En tilrettelegging av teksten fra

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Fag / tema Musikk, samfunnsfag og norsk Trinn 2.trinn
Advertisements

1: Hvem hadde en far som var med på Eidsvoll i 1841?
17. mai er jeg så gla’ i!.
Turminner.
GOD DAG.
Film om prosjekt Lebab Liknes skole i Kvinesdal, skoleåret
Bunader I Numedal.
Månedsevaluering desember Spennende å telle ned til jul. Vi trakk et pepperkakehjerte hver dag og hang opp et rødt hjerte med datoen på, i vinduet. Antall,
Ekstern skolevurdering Skolens navn •Sett inn bilde av skolen her (Tips: høyreklikk på bildet og sorter det bak teksten)
Likestilling mellom kjønnene
Solheim Bedehus 40 år
En tilrettelegging av teksten på
Månedsbrev fra Blåklokka
Kapittel mai hos Reza og Heidi.
Bidra på Anleggsdagen 2009! Den 29. august i år går idrettslag, forbund og kretser over hele landet ut i sitt nærmiljø for å vise at noe må gjøres med.
MÅNEDSEVALUERING FEBRUAR
Vurdering av mai måned I mai måned har barna vært på mange små turer. Noen har fanget maur, de puttet vi i et glass med blå gele- som mauren spiste. Andre.
BÆRUM KOMMUNE GRUNNLOVSJUBILEET HVA SKJEDDE I 1814? Norge fikk egen grunnlov, gikk fra enevelde til demokrati.
Norge.
JØDEDOMMEN HØYTIDER ROSH HASHANA JOM KIPPUR SUKKOT HANUKKA PURIM
Opplæring: Digital Diktering
Månedsbrev fra Sjøsprøyt April 2011
17. mai.
GLAVA TOUR OF NORWAY Drammen Rittets status: Glava Tour of Norway har fått oppgradert status og vil i 2012 være et kategori 2.1 UCI.
Side Oppgave Kondisjonalis jeg – kjøpe – den kjolen Jeg skulle ha kjøpt den kjolen, besøke – han – sin gamle mor Han skulle ha besøkt.
Opprette håndballskole NB:I tillegg se komentarer fra “Billetter” ppt.
Jes 40,13 Hvem har målt Herrens Ånd, og hvor er mannen som kunne gi Ham råd og tilføre Ham kunnskap? Rom 11,34 For hvem har kjent Herrens sinn? Eller hvem.
KLASSEKONTAKTER: RANDI TONJE HELENE ELIN.  Et godt samarbeid skole/hjem er grunnlaget for en god opplæring og utvikling. Vi må sammen slutte om skolen.
"You think it’s the end, but it’s just the beginning!" Bob Marley.
Til alle foresatte i 4a og 6b I år er det foreldre til barn i klasse 4a og 6b som er dugnadsgjengen på 17. mai. Det vil si at vi bl.a. har ansvaret for.
Hva er klokka?
Ei fane et musikkorps.
AUKEVEIEN Klasse 6 A-BKlasse 6 A Klasse 6 A-BKlasse 5 A-BKlasse 5 A Klasse 5 A-BKlasse 4 A-BKlasse 4 A Klasse 4 A-BKlasse 3 A-BKlasse 3 A Klasse 3 A-BKlasse.
Månedsplan for Froskene Mai 2015
UKEPLAN 7.KLASSE UKE MÅL:
Tiden som gikk: I april har vi vært mye ute og kjent på været. Vi har hatt dager hvor vårsolen har varmet godt, men også dager hvor vi har hatt typisk.
Uke 18 og mai. Uke 18 og mai. Verdiord: Hensynsfull Verdiord: Hensynsfull.
AUKEVEIEN Klasse 6 A-B Klasse 5A-B Klasse 4 A-B Klasse 3 A-B Klasse 2 A-B Klasse 1 A-B Klasse 7 A-B SLEMMESTAD SKOLE TORVBRÅTEN SKOLE SYDSKOGEN SKOLE Flaggborg.
