Solheim Bedehus 40 år 1973-2013.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
En tilrettelegging av teksten fra
Advertisements

I.
Turminner.
Påfuglen og duene Historien er fortalt av Tilly, Frances og Joe i første klasse ved Yorkshire og Humberside barneskole 2012 Illustrert av Vanessa Matthews.
FRIHET Galaterne 5,1 ”Til frihet har Kristus frigjort oss. Stå derfor fast, og la dere ikke igjen legge under trelldommens åk.”
PROSJEKTET OM KOKO OG FLYPLASSEN SOLSTRÅLEN
På besøk hos endene på Nidarø «titt tei – er det noen der?» Nystua, aug 12.
”Se, vi går opp til Jerusalem”
Månedsevaluering desember Spennende å telle ned til jul. Vi trakk et pepperkakehjerte hver dag og hang opp et rødt hjerte med datoen på, i vinduet. Antall,
Styret har bestått av: Leder: Geir Maldal Nestleder: Gry Wiik Sekretær: Simon Pedersen Kasserer: Espen Andersen Medlem: Alexander Skoland Medlem: Inger.
#ksindeks Header: Relation 1 Internal/Identier/File name
Velkommen til Ungdomstinget i Oslo Bispedømme
Jesus red på et esel – og ble hyllet
MBS OmsorgsSkolen - Vennesla
Seilturen En sommerfortelling…...
Treningssamling og Trener 1-kurs mai i Trondheim I regi av Nordenfjelds vektløfterkrets.
Høyfrekvente ord, 1-5 De 25 første 2 sekund 1 sekund Blink
Velkommen til Minde skole
Hvert år arrangeres bryllup i Norge.. «Vi har en liste hos Christinania glassmagasin og hele ønskelista på wordpress-bloggen vår. Så gir folk bare.
INNBYDELSE TIL Anlegg SEMINAR for klubber •Rogaland Fotballkrets inviterer til seminar på Rica Forum Hotel, Stavanger •Onsdag 7. oktober kl •Påmelding.
Velkommen til lederkurs kveld 2 på BMB
Møtebøkene for formannskap/kommunestyre 1914 Et arkivdokument er en direkte, ufortolket og autentisk stemme fra fortiden, et vitnemål om hva folk gjorde.
Sandnes Folkedanslag Organisering av laget
Bidra på Anleggsdagen 2009! Den 29. august i år går idrettslag, forbund og kretser over hele landet ut i sitt nærmiljø for å vise at noe må gjøres med.
2009. Velkommen til årets fotballskole Velkommen til årets fotballskole.
Fagdag for arkivtjenesten ved UiO Torsdag 19. juni 2014 kl – «Offentlighet og innsyn» - hvor står UiO? Gjennomgang av praksis og ansvarsfordeling.
Kompetanseplan bydel Frogner
Velkommen til Aktivitetsskolen Rosenholm 2013
Velkommen til Barnas gudstjeneste!
ONSDAG  1.økt fra  Vi var i klasserommet og sang sanger med bevegelse og rytmer. Konsentrerte oss veldig om puls-slag. Pulsen i.
Månedsbrev Smørblomst
Månedsbrev fra Blåklokka
Kapittel 4 oppgave j Skriv om slik at setningene betyr omtrent det samme.
Kapittel 4 oppgave i Sett inn preposisjoner eller adverb som passer.
Kapittel 1 oppgave b Sett inn adjektivene i riktig form
Vinnerlaget.
Getsemane – Matteus 26,36-56.
Matteus 2,1-12.
Klimaseminar ved Dahlske videregående skole tirsdag 4
FELLESORGANISASJONEN Resultat Spekter Helse / område 10 Lyngør 2012.
Elevens valg – ”Bygda mi”
Spørsmål til temaet: ”Vitenskap”
De 100 mest brukte ordene i bøker i klasse..
Konfirmasjonshelg i Kjøpsvik
Brukerorientering Et praktisk eksempel: Barnehagene i Lunner.
AVSKJEDSFEST Søndagskveld hadde vi ”åpen” havn, der slekt og venner kunne ta med grill/grillmat for å komme og kose seg litt sammen med oss, slik at vi.
NFA nytt april 2006 Hei på dere! Da er vi i det nye styret i gang for fullt. Vi har nå gjennomført 2 styremøter etter at flere av de mest erfarne medlemmene.
100 lure ord å lære.
100 høyfrekvente ord Trykk F5 for å starte, deretter klikker du på ønsket hastighet 2 sekunder 1 sekund Blink Randi Orten og Thomas Melby, Stenbråten skole.
SMÅ BARN MED HØRSELSTAP Nordnorsk fagnettverk hørsel,
Og.
Kapittel 2 oppgave c Preteritum eller perfektum?
Solheim Bedehus 40 år
Besøk på Beracah barnehjem som ligger i Kerala i India
Gutter som lekeressurser HOSLE BARNEHAGE
Månedsbrev for Froskene – Mars 2015
Velkommen til Alta og Junior NM 2015, Statkraft Junior Cup 5 og DNB Cup6.
Kroppen som Gud har villet
Litt informasjon: I 2010 vil det bli arrangert 7 seniorsykkelturer. Det sosiale aspektet og opplevelsene på turene er noe av det viktigste. Du trenger.
Johannes 3, påsken i Det Gamle Testamentet
Mulighetenes Oppland Forberedelser Hva kan man gjøre i en tidlig fase for å sikre at man får det man trenger? Ved Trond-Erik Eriksen Innkjøpsrådgiver OFK.
Sett inn preposisjoner eller adverb som passer.
Månedsplan for Froskene Mai 2015
Stiklestad og Olav den hellige.
Olav den hellige ( Haraldsson)
Styreseminar, styret for Helseforetakenes senter for pasientreiser ANS Grev Wedels plass, Oslo 20. august 2010.
Juninytt Da har vi sagt farvel til mai og ønsket juni velkommen! Mai har vært preget av mange gode fellesopplevelser, og mye kjekk lek inne og ute. Vi.
Asylbarn i barnehage, skole og SFO, en byrde eller berikelse?
Juniortroll Tur til Moseskogen
Gang.
Utskrift av presentasjonen:

