Velkommen til Ungdomstinget i Oslo Bispedømme

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Er du 50+? Har du tid du ønsker å fylle med mer mening?
Advertisements

FRIIDRETTSGRUPPEN HAUGESUND Løpstur til Italia Trail del Lago d'Orta oktober 2012.
FRIIDRETTSGRUPPEN HAUGESUND Invitasjon løpstur til Amsterdam oktober 2013.
Ventilasjons og Blikkenslagerbedriftenes Landsforbund og VBL Hordaland VBLs Fagtreff.
Lunner Skolefaglig rådgiver Velkommen til UNGDOMSRÅD!
Ventilasjons og Blikkenslagerbedriftenes Landsforbund og VBL Hordaland VBLs Fagtreff.
Samhandling med St. Olavs Hospital
HVA MED MEG? Dato: Sted: Filadelfia,Arendal Kl:
Industrilederskolen® Praktisk innføring i ledelse av Moderne produksjon gjennom LEAN God verdistrøm gir god trivsel!
Dag Dag 10:30 Velkommen til samlingen Mette H. og Jostein Soland
Bergen Golfklubb Juniortrening Utfordringer • Lav rekruttering av juniorer som ønsker å spille mye golf, spille turneringer, trene golf hele året.
#ksindeks Header: Relation 1 Internal/Identier/File name
MUV i Asker menighet Årsmøtet 28. april MUV I Asker menighet • 4. september 2012 besluttet Asker menighetsråd at vi skulle delta i prosjektet Menighetsutvikling.
Velkommen til F/NLFs seksjonsmøte 2
Kandidater til styret i UNG
Frambu senter for sjeldne funksjonshemninger
ØSTENSJØ ROTARY KLUBB inviterer til RYLA – 18. mars 2007 Sørmarka Kurs og Konferansesenter, Enebakkveien Siggerud Tittel på seminaret:
Daglig leder program Samling 2, Hensikt Program samling 2 – 2013 Onsdag 16.oktober Velkommen, intro og 5.min presentasjon av fremdriftsplan.
Vintreets hemmelighet Livet i vennskap og kjærlighet Joh 15,12-17
Hvorfor nasjonal vervekamspanje av blodgivere?
Kontaktmøtet og Jaktkonferansen Jubileumsåret 2010 • Fantastiske arrangementer • Markeringer lokalt • Profilering i media • Profileringsmateriell.
Velkommen som konfirmant i Asker kirke!!
Lederhelgen mars Fjell-Ly Barne- og ungdomsavdelingen i Midthordland Indremisjon arrangerer:
Til alle lag og foreninger i Hedmark Gymnastikk- og turnkrets Kongsvinger, 2.mars 2013 Invitasjon til årets Barnekretsturnstevne, juni Kongsvinger.
VELKOMMEN TIL STØVER SKOLE
Velkommen til TV -konferanse Vrådal og 19. mai 2009.
Hundsund Skolerestaurant - et nytenkende kostholdsarbeid som har blitt en suksess! Skolerestauranten er kommet til på ren dugnad i regi av Snarøya kvinne-
Hvorfor FRIBU FRIBUs visjon: ”Vi bygger åpne fellesskap der barn og unge blir sett, møter Jesus og utrustes til å leve som hans etterfølgere” FRIBU = FRIkirkens.
Kompetanseplan bydel Frogner
Aktivetsleir på stallen. Blir avholdt uke Fra kl 9.00 – mandag til fredag Vi koser oss med puss og stell av hest i stallen. Det vil være 1.
ØSTENSJØ ROTARY KLUBB inviterer til RYLA – 13. april 2008 Sørmarka Kurs og Konferansesenter, Enebakkveien Siggerud Tittel på seminaret:
GRANMOEN IDRETTSANLEGG, LØRDAG 27.- OG SØNDAG 28. AUGUST.
Lagledertreff Jardar fotball april 2008 Velkommen til Lagledertreff Jardar klubbhus Tirsdag 1. april kl
Strategiseminar for fakultetsstyret og ledere mfl. i Malangen 8. og 9. oktober 2013.
Barnelederkonferanse på Bibelskolen i Grimstad februar 2007 ”Kirken i møte med det lekende, ropende og estetiske barnet” Flere spennende foredrag.