Tiden som gikk: I april har vi vært mye ute og kjent på været. Vi har hatt dager hvor vårsolen har varmet godt, men også dager hvor vi har hatt typisk.
Undervisningsopplegget 17.mai om 17.mai. Hvorfor feirer vi 17.mai? Samtale med ungene om 17.mai og hva vi vanligvis gjør den dagen. Synge og øve på 17.mai.
Undervisningsopplegget 17.mai om 17.mai. Hvorfor feirer vi 17.mai? Samtale med ungene om 17.mai og hva vi vanligvis gjør den dagen. Synge og øve på 17.mai.
Mainytt! Dinglebein Hva gjorde vi i April: Vistestølen barnehage
Mai på Pytten Da har vi alt kommet til mai- måned, og vi legger bak oss en tid med mye aktiviteter i barnehagen. Vi har feiret påske i barnehagen, med.
Barnetoget i Sandefjord
Juninytt Da har vi sagt farvel til mai og ønsket juni velkommen! Mai har vært preget av mange gode fellesopplevelser, og mye kjekk lek inne og ute. Vi.
Juninytt HURRA!! Månedens jubilanter: Thomas blir 27 år 12.juni
Formålet med opplæringen er å informere om vanlige familiemønstre og samlivsformer. Det skal informeres om livsfaseseremonier. Kristne høytider, offentlige.
Undervisningsopplegget 17.mai
Sommermåneder på Pytten
Periodeplan for Sommerly barnehage Uke : 17
Messen - den katolske gudstjenesten
JUNI Vi slår oss sammen med løvetann Vi slår oss sammen med løvetann
Foreldremøte 1. trinn 24. jan 2018
MARS I februar har vi startet opp med en time i gymsalen for 3 og 4 åringene. Dette er noe vi opplever at barna synes er veldig kjekt og vi ser at barna.
Foreldremøte 1. trinn 24. jan 2018
MAI MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG Juliusklubb klokken 09.30
Periodeplan for Januar 2019
Borgertoget Borgertoget 17. mai 2018 – Levanger sentrum START Sjøgata
Laget av: ANdrine og Eydis
Barnetoget i Sandefjord
17.mai om 17.mai.
Grunnlovsjubileet 2014 Alstahaug kommune
Periodeplan for mai MANDAG (matboks) TIRSDAG ONSDAG
LEK d EVALUERING OG OPPSUMMERING AV APRIL Grønn hverdag:
EVALUERING OG OPPSUMMERING AV MAI
HER ER DET KORET SOM UNDERHOLDER
Samarbeider med Kløver fra uke 26.
Fag / tema Samfunnsfag Trinn
17.MAI FEIRING PÅ HOLMEN SKOLE
EVALUERING OG OPPSUMMERING AV AUGUST SEPTEMBER
Utskrift av presentasjonen:

En tilrettelegging av teksten fra http://introbokmal.cappelendamm.no/ 17 mai En tilrettelegging av teksten fra http://introbokmal.cappelendamm.no/

Norges nasjonaldag er 17. mai. Dagen feires til minne om 17 Norges nasjonaldag er 17. mai. Dagen feires til minne om 17. mai 1814 da Norge fikk sin grunnlov.

Det er vanlig å pynte seg på nasjonaldagen Det er vanlig å pynte seg på nasjonaldagen. Mange bruker bunad eller andre nasjonaldrakter

Det arrangeres barnetog på formiddagen Det arrangeres barnetog på formiddagen. Skolebarna går i tog mens de vifter med norske flagg og synger sanger. Mange steder spiller musikkorps i toget.

Senere på dagen er det ofte taler og arrangementer på skolene, i parkene eller i sentrum. 17. mai kalles også barnas dag.

Bilder hentet fra Internet. Tilrettelegging U. Skauli.