Min hund Min hund heter Kofi og er 4 år.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Om å plage en rød fisk..
Advertisements

SERIE: Bønn som forvandler Ikke tenk for smått om bønn. luk
Den vesle gutten og julenissetoget
Fader Thomas - -Og de gode hjelperne. Det vil si St. Paul skole. Dere hjelper fader Thomas med nødsarbeid i India.
I.
Skjønnlitterær fortelling
Fra tegning til fortelling


Fløffy Av Karl Anker. Fløffy sin personlighet Fløffy er ganske søt, men fløffy er også rampete, hun hopper oppå ting, å det er fy fy, men hun er nusselig,
Tro & Tilhøre, Tilbe & Tjene 4 verdier å bygge livet og menigheten på.
Hva slags spørsmål skal man stille på hvilke nivåer?
HVORFOR VELGER ELEVEN Å DELTA NÅ?
Bli en bedre fisker ! Av Ulf Skauli
Music: Nightengale Serenade
… som skulle arrangere en løpekonkurranse.
FRIHET Galaterne 5,1 ”Til frihet har Kristus frigjort oss. Stå derfor fast, og la dere ikke igjen legge under trelldommens åk.”
UT PÅ TUR I RAMMEPLANEN FOR BARNEHAGER HETER DET AT NATUREN SKAL GI ROM FOR ET MANGEFOLD AV OPPLEVELSER TIL ALLE ÅRSTIDER OG I ALL SLAGS VÆR, OG AT DET.
Kapittel 14 På tur i skogen
Les meilleures photos de L'année 2005 D'après NBC Livet fortjener virkelig en kjærlig omtale, slik at vi strekker oss mot himmelen, ser hvor godt vi har.
MERKELIG ! Her er en liten matematisk øvelse som helt sikkert
Året var 1987, i en liten by med navn Sussex, ble et lite hus totalt til intetgjort. Alt ble kastet ut, inkludert en liten brun bamse... Den ble liggende.
DYR.
FEILING gir erfaring Ikke la ting være uprøvd fordi du er redd for å feile. Du lærer mest av å gjøre, så gjør mest det.
Kapittel 5 Ekteparet Alfaro spiser meksikansk middag.
Spøken som gir deg lykke!
Kjærlighetsquiz! Out-put!
Kapittel 7 Johanne har ingen klær.

SIN BOK Barnehageåret Bilder av de som bor hjemme hos meg :
44 Hector om skikk og bruk I Norge
"Ting er ikke altid slik, de synes å være."
Richard Dawkins ”Hvisker du en hemmelig bekjennelse til deg selv? Ville du ikke likt å bli klonet? Jeg har aldri innrømmet det før, men jeg tror jeg ville.
Å vokse i erkjennelse og erfaring
”Vi vil gjerne se Jesus”
En dag bestemte en kvinne seg for å sjekke om hennes 3 svigersønner virkelig likte henne, eller om de bare lot som det for å gjøre henne til lags.
Synger du sammen med meg
FORTSETT SETNINGENE. 1. Hun har et hus For fire måneder siden
Meg selv. Jeg heter Victoria og er 9 år.
Velkommen til T5-dagen!.
God morgen.
Kapittel 10 På treningssenteret.
Kapittel 19 Hva er klokka? Vet du hvor mye klokka er? Har du klokke?
Prøv å sette setningene riktig sammen. Du finner oppgaven på www
Sett inn riktig form av det refleksive pronomenet eller eiendomspronomenet Kapittel 10 oppgave c.
O PPGAVE 19 Side 139. O PPGAVE 19 NYTTE ( M ) – NYTTE ( V ) – BENYTTE SEG AV – NYTTIG – NYTE ( V ) – GJØRE NYTTE AV – UTNYTTE ( V ) 1. Han liker å nyte.
Hai ! Hai !.
Hvis du dør i natt, tror du at du kommer til Himmelen?
Johannes 21,11-19.
”Jeg er ikke god nok for Gud!”
Alle hjerters dag… 14.feb ..Den dag han skulle ledes ut til sin død, han etterlot et brev i sin celle adressert til henne. Det var undertegnet «Din Valentin».
De 100 mest brukte ordene i bøker i klasse..
Kim er en jente som er fem år gammel. Hun bor i et land som heter Vietnam sammen med familien sin. Kim har tre storesøstre og en lillebror. I huset til.
Oppgave 44 Preposisjoner og uttrykk.
KJÆLEDYRENE VÅRE 3. trinn
100 lure ord å lære.
MARKUS KG ► Markus KG har vært vennen min siden barnehagen. ► Vi lekte mye sammen hver dag. ► Etter barnehagen pleide jeg og være med han hjem og leke.
Oppgave 12 side 117 – 121 i arbeidsboken
Å kjøre bil og å stå i bilkø
Og.
Kapittel 2 oppgave c Preteritum eller perfektum?
DITT LIV Skru opp volumet og klikk for å komme i gang.
Kjærlighet – mellom søsken
«Verden er grunnleggende urettferdig.»
Shanti - Er det sider ved ditt religiøse liv du synes er for privat til å snakke om? -...[tenker lenge] jeg synes det med menstruasjonen. I India er det.
Kapittel 2 oppgave i Kjenner disse personene ansvarsfølelse?
Kapittel 13 I begravelse.
O PPGAVE 28 Side 151 – 152 Sett inn riktig form av det refleksive pronomenet eller eiendomspronomenet.
”Amerikabrev” Sett inn et pronomen som passer. Kjære venner! Jeg vil ganske kort sende dere noen ord fordi jeg vet at flere landsmenn kunne tenke seg.
Hva er den beste måten å trene hund på?
Utskrift av presentasjonen:

Min hund Min hund heter Kofi og er 4 år. Han har bursdag den 24 august. Han er en portugisisk vannhund. Han elsker barn. Han er ikke så glad i vann.

Hans venner Han har en venn som heter Baltus Brun han er en dachs og er veldig masete, men Kofi overlever! Han har også en venn som heter Flora hun er en engelsk setter. De leker nesten aldri sammen:(! Han to venner til,men den ene døde:( og den andre ble sendt på kennel fordi eierne orket ikke å gå tur med hun.Hun som ble sendt på kennel het Sinka. Hun var en Gordon setter. Han andre vet jeg ikke hva slags type det var.den het Billy. Han fikk vann i lungene og døde:( :(

Hans venner Han har en venn som heter Baltus Brun han er en dachs og er veldig masete, men Kofi overlever! Han har også en venn som heter Flora hun er en engelsk setter. De leker nesten aldri sammen:(! Han to venner til,men den ene døde:( og den andre ble sendt på kennel fordi eierne orket ikke å gå tur med hun.Hun som ble sendt på kennel het Sinka. Hun var en Gordon setter. Han andre vet jeg ikke hva slags type det var.den het Billy. Han fikk vann i lungene og døde:( :(

Portugisisk vannhund bilder ER DE IKKE SØTE?

Man skulle tro......... Man skulle tro han var en panda*! Han er jo svart og hvit,men han er omvendt. Man skulle tro han var en hunderase som ikke likte vann!

Her ser du bilde av han! Her er lille Kofi Loffen.

Å gå tur.... Kofi elsker å gå tur.han kunne gått tur hele dagen. Han elsker å løpe. Han pleier å dra VELDIG i båndet når vi går tur.men når vi ser en hund er så opptatt Av den at godte biten ikke er noe viktig.

Store ting og høye lyder Kofi er redd for høye lyder. Foreksempel : Støvsugeren,laste biler. Han er også redd for ting som er stort. Foreksempel:hvis du har en sparkesykkel i hånda og går fremmover mot han trekker han bakover.

MAT... Kofi elsker all slags mat. Men han liker ikke så godt maten sin. Han får kuler. Men når han er veldig sulten spiser han. Det må han vel for å ikke sulte....... Godte bit hjelper ikke når han ser en hund.... Men ellers virker det!

Portugisisk vannhund Vannhund har spesielt gode svømme- og dykkeevner. Rasen var fiskernes uatskillelige venn og arbeidsredskap. Den hadde stort bruksområde, ikke bare under fiske, men også som vakt for å forsvare båt og eiendeler. Mens eieren fisket var hunden oppmerksom, og skulle en fisk slite seg fra kroken eller ut av nettet hoppet hunden i vannet for å fange den, dykket under vannet om så det behøvdes.

SLUTT Hade på bade din gamle sjokolade ser deg i kveld din gamle karamell. Laget av Lotte Stubdal Takk for titten!