Kurs om Mukulamesse for barn og familier i Voie kirke torsdag 13
Barnelederkurs 06 i L 9 Liane 9 i Porsgrunn Onsdag 29. mars ( )
Diakoni og trosopplæring ! Prostisamlinger
Barnelederkurs i Telemark 2003 Lørdag 20. September Gulset kirke, Skien Hovedforedrag: dramapedagog Arild Brun Svendsen To valgfrie seminarer:
Opplysninger: Deltakelse: Kurset er åpent for alle prester, kateketer og menighetspedagoger i Nidaros. Biskopen forutsetter at det skal særskilte grunner.
Høst: Presentasjoner Weekend Temasamling: Innføringskurs Gruppene startet opp Temasamling: Sorg og savn.
Sett inn synes eller tro.
Velkommen til Konferanse om verving av blodgivere i Bergen 3. – 4
Rotary Youth Leadership Awards Lederseminar for ungdom fra 18/19 til 24 år. Distrikt – 21. mars 2010 Tyriheim ved Sundvollen Arrangør: KOLSÅS.
Arrangør: Hunn/Gjøvik Rotary Klubb
UL stølen og dansebutikken swing it I samarbeid med first hotel marin.
Side 1 Olympiatoppen Nord-Norge, og Universitetet i Tromsø inviterer til nytt trenerseminar. STED: Universitetet i Tromsø. MH bygget. Vi byr på høyaktuelle.
Barn med atopisk eksem Pårørende samling
Velkommen til Strand kommune!
Torgalmenning RK og RYLA
SAMLING PÅ BEITOSTØLEN 6. – 8. DESEMBER 2013 Gruppe år Trenere: Joakim Fredrik.
Naturvern anno 2012 ny lov - nye verktøy - ny giv Velkommen til helgeseminar i Kristiansand mars Naturmangfoldloven – et brukerkurs Kartlegging.
Brukerorientering Et praktisk eksempel: Barnehagene i Lunner.
Velkommen til Nittedal Youth Camp 19. – 21. mars 2010.
O F S kole ritids rdningen Vikingen Vikingen Hårek Gyda.
HØSTSAMLING FOR HELE ALLSPORTGRUPPEN
Grunnkurs i TEP – Thermic Energy Patching Den 9-11 mai 2014.
Barnelederkurs i Telemark 04 Lørdag 23. oktober Gulset kirke, Skien Hovedforedrag: Torben Østermark fra Den danske friluftsmissionen Tre valgfrie.
Velkommen!. Velkommen! Hvorfor trenger Norge et Faglig råd for PP-tjenesten?
Hvilke familietilbud trenger de yngste
Velkommen til fagmøte i Stavanger mai 2010! Første firmaadresse Adresselinje 2 Adresselinje 3 Adresselinje 4 Telefon: Telefaks:
Kapittel 2 oppgave c Preteritum eller perfektum?
Økonomi- og innkjøpsforum
1 Kirkens Nødhjelps Fasteaksjon Det er ikke rettferdig at over 1 milliard mennesker fortsatt lever i ekstrem fattigdom. Sammen kan vi bekjempe.
NÅR: FRA FREDAG 24. APRIL KL TIL SØNDAG 26. APRIL KL. 14. STED: GULSRUD LEIRSTED VED TYRIFJORDEN HVEM: ALLE SOM HAR LYST PRIS: BARN: 0-1 ÅR: GRATIS.
Oslo universitetssykehus består av de tidligere helseforetakene Aker universitetssykehus, Rikshospitalet (inkl. Radiumhospitalet)
SAMLING PÅ BEITOSTØLEN DESEMBER 2014 Gruppe: 3. / 9 år Trenere: Elias, Pål Christian og Jostein Endelig på snø – fantastiske forhold.
Velkommen til fagmøte i Stavanger mai 2010! Første firmaadresse Adresselinje 2 Adresselinje 3 Adresselinje 4 Telefon: Telefaks:
Velkommen til samlivskurset LEVE SAMMEN. Presentasjon.
