Uni Eiendom FDV Veien videre

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Reisefot På Gir oversikt og sikrer deres rutiner.
Advertisements

Guard Tour System Grafisk program for dokumentasjon og presentasjon av
Support, nye funksjoner og tjenester fra Uni Pluss
Ebus Management Center En liten bruksanvisning for de enkleste funksjonene.
IK-Bygg på web: Formål IK-Bygg web skal bidra til å avdekke avvik i forhold til helse, miljø og sikkerhet. Det stilles strenge krav til hvilken forfatning.
SuperOffice - Visma Global ERP link - Tilbud/Ordre SuperOffice - Visma Global integrasjonen består av 3 produkter. ERP link SuperOffice - Visma Global.
 Oversiktlig  Samler informasjon – alt på ett brett  Brukervennlig  Integrerbart  Enklere å være medarbeider  Bedre å være kunde Det blir enklere.
Keyforce SMS Mobile Link
Litt enklere, litt smartere!
BraWeb Bestilling.
Endringer Generelt for TQM Enterprise
Sveinung Farestveit, Uni Micro AS og Bjørn Davidsen, Uni Pluss AS
Kontoinnstillinger Slik kommer du til «Kontoinnstillinger»:
Ncg | group om |navigator™ xlforecast™
Litt enklere, litt smartere!
Utlandsprosessen Studiestøtteonferansen i Stockholm 1. – 3. juni 2014.
Uni Eiendom FDV Status for produktet og «veien videre» Rune Synnevåg Utviklingssjef.
eDialog24 Operator Nyheter og endringer i versjon Sentinel eDialog24 AS Ingvald Ystgaards vei 3A 7047 Trondheim Telefon: Faks:
Programvare fra Uni Pluss
ProjectHelp vs. TimeEase
Litt enklere, litt smartere!
BIS PP Maintenance Management System Infor EAM Enterprise Edition
Erstatning for ActiveX?
1 Valg av system •Hadde et elektronisk ”hjemmelaget system” med en del begrensninger. •Overbevise ledelse om behov for nytt system. •Opprettet en prosjektgruppe.
BraWeb Bestilling. Bravida tilbyr nå BraWeb Bestilling.Dette er et web-basert system for arbeidsbestilling. Systemet er interaktivt og dynamisk, og gir.
Boligtorget på mobil • Hvorfor? – Forventes av kundene – Rask tilgang – Alltid tilgjengelig – Rette aldersgruppe – Enklere for kunden.
Purrerutiner og inkasso Hvordan bruke rutinene i Uni Eiendom ?
Uni Eiendom FDV – Status for produktet
Intelle SMS Mobile Link
Nett-tjenester for næringsutleier Hans S. Rohde, Uni Pluss
Samler informasjon – alt på ett brett Brukervennlig Integrerbart
Tidplusstid OPPLÆRING
Litt enklere, litt smartere!. SmartDok hva er det? •Et mobilbasert/webbasert system for entreprenører •Du kan med vanlig mobiltelefon eller pc: –Føre.
Intranettløsning for små og store organisasjoner.
D ATASIKKERHET For foreldre med barn og unge som bruker datamaskin og internett - Hvilke trusler står vi ovenfor, og hvordan kan vi avverge disse?
