Velkommen til Vestre Nes Omsorgsbolig

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Er du 50+? Har du tid du ønsker å fylle med mer mening?
Advertisements

Logg inn med ditt brukernavn og passord. Glemt passord?
Rutiner og veiledning vedrørende bosetting av flyktninger
Samhandling med St. Olavs Hospital
Hvordan melde seg på skyteaktiviteter 1.For å kunne melde deg på skyteaktiviteter må du være godkjent av avdelingen som aktiv skytter. Før dette må du.
Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Plan for Strålen 5
VELKOMMEN TIL ROGNAN BARNEHAGE
Velkommen til Ungdomstinget i Oslo Bispedømme
Dette er barnehjemmet i Gatchina, nær St. Petersburg
Frambu senter for sjeldne funksjonshemninger
Om Lillevollen. Målet med langturnus. Langturnus som grunnlag for aktiviteter og opplevelser i Lillevollen Bofellesskap.
DISTRIKTSSTEVNE PÅ SOMMARØY
Vi møter sommeren med respekt og undring… med utgangspunkt i eget ståsted er vi nysgjerrig i møte med * ulike årstider – nye erfaringer *små og store dyr.
Hva er aktivitet og deltakelse?
Hvorfor nasjonal vervekamspanje av blodgivere?
Gynekologisk kreft: Livskvalitet og senvirkninger etter behandling
Oslo universitetssykehus består av de tidligere helseforetakene Aker universitetssykehus, Rikshospitalet (inkl. Radiumhospitalet)
Aktivitetsskolen Rosenholm Infohefte 2013
Velkommen til foreldremøte for Vg Ny visjon og nye verdier: Lærelyst for livet: Det beste i hver enkelt. Mestring – Engasjement - Respekt.
MATGLEDE.
Lotte-sykehjem – gammel vin i ny flaske?
Oslo kommune – Helse- og velferdsetatenprosjektnummer /2010 Brukerundersøkelse i hjemmetjenesten 2010 Grafikkrapport - praktisk bistand Bydel Grorud.
VELKOMMEN TIL VIK SKOLE
Friskere for LIVET! Hyggelig atmosfære Individuell samtale
Velkommen til Aktivitetsskolen Rosenholm 2013
Diakoni og trosopplæring ! Prostisamlinger
September- Desember 2011 Seniorsykkelturer : Våre populære sykkelturer starter opp i mai og avsluttes i september. Det finnes en egen brosjyre over disse.
SFO I hvor stor grad er du fornøyd med : trivselen til barnet ditt? 4,8 tryggheten til barnet ditt? 4,7 4,64,7 personalets omsorg.
Sammenlikning av resultater på tvers av tjenester (utvalgte skalaspørsmål) Innbyggerundersøkelsen 2013 Prosjektnummer TNS /
© Bergen kommune Høring om overgang fra egen bolig til sykehjem. Byombudets erfaringer Kvalitet på saksbehandlingen retttsikkerhetsperspektivet.
Leirskole i uke 18.  Alle har selv ansvar for å organisere denne delen.  Avgang fra Arna stasjon mandag 30. april kl  Vær ute i god tid!  Fredag.
R ETNINGSLINJER FOR KONTAKTFAMILIER : På sykehuset står det en perm fra oss med kontaktinfo om alle kontaktfamiliene, taushetsløfte, retningslinjer. Info.
Luranetunet - offentlig/privat drift Konkurranse gjorde alle bedre!