Solheim Bedehus 40 år 1973-2013

Jubileumsfest 26.mai 2013 kl 17:00 Tale av Einar Krogedal Sang av Elisabeth og Helge Lindhjem Historikk Hilsener Bevertning Jubileumsgave

Program Velkommen Sang Åpning og litt historikk Sang av Lindhjem Tale av Krogedal Pause m/ mat Sang + jubileumsgave Referat fra innvielse i 1973 Hilsener Avslutning

Historikk I 1972 ble det startet bygging på Solheim Bedehus og Barnehage. Tomta på ca 3 mål ble gitt av Torger Meling til N.L.M. Tore Tungeland som var kretssekretær i Stavanger krets fortalte på 10 års jubileet (1983), at da han var med Torger Meling og så på tomta i 1972, tenkte han med seg selv (men sa ingenting): "er dette plassen for et bedehus, langt fra hus og folk?" Men, Torger fikk rett, nå ligger huset mitt i bydelen, med hus og folk på alle kanter. Det var flere ytringer om at dette ikke kom til å gå, det kom til å bli en byrde for misjonen. Men de som den gang var med i arbeidet (en liten flokk) var optimister. De satte i gang med dugnadsarbeid, skaffet møbler og utstyr og arrangerte brylluper og selskaper som gav en fin inntekt til huset. Det tok ikke mange år før huset var gjeldfritt.

Vekkelsen 1975-76

Referat fra innvielsen 25. august 1973

Solheim misjonslag www.solheimbedehus.no Hobbylag Kvinneforening Mannsforening Formiddagstreff Møter www.solheimbedehus.no

Takk for nå og velkommen tilbake til Solheim Solheim Bedehus 40 år www.solheimbedehus.no Solheim Bedehus 40 år 1973-2013