© SYSTEM- OG DRIFTSSEKSJONEN, USIT UNIVERSITETET I OSLO Del-prosjekt BAS.
Lag og foreninger Dynamisk nettløsning og kalendermodul for foreninger i Steinkjer Kommune, utviklet med PHP og MySQL. Hovedprosjekt HiST våren av.
Sjekklister Utvidelse av FDV/aktivitetssystemet Enkel visuell kontroll
Uni Eiendom Næring veien videre
Boligtorget erfaringer så langt. Ønsker om ny funksjonalitet Rune Synnevåg Utviklingssjef.
Boligtorget 3.0 Erfaringer å langt. Ønsker om ny funksjonalitet Rune Synnevåg Utviklingssjef.
Integrasjon mellom kart og skjema på Internett Lokale Kartdagar - Finnmark, 15/ Siv. Ing. Harald Huse, Norkart.
System for administrasjon av aktivitet og kompetanse.
ALEPH brukermøte 2007 Status fra ALEPH Plus Team.
Hvorfor bruke Fjernlån? David Massey ALEPH brukermøte 2007.
Steinar Jensen, IbisIKT as
IHR-relaterte tiltak. Saker som USIT jobber med Relatert til, men uavhengig av plangruppen Tiltakene har sitt utgangspunkt i –IHR-runden på alle fakulteter.
Publisering på verdensveven Kursdag 2 VÅFF, våren 2002.
Hva bør brukerne få på nett – Ole P. Pedersen 26. mai 2004 Kommunale nettsider – hva bør brukerne få på nettet?...og hvorfor har utviklingen av kommunale.
Helpdesk Ny kundefront Ovf - nett drift.
Freenet A Distributed Anonymous Information Storage and Retrieval System.
HOVEDPROSJEKT 28e HiST2003/2004. Om oss Tor Arne Hammervik, 21 år Tor Arne Hammervik, 21 år Thomas Lund, 24 år Thomas Lund, 24 år Geir Magne Nilsen, 24.
SMS – System for Byggmakker Lade Gruppe 31E Av Olaf R.A. Nykrem & Audun Håberg.
Vibeke IT-seksjonen LU - LUVIT brukere våren PUS Luvit undervisning våren 2002 Hvordan lære opp studentene i LUVIT?
Vibeke IT-seksjonen LU - LUVIT brukere våren PUS Luvit undervisning våren 2001 Hvordan lære opp studentene i LUVIT?
Nordic Research Group Omlegging av nettverksstruktur.
NIKE Oppdatering. Hovedspørsmålet: Når? Beklager! Vi gjennomgår løpet frem til ferdig migrering i disse dager. Det kommer informasjon om ca en uke.
© UNIVERSITETETS SENTER FOR INFORMASJONSTEKNOLOGI UNIVERSITETET I OSLO USIT Side 1 Patching En patch er en fiks for en eller flere feil i et program/operativ.
Periodiske arbeider på nettbrett Kåre Grovan.
Bifrost - åpen løsning for utskrift via id-kort. v/IT-sjef Martin Hauge, Mrfylke 20 jan 2009.
Oppdatert web-løsning Kongsberg o-lag
Prevas Connector og WHM versjon 4.0
Endelig kartlegging av nåsituasjon
Informasjonsmøte om «Felles læringsplattform for statlige virksomheter» (Virksomhetsplattformen) Tone Kastnes Difi
Utskrift av presentasjonen:

Uni Eiendom FDV Veien videre

Nye funksjoner Nøkkelintegrasjon mot Uni Eiendom. Sjekklister for anlegg. Utvide med flere rapporter for FDV. Tegningsintegrasjon Widgets

Nye moduler Online brannbok. Uni Eiendom FDV innsyn. Ledelsesinformasjon. Uni 24 nettbasert tilgang til Uni Eiendom FDV. Mobil tilgang til Uni Eiendom FDV.

Nøkkelintegrasjon mot Uni Eiendom Legge inn nøkkelfunksjonaliteten fra FDV i ”vanlig” eiendom. Fordeler: En får nøkkelstyring på individnivå. Gir et oppdatert ”nøkkelregnskap”. Gir mulighet i eiendom for å brukere å purre med sms slik som i FDV.

Sjekklister for anlegg Dynamiske sjekklister som brukeren selv definerer. Knyttes opp mot anlegg eller mot bygningsdel. I forbindelse med en aktivitet kan en fylle ut en sjekkliste for hvert anlegg i aktiviteten. Sjekklistene kan en finne igjen på anleggskortet.

Rapporter i Uni Eiendom FDV I dag: Finnes kvitteringsrapport for aktivitet og for utlevering av nøkler. Mangler: Rapporter som forteller f. eks gjennomsnittlig tid fra feilmelding kommer inn til den er utført. Historikk pr anlegg, bygg, område osv. Innspill?

Widgets Hva er en Widget? Hva kan vi bruke en Widget til? Kjapt tilgjengeliggjøre informasjon for brukeren. Vise statistikk om driften. Hvilke Widgets skal vi lage? Innspill ? Mulighet for å bestille tilpassede Widgets til sin organisasjon. Vise data som en vanligvis må lenger inn i systemet for å finne: Siste innkomne saker Siste kommenterte saker

Online brannbok En internettbasert brannbok som henter informasjon om brannrunder og brannrelaterte anlegg fra Uni Eiendom FDV. Nettsiden driftes av Uni Pluss, data hentes fra kunden via Internett. Brannvesenet får innlogging, som gir dem tilgang til de organisasjonene som de har ansvar for. Brannboken vil hente ut alle aktivitetene der kategorien er satt opp som en brannaktivitet. Sjekklister, kommentarer og rapporter vil da kunne hentes ut på nettsiden.

Uni Eiendom FDV innsyn Hva er dette for noe? Dette er en tileggsmodul som gjør at brukere av Uni Eiendom som ikke har FDV lisens kan få tilgang til å se en aktivitet. Hva kan en gjøre med denne modulen? Legge til en kommentar. Sende melding til ansvarlig for aktiviteten (sms og e-post) Hva som blir den endelige funksjonslisten er enda ikke helt konkretisert. Hvorfor? Gi tilgang til FDV for eiendomsbrukere til en lavere inngangsbillett enn en full FDV lisens. Utnytte fordelene med å ha en integrert løsning.

Ledelsesinformasjon Hva er dette for noe? Hvordan? Når? Hvorfor? Egen modul som viser ledelsesinformasjon for klienten/klientene. Hvordan? Egen nettportal som samler all ledelsesinformasjon fra Uni Eiendom og Uni Eiendom FDV. Henter data via internett fra hver organisasjon og presenterer dette i form av grafer, diagrammer og rapporter. Når? Dette er noe som vil bli laget dersom interessen fra våre kunder er stor nok. Hvorfor? Ledelsen har ofte ikke tilgang til Uni-systemene, men ønsker å ha kjennskap til nøkkeltall innenfor blant annet FDV og andre data fra Uni Eiendom. Fordi dette vil være en nettbasert løsning, vil en ha tilgang fra hvor som helst.

Uni 24 nettbasert tilgang til Uni Eiendom FDV. Hva er Uni 24? Uni Micro og Uni Pluss sin nye nettplattform. Hva skal denne gjøre? Den vil i utgangspunktet være et supplement til den Windows-baserte FDV modulen. Gi tilgang til aktiviteter på tvers av klienter. Vil fokusere på oppgaver tilknyttet pålogget bruker. Fordeler? Gi tilgang til Uni Eiendom FDV uavhengig av plassering. Nettbasert gjør at en kan logge på fra hvilken som helst pc. Når? Håper i løpet av 2010 å ha på plass versjon 1.

Mobil tilgang til Uni Eiendom FDV Hva er dette? Tilleggstjeneste som gjør det mulig å bruke mobiler med internettilgang mot Uni Eiendom FDV. Hvorfor? Gjøre det mulig å hente informasjon i felten. Kunne avslutte en sak i felten. Legge inn en kommentar i felten. Fordeler? Får avsluttet en sak raskere, slipper å ta igjen ting når en kommer tilbake på kontoret. Får hentet informasjon om f. eks anlegg (garantidato, vedlikeholdsleverandør, forrige servicedato, merknader). Når? Dersom det er interesse er dette noe vi kan levere i nærmeste fremtid. (Med forbehold om krav og kapasitet)

Innspill Innspill fra dere brukere….