Velkommen til helgesamling På Thon Hotel Kristiansund mai 2011.
Hjertelig velkommen! Til pasienter på sykehjemmet og i hjemmetjenesten, deres pårørende, støttespillere, ansatte og venner! Lunner omsorgssenter
Brukerseminar NAV, Side 2 Brukerseminar 25. oktober 2007  Informasjon fra NAV / Tolketjenesten  Tolk på arbeidsplass v/ tolkene på ASVO.
Lyngdal Cup 2011 Torsdag 4. august - søndag 7. august 5 kamper per lag, på 4 dager Torhill Gysland Falnes Turneringsleder 2011.
MAT OG MÅLTIDSFELLESSKAP
Velkommen til Nittedal Youth Camp 19. – 21. mars 2010.
BPA | Borgerstyrt Personlig Assistanse. » Hvor finner jeg BPA? » Under fanen tjenester ligger BPA.
Mobilt røntgen
VELKOMMEN TIL ROGNAN BARNEHAGE StorsiaSmåsia.  Blå:  Rød:  Gul:  Grønn:  Felles PERSONALET Gretha Lise Lisbeth Brit Oddrun Kristine Hilde Nina Si.
Østerdalsgata boliger – gode naboer
NETTVERKSSAMLING KRISTIANSUND
Velkommen til foreldremøte Ål vidaregåande skole
NÅR: FRA FREDAG 24. APRIL KL TIL SØNDAG 26. APRIL KL. 14. STED: GULSRUD LEIRSTED VED TYRIFJORDEN HVEM: ALLE SOM HAR LYST PRIS: BARN: 0-1 ÅR: GRATIS.
Dokumentasjonsdag Torsdag 17.mars :00 – 15:00 Oppsummering fra gruppearbeid.
Oslo universitetssykehus består av de tidligere helseforetakene Aker universitetssykehus, Rikshospitalet (inkl. Radiumhospitalet)
Velkommen til informasjonsmøte om Eikeli VGS’ tilrettelegging for Fossums langrennsløpere og skiskyttere !
September - Desember 2010 Seniorsykkelturer : Våre populære sykkelturer starter opp i mai og avsluttes i september. Det finnes en egen brosjyre over disse.
Velkommen til fagmøte i Stavanger mai 2010! Første firmaadresse Adresselinje 2 Adresselinje 3 Adresselinje 4 Telefon: Telefaks:
VELKOMMEN TIL MADLAMARK SF
Oslo universitetssykehus er lokalsykehus for deler av Oslos befolkning, regionssykehus for innbyggere i Helse Sør-Øst og.
Omsorgsboliger med heldøgns tjenester Torstadtunet Oppsjø Asker bo og omsorgssenter.
Videreutvikling og systematisering av aktiv omsorg for eldre i sykehjem/omsorgsbolig Saken ble første gang beh i kom. 26/10 da Ut ble valgt som saksordfører.
Rapport Komité for helse og omsorg 22. mars 2017 Ingvild Becke
Velkommen til oss på D3 Versjon 2017
Rapport Eldrerådet 15. mars 2017 Ingvild Becke
Ta gjerne kontakt for mer informasjon:
Ta gjerne kontakt for mer informasjon:
Tid: 31.august og 1.september 2017
Glad og trygg, på jakt etter kunnskap
Plass til bilde med lokal tilknytning her.
Ta gjerne kontakt for mer informasjon:
Bruker- og pårørendeundersøkelsen 2018
Ta gjerne kontakt for mer informasjon:
Foreldremøte 8. trinn Midtstuen skole 6.mars 2019
Eldre vil bo der andre bor og være en del av det levende liv….
Vestskogen SFO.
Ta gjerne kontakt for mer informasjon:
Utskrift av presentasjonen:

