Base 1 sine kurs på Aks Uke

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Dagsrytme og rutiner ved Skjold SFO
Advertisements

Månedsevaluering desember Spennende å telle ned til jul. Vi trakk et pepperkakehjerte hver dag og hang opp et rødt hjerte med datoen på, i vinduet. Antall,
Aktivitetsskolen Rosenholm Infohefte 2013
Turene i November har gått til:
Aktivitetsskolen Ammerud periodeplan oktober-desember 2012
STYRINGSDOKUMENTER Forskrifter Rammeplan Oslo standard Årsplan.
STYRINGSDOKUMENTER Forskrifter Rammeplan Oslo standard Årsplan.
23. MAI GRATULERER MED DAGEN, ULF!.
Evaluering av november på Blå avdeling:
Velkommen til Godlia skole Skolestart Skolens visjon: "Et trygt sted å være og et godt sted å lære"
Velkommen til foreldremøte på SFO
Lekseplan for 7.trinn uke 7
Lekseplan for 5.trinn uke 11 Mandag 9. mars – fredag 13. mars Vi er alle forskjellige. Kroppen i utvikling.
Plan for uke 25 og 26 – 2. kl. Konsentrasjon om tegning av hus.
UKE – UKE – MÅL : Norsk: Lære sanger utenat Matte: Være best mulig forberedt til halvårsprøve Sosialt: Gjøre mitt til at.
UKEPLAN 7.KLASSE UKE MÅL:
PLAN FOR 4.KLASSE UKE 34 og 35. MandagTirsdagOnsdagTorsdagFredag 1 Norsk UteskoleStasjonerNorsk 2 GymKunst & håndverk UteskoleStasjonerMatte 3 KrdKunst.
MÅL: Norsk: Lese nøye og utføre oppgaver så godt jeg kan på Nasjonal prøve Matte: Øve på å lese matematikkoppgaver nøye og regne selvstendig Engelsk: Lese.
Uke Norsk: Jeg kan fortelle fakta om Asbjørnsen og Moe. Jeg kan skrive eventyr og ha