Introduksjonskurs oppgaver

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Blogg En blogg kan sammenlignes med en nettbasert dagbok. Her kan du publisere tekst, bilder, videoer. Leserne kan kommentere det du har skrevet i din.
Advertisements

Ny ordlyd på rapportene i avdelingen og nye rutiner for registrering av skyteaktiviteter For nye brukere: Du må først være registrert med en e-postadresse.
Norges Birøkterlag tilbyr • ”Min Side” som er et tilbud på internett til alle medlemmer • Du får brukernavn og passord tilsendt sammen med giro for innbetalingen.
Om et øyeblikk kommer du inn i en magisk verden...
Slik bruker du vår nettbutikk!
Om et øyeblikk kommer Du inn i en magisk verden!
Nedlasting av Adobe Reader Adobe Reader brukes bl.a. for å åpne vedlegg i en E-post. Åpne Internett og skriv, adobe.no i adressefeltet, klikk Enter. Rull.
Hvordan lager du en konto (blir en Facebookbruker) ?
YouTube Amerikansk nettside Gratis Video og musikk
Internett for nybegynnere
Bygg web på Opplæring Presentasjon Idium AS Bygg web på Opplæring.
GoOnline publisering Hvordan komme i gang med GoOnline. Denne presentasjonen tar deg steg for steg gjennom oppsett av nettsted med bruk av GoOnline Proffesional.
Opprett avansert nyhetsbrev Oppgave: Opprette et nyhetsbrev med flere underliggende sider. Underliggende sider vil vises med tittel, ingress og ingressbilde.
Brukerveiledning for gruppeledere
Lage og sende MMS 1b Lage MMS MMS er en type melding på mobiltelefon.
Nedlasting av Adobe Flash Player Adobe Flash Player brukes for å se video på Internett, YouTube, nett-TV osv. Åpne Internett og skriv, adobe.no i adressefeltet,
Opprett enkelt nyhetsbrev Oppgave: Opprette et enkelt selvstendig nyhetsbrev uten link til undersider. All tekst som skal presenteres skal ligge på samme.
Guide til Facebook - sider og arrangementer
Hvordan lager du en konto?
Kreativ bruk av tankekart
Brukermanual for NROFs lokalavdelinger©
1. Dette portrettet er originalbildet som vi skal se hvordan vi kan forbedre ved å gå tettere på motivet, gjøre bildet skarpere og lysere. Deretter skal.
Nedlasting av Java Java bruker du til bl.a. å logge deg inn i nettbanken. Åpne Internett og skriv, java.com i adressefeltet, klikk Enter. Klikk på Free.
Intranett: Hvordan komme i gang
Larvik Og Omegn MS Foreningen sin PC opplæring høsten 2005 Dette undervisningsmaterielle er laget av Ole Andreas Hvatum oktober 2005.
Elektroniske verktøy Diakonhjemmet nov Verktøyene Disse verktøyene blir brukt på Diakonhjemmet •Epost •PPS •Studentweb •Its learning.
Last ned apper fra Google Play (Android) Åpne Internett på din enhet og søk deg inn på siden trykk på Play, som du finner på menylinjen.
DaTaTing Hva er internett? •Verdensomspennende nettverk av nettverk. •I likhet med mennesker, kan ikke datamaskiner kommunisere med hverandre gjennom et.
Larvik Og Omegn MS Foreningen sin PC opplæring høsten 2005
Surfing sosial media - Bilkjøring Her lærer vi hvordan du kan bruke Sosiale medier til å se på et bestemt tema - Bilkjøring Vi skal se på Twitter, Facebook,
HVA ER ?.
For å åpne Internett trykker du på i startskjermbildet. Når du klikker i adressefeltet, blir det en blå bakgrunn på den nettadressen som står der, og det.
Online Påmelding via ”Klubben Online” Dette er en påmeldingsløsning som kun kan brukes av administratorer av ”Klubben Online” som skal melde på utøvere.
Forsiden til som du møter førstwww.pssi.no.
Veiviser for utfylling av elektronisk innkjøpsanmodning
: Elektronisk post Hva er elektronisk post
Surfing sosiale medier - kjendiser Om du lurer på om sosiale medier er noe for deg kan du titte på en del av inneholdet før du bestemmer deg. Vi skal se.
Nyttig presentasjonsverktøy Basert på lysark / plansjer
Opplæring: Telefoni Endre PIN-kode DatoVersjonForfatterGodkjent avEndringer utført André S. MathiesenTore Jo NilsenOpprettet Ivar.
Opplæring: Telefoni Endre PIN-kode DatoVersjonForfatterGodkjent avEndringer utført André S. MathiesenTore Jo NilsenOpprettet.
Elektroniske verktøy Diakonhjemmet nov 2008 (Klikk for å komme til neste side)
Wikipedia Wikipedia er leksikon på Internett. Wikipedia blir utgitt av den ideelle organisasjonen Wikimedia Foundation. Wikipedia har over 18 millioner.
Hvordan lager du en konto?
Bruk av iPad. Bruk av berøringsskjerm Det anbefales å bruke fingrene eller en digital penn, IKKE bruk skarpe gjenstander da det kan ødelegge skjermen.
Menyer Hovedmeny Sidemeny Finne frem gamle Klubblenker.
Hvordan lage seg en wikispaces Gå til bestem deg for hvilket wikispaces du vil ha (public, protected, private).
Om et øyeblikk kommer Du inn i en magisk verden!.
Hvordan bli medlem av vår WIKI En bruksanvisning.
Bli kjent med IKT. © Eduke as Basisferdigheter 1. Lese 2. Skrive 3. Regne 4. Muntlig fremstilling 5. IKT.
Opplæring: Telefoni Endre PIN-kode DatoVersjonForfatterGodkjent avEndringer utført André S. MathiesenTore Jo NilsenOpprettet.
1 Gruppeoppgaver - antirasistisk nettsted Visittkort / startside / indexside Lenkeside / Generell faglig ressurside (Side med generelle førskolelærerfaglig.
123 Data - Førstehjelp Krokelvdalen Skole. Hva skal vi lære Slå på/av datamaskinen Hva som må til for å komme på internett Hvilke typer kommunikasjonsformer.
Harald Kaasa Hammer: Manual til redigering av nettstedet Først forklares hva de ulike elementene på nettsidene betyr. Så ser vi på mappene.
Online Påmelding via Dette er en påmeldingsløsning som kan brukes av enkeltpersoner som skal melde seg på renn.
Hurtigreferanse for © 2012 Microsoft Corporation. Med enerett. Lync Web App Bli med i et Lync-møte med PC-lyd Hvis du ikke har Lync 2013, kan du bli med.
Komme i gang med Windows Store-appen Lync Lync 2013.
Bruk av dekningskartet CellVision. CellVision åpnes ved å klikke på følgende link Dere må logge inn via intranettet.
Instruksjon På de neste sidene vil du se noen rammer der overskriften er ulike argumenter for å undervise biologi Du vil også se en liste over enkelt-argumenter.
Eksamen med begrenset Internett-tilgang Råd og tips til sentralgitt eksamen våren 2015.
Kvalitetssystemet EQS Introduksjon for tilsette Av kvalitetsrådgiverne I fagavdelinga 2014.
Lions hjemmeside Slik legger du som hjemmeside- redaktør ut en enkel artikkel Medlemsregistret.
Veileder i Extranet for brukere, kontaktpersoner og resultatrapportører Extranet - en felles plass for målinger av forbedringsarbeid i pasientsikkerhetskampanjen.
Politiattest Alvdal Idrettslag Elektronisk søknad.
SKAL BIDRA TIL Å ØKE KVALITET OG AKTIVITETEN I KLUBBENE I TRØNDELAG FOTBALLKRETS.
GoToMeeting.
Denne slide fungerer sånn:
For å opprette en spleis til TV-aksjonen går du inn på
Navn på arrangementet Arrangementsdato Tidspunkt for arrangement
Roberto Tamburello Visepresident Contoso Pharmaceuticals
Utskrift av presentasjonen:

Introduksjonskurs oppgaver

Oppgaver Første oppgave er å legge kabal. Det er god trening i hvordan man bruker musen.

Åpne tre hjemmesider Åpne hjemmesiden www.agderposten.no via adressefeltet. Åpne hjemmesiden www.seniornett.no via adressefeltet Åpne hjemmesiden www.sas.no via hjemmesiden

Navigasjonsknapper Bruk navigasjonsknappene fram og tilbake for å bla dere gjennom de tre sidene dere har åpnet

Hjem Åpne hjemmesiden www.nrk.no via adressefeltet. Klikk på Hjem (huset). Nå kommer du til den hjemmesiden som er er valgt som pc’ens startside.

Se hele siden Åpne hjemmesiden www.startsiden.no via adressefeltet. Bruk heisen for å se nederst på siden, og så toppen av siden

www.yr.no Hvordan blir været i Arendal det nærmeste døgnet? Finn småbåtvarselet for Aust-Agder Hvordan blir været i London de kommende dagene? Finn fram til statistikk og artikler om klimaet i Norge

www.nrk.no Finn fram til nettradioen Finn Nitimen for i går på nettradioen Klikk på linken NRK Nett-TV og klikk så på fanen Fakta. Velg et program Hold musen over Fanen Magasin, og klikk på Humor Klikk på fanen TV. Velg hjemmesiden til Redaksjon En, og finn en sendingen fra i går

www.gulesider.no Finn ditt eget telefonnummer ved å taste inn navnet i søkefeltet. Finn telefonnummeret til en bekjent. Skriv inn ditt eget telefonnummer og se at navnet ditt kommer opp Trykk på fanen Kart og finn Vestregate i Arendal Finn på kartet din egen adresse Hvor langt er det fra Arendal til Tvedestrand?