Annet du lurer på? Kontakt oss på
Utskrift av presentasjonen:

Velkommen til Ungdomstinget i Oslo Bispedømme 14. -16 Velkommen til Ungdomstinget i Oslo Bispedømme 14.-16. mars 2014 i MajorstuaPluss Program for helgen Fredag       (I Majorstuen kirke)  17.00 Middag 18.00 Velkommen bli-kjent-opplegg 18.30 Åpning og konstituering av UT 2014 19.15 Grupper som snakker om utfordringer og muligheter i ungdomsarbeidet 20.00 Presentasjon av hva man har snakket om og sakene som er planlagt 21.00 Kveldsavslutning i kirkerommet Lørdag        (I Vestre Aker menighetshus)   9.45  Kaffe 10.00 Kort innføring 10.15 Komité 12.00 Lunsj 13.00 Inspirasjonsopplegg 14.00 Plenum fra komitéarbeid/Komité 16.00 Middag 16:45 Komité/plenum 19:30 Gudstjeneste (Majorstuen kirke) 21.00 Kveldshygge (Majorstuen kirke) Søndag        (I Vestre Aker menighetshus)   9.45 Kaffe og frukt 10.00 Komité 12.00 Lunsj 12.30 Plenum m pause             Her skal blant annet behandles             1 Vedtak i sakene 2 Mandater og måldokument             3 Valg 4 Grønn pris             5 Neste UT 17.15 Avslutning/middag for de som vil 18.00 Takk for i år UT 2014 blir avholdt i MajorstuaPluss som holder til i Majorstuen kirke, kirkeveien 84. Alle baner går til Majorstuen stasjon – derfra er det 5 min å gå til Majorstuen kirke. Buss 20 stopper også rett ved kirken (ved Majorstuhuset eller Marienlyst). Vi skal også være noe i Vestre Aker menighetshus på lørdagen og søndagen. På ungdomstinget skal det behandles noen saker, det skal velges nytt Ungdomsråd, det skal være opplegg for å bli kjent på tvers av menighetsgrenser med andres ungdomsarbeid, det blir påfyll i form av gudstjeneste og inspirasjonsopplegg og ikke minst skal det være tid til å prate med andre og ha det gøy! Frida (17 år) Jeg deltok på UT for første gang i 2013. Jeg visste ikke hva dette handlet om før jeg dukket opp i Høvik menighet en fredag ettermiddag i fjor. Mitt møte med UT13 var veldig positivt, vi ble møtt av mennesker med godt humør og mye å dele. I løpet av helgen fant jeg og mine to venner ut at vi faktisk kunne være med å påvirke kirkepolitikken i Den Norske Kirke. Som ungdom var det fint å endelig ha en arena hvor vi kunne fremme egne meninger og bli hørt. Jeg var så heldig at jeg ble valgt inn i URO og fikk muligheten til å delta på Ungdommens Kirke møte (UKM) som ble holdt i Bergen. UT var en god mulighet for meg til å møte nye mennesker, fremme mine meninger, gjøre en forandring og bli hørt!

Ungdomstinget 2014 Deltakerne må være mellom 15 og 30 år. Menigheter og kristne ungdomsorganisasjoner i Oslo bispedømme (Oslo, Asker, Bærum og døvemenighetene) kan sende 2 representanter hver. Disse kan være medlemmer eller ledere i lokalt ungdomsarbeid. Det er forventet at menighetene/organisasjonene benytter seg av denne gode muligheten til å gi unge mennesker demokratisk lederutvikling og inspirasjon i møte med andre fra samme bispedømme. Det er også mulig å sende flere representanter som observatører. UT velger medlemmene til Ungdomsrådet (URO) blant delegatene på tinget. Saker som behandles på UT kan bli behandlet videre på Ungdommens kirkemøte og på Kirkemøtet. URO jobber hele året med saker som er tatt opp på UT og ellers generelt med saker som angår ungdom i Oslo. Påmelding sendes til kontaktperson: Petter Rønneberg, prnb@kirken.no Tlf: 410 28 911 Frist for påmelding er mandag 3. mars Påmelding skal inneholde: Deltakerens navn: Adresse: E-post: Mobilnr.: Menighet/organisasjonstilhørighet: Fakturaadresse: MERKES UT-2014 Alle påmeldte får epost med reisebeskrivelse og annen viktig informasjon i uken før Ungdomstinget MajorstuaPluss Ungdomstinget er inspirasjon, læring og medbestemmelse. Et møte der du som ungdom er med på å påvirke kirka i viktige saker og er med på å sette dagsorden. UT varer en helg med overnatting hjemme. På UT diskuteres saker som er viktige for unge i kirka, du møter andre og for utvekslet erfaringer og du får nye venner. Din menighet/organisasjon betaler egenandelen på kr 550,- for deg. Engasjert innlegg på talerstolen