under- og undredag! Kom og bli med på Undring Jesu under Natursti

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
EN LITEN JULE HILSEN FRA LAR-NETT NORGE
Advertisements

Lier Svømmeklubb arrangerer familieleir på Løkken Idrætscenter for alle svømmerne sine helgen 24. – 27. august Løkken Idrætscenter er beliggende.
KIRKEN – ET MØTESTED PÅ VEIEN I ET FLERKULTURELT MILJØ.
Velkommen til Minde skole
TROSOPPLÆRING I KIRKEUKER Hva har skjedd i 2007 Kirkeuker på Sørvær, Breivikbotn og Hasvik •Småbarnstreff •Søndagsskole/barneklubb •Tweens •Ungdomskveld.
Aktivitetsskolen Rosenholm Infohefte 2013
Kode B Fortellinger fra Bibelen
VELKOMMEN TIL VIK SKOLE
Velkommen til Aktivitetsskolen Rosenholm 2013
Prostisamlinger om dåpsopplæring Kontakten med foreldrene
Månedsbrev Smørblomst
Tenk på din skaper mens du er ung Lyngen menighets trosopplæringsprosjekt.
VISJON OG VIRKELIGHET RUNDT ”LEKENDE BARN I GUDS VERDEN”
Et møte med Gud og andre troende
NÅR: FRA FREDAG 24. APRIL KL TIL SØNDAG 26. APRIL KL. 14. STED: GULSRUD LEIRSTED VED TYRIFJORDEN HVEM: ALLE SOM HAR LYST PRIS: BARN: 0-1 ÅR: GRATIS.
Konfirmasjon i Helleland menighet
If Idrettsskole 2007 Idrettsskoleuka arrangeres av Leinstrand Idrettslag i uke 33, 13. – 17. august Alle dager fra Arrangementet foregår.
Avdeling: Gul Tema: Luft og påske.
VELKOMMEN TIL MADLAMARK SF
Kapittel 11 Dåp og konfirmasjon i Den norske kirke
Norske Studenters Roklub i samarbeide med Oslo Rokrets inviterer alle roere med familie og venner til felles-arrangement på Solodden søndag 31. mai med.
Velkommen til foreldremøte 1. rød. Informasjon om 2. klasse  Klassene fortsetter slik de er nå.  Jeg fortsetter som kontaktlærer.  Anbjørg fortsetter.
BESTILLING AV LOSJI Kristiansand Feriesenter: Ta kontakt på telefon: (man-fre kl ), Kristiansand Feriesenter, Dvergsnesveien 571, 4639.
MÅNEDSBREV FOR TYRIHANS september 2015 Velkommen til nytt barnehageår! Dette månedsbrevet kommer seint, men som man sier: Bedre seint enn aldri Først av.
Uke desember Merry Christmas. MandagTirsdagOnsdagTorsdagFredag Advendt- samling Stasjoner Lunsj Engelsk/ Naturfag Advendt -samling Jule- verksted.
Til foreldre/foresatte for jenter/gutter i alderen 6-12 år Konsum Gruppen Norge AS og Gresvik IF arrangerer for tredje år fotballskole for barn i alderen.
Velkommen til nytt barnehageår! 1. DIVERSE NYTTINGE TING Å VITE 2 Merk tøy og mat-boks med tydelig fornavn Sunn mat er viktig. Ikke Nugatti (pga.nøtteallergier)
Velkommen til nytt barnehageår på Pytten og Dinglebein! I år har vi hilst velkommen til hele 12 nye barn og 2 nye voksne. Det har vært en del tårer, men.
Skolestart ”Da klokka klang” Foreldremøte for foreldre/foresatte til nybegynnere høsten mai mai 2010.
Agenda for møtet Hva er konfirmasjon? Presentasjon av ledere Gjennomgang av konfirmantåret Vårt diakonale arbeid Hvordan melder man seg på?
Ukeplan for 1. trinn Uke september – 02. oktober 2015.
Velkommen til nytt barnehageår! Det er tilvenningstid i barnehagen. Også hos oss på Nøtteliten. Vi har fokus på å bli kjent på en ny måte. Nå skal vi være.
Skolestart ”Da klokka klang” Foreldremøte for foreldre/foresatte til nybegynnere høsten mai mai 2011.
 Fra 1. august starter vi innskolering av de nye barna på SFO.  Alle vil få mail om oppstart på SFO.  Der er to valg av SFO plass.  Dersom barnet.
Plan for 1.klasse Uke november Fylket vårt Rogaland.
Velkommen til foreldremøte for lynghumlene høsten 2016.
Åndalsnes barneskole SFO Åndalsnes barneskole
Mainytt! Dinglebein Hva gjorde vi i April: Vistestølen barnehage
BOGAFJELL SFO.
Annet du lurer på? Kontakt oss på
NYHETSBREV fra «Blåbærtua» Januar 2017
Juninytt Da har vi sagt farvel til mai og ønsket juni velkommen! Mai har vært preget av mange gode fellesopplevelser, og mye kjekk lek inne og ute. Vi.
Lag dere en rolig og stemningsfull adventstid!
MÅNEDSBREV FOR TYRIHANS SEPTEMBER 2017
Grill og bibel 2016 sommersamlinger.
Grillkos  (og dugnad) Torsdag 26. mai kl – 19.00
Kretssamling Bogstad Skole lørdag 21. oktober kl
Hva: Leik og fysisk aktivitet ved Dette kan alle være med på,
Konfirmasjon i Helleland menighet
- sammen for en bedre skole!
Kretssamling Bogstad Skole lørdag 21. oktober kl
2016 TYRVING Friidrettsskole 27.6 – 1.7
SFO «Skal være en del av skolens helhetlige læringsmiljø, hvor formålet er å gi barna omsorg, trivsel og trygghet gjennom et stimulerende, lærerikt og.
Ukeplan MINSTEN UKE 39: SKOGUKA høst Mandag Tirsdag 26.09
Jubileumsfest og sesongavslutning
UKEPLAN FOR KLASSE 1C UKE 50-51
Overgang mellom barnehage og skole/SFO på Søm.
Foreldremøte
Lek og moro skal vi ha, det gjør barn og voksne glad!
Velkommen til Madlamark sfo
Velkommen til Landås SFO
Påmelding aktiviteter høsten klassebasen
AKS ROSENHOLM , ROSETTEN
Velkommen til foreldremøte, 28. februar
Kveld i Jeløy kirke 3.November
Samarbeider med Kløver fra uke 26.
Familiedag med fiske Søndag 16. Juni 2019 Kl Bastuviki
august Kontaktinfo: MAN TIRS ONS TORS FRE UKE 34
Foreldremøte SFO høsten 2019
MÅNEDS-/ INFOBREV FOR TYRIHANS august 2018
Utskrift av presentasjonen:

under- og undredag! Kom og bli med på Undring Jesu under Natursti   Undring Jesu under Natursti Grilling Gudstjeneste

Bli med på under- og undredag i Klæbu kirke fredag 2.august! Er du nysgjerrig? Vil du være med på ….. Spennende fortellinger Lek Drama Bli med på under- og undredag i Klæbu kirke fredag 2.august! Klæbu menighet inviterer deg og andre barn født i 2012 (og som skal begynne i 2. klasse) til under- og undredag i Klæbu kirke. Vi avslutter dagen kl. 15.00 med gudstjeneste der barna vil delta aktivt med bl.a. drama og sang. Inviter gjerne med familie, besteforeldre, faddere og venner. Vi skal bruke dagen til å undre oss over naturen, og noen av Jesu under, slik de er fortalt i Bibelen. Vi håper flest mulig foreldre har mulighet til å delta på gudstjenesten. Arrangementet er ferdig kl.15.30. Velkommen til en dag med spennende aktiviteter i Klæbu kirke og områdene rundt! Vi møtes kl.08.30 i kirka. Ta med: Matpakke, sitteunderlag og klær etter været. Vi kommer til å være ute store deler av dagen. Arrangementet er gratis! Det serveres et enkelt, varmt måltid i løpet av dagen. PÅMELDING innen 30.juli. e-post: IF839@kirken.no med følgende informasjon: Navn på barnet Navn og tlf. til begge foreldre/foresatte Er det noe spesielt vi bør vite om eller ta hensyn til? Ta kontakt dersom barnet ditt trenger spesiell tilrettelegging. Samtykker dere i at bilder tatt på arrangementet kan brukes på hjemmeside, i menighetsblad og brosjyrer? www.kirken.no/klabu Hilsen Ingjerd Menighets-arbeider