Velkommen til Vestre Nes Omsorgsbolig

Vester Nes Omsorgsbolig har adresse Vestre Nes 11, og ligger idyllisk og solrikt til ved Holmen Kirke. Omsorgsboligene er omkranset av seniorboliger og er organisert som en egen seksjon i sameiet med seniorboligene. Vestre Nes er et trivelig omsorgssenter som driftes av Aleris Omsorg på oppdrag for Asker kommune. Omsorgsboligen består av 16 leiligheter for delt på 2 etasjer, med 8 boenheter i hver etasje. Hver boenhet er på ca 35 kvm, og består av kombinert stue/oppholdsrom og bad, samt en liten benk med mulighet for kaffekoking m.v. Hver etasje har felles kjøkken, stue, vaskerom og kontor. Til boligene hører også opparbeidet uteplass. Aleris Omsorg: Aleris Omsorg er et privat omsorgsselskap som driver sykehjem, omsorgsboliger og hjemmesykepleie på oppdrag for kommuner i Norge. Vi har 350 dyktige medarbeidere med høy kompetanse og som liker å jobbe med eldre. Vi legger stor vekt på å gi hver enkelt av våre beboere et individuelt omsorgstilbud og et variert aktivitetstilbud. Nøkkelord for våre tjenester og vårt arbeid er: OMSORG, TRYGGHET og TRIVSEL. Kontakt informasjon: Daglig leder: Sølvi Skar Bakken Tlf : 66 75 50 80 Ansvarlig sykepleier: Bodil Rogne Tlf : 66 75 50 80 Legetjenesten ved sykehjemmet: Vi har egen lege ved omsorgsboligen, som her annen hver tirsdager fra kl. 12.00 til kl. 13.00, og som i tillegg tilkalles ved behov. Frisør: Vi har en frisør vi tar kontakt med etter behov. Hun kommer til Vestre Nes og steller håret til beboerne. Tjenesten betales av den enkelte beboer. Fotpleier: Vi har en fotpleier vi tar kontakt med ved behov. Hun kommer til Vestre Nes og steller beboernes føtter. Tjenesten betales av den enkelte beboer. Tannbehandling: Beboerne på Vestre Nes har rett til gratis tannbehandling. Vi samarbeider med tannklinikken på Nesbru Aktiviteter: Vi legger til rette for sosialt samvær og aktiviteter i Omsorgsboligen. Hver ettermiddag kl 16 inviterer vi til samling i stuen, med innslag av aktuelle aktiviteter. Vi har kjøpt inn Nintendo Wii, og spiller bowling i stua med dette. Vi markerer høytids- og merkedager, og har både grillfest og juletrefest, i tillegg til rakfisklag og pårørendefest.

Telefon: Alle boerne kan få egen telefon på rommet Telefon: Alle boerne kan få egen telefon på rommet. Pårørende må ordne dette selv med teleoperatøren. Tv: Har beboerne tv på rommet, må det meldes ifra og betale tv-lisens Tøy: Alt privattøy må være merket med navn. Vi vasker klærne på hver avdeling. Vi gjør oppmerksom på at dette skjer på beboerens eget ansvar, og at alt tøy blir vasket i maskin å må tåle slik behandling. Dette gjelder også ulltøy. Hvis pårørende ønsker å vaske klærne selv, er dette selvsagt i orden. Gi beskjed om dette til avdelingen. Toalettsaker: Beboerne må selv holde toalettsaker som tannbørste, tannkrem, kremer og barbersaker etc. Post: Alle beboerne har egen postkasse. Vi legger all post i den, viktig at dere sjekker denne jevnlig. Måltider: Frokost kl. 09.00 Middag kl. 13.00 Kaffe kl. 16.00 Kvelds kl. 19.00 Besøkstid: Vi har ikke egen besøkstid, beboerne kan ta imot besøk når de selv ønsker det. Kvalitet: Vi gjennomfører årlige beboer-og pårørendeundersøkelser for å kontrollere at vår kvalitet er som lovet. Dersom beboere eller pårørende ønsker å gi oss tilbakemeldinger, både positive og negative, så vennligst henvend dere til teamleder eller til daglig leder. Vi har egne skjemaer for tilbakemeldinger som ligger i beboerperm og pårørendeperm. Håndtering av klager: Alt vårt personale er kjent med våre retningslinjer for håndtering av klager, og dere kan formidle deres synspunkt til hvem som helst av våre ansatte. Klagen kan fremstilles skriftlig eller muntlig. Vi lover at klagen blir formidlet til rett instans, og at den behandles profesjonelt. Du har også anledning til å sende din klage direkte til vår oppdragsgiver, Asker kommune. Vi ønsker deg hjertelig velkommen til Vestre Nes Omsorgsbolig. Alle vi i Aleris Omsorg vil gjøre vårt beste for at du skal trives og ha det godt her. Vi ser også frem til et godt samarbeid med pårørende!