrupper vi trenger Konserter med skolekorps Være inkluderende slik at de som begynner ikke uteblir Hva er bra med JMK? Sosialt, trivelige folk Fine turer Korps med plass til alle Miljøet Godt, men det forekommer negative kommentarer på andres spilleferdigheter Viktig å ta vare på alle!   Generelle tilbakemeldinger: Et spenn mellom at det skal være plass til alle musikalsk - til større musikalske utfordringer Noen ønsker å skifte dirigent Oppmøte på øvelsene er ustabilt (mange er til og fra, samt permisjoner) Behov for nytt øvingslokale inkludert lager for noter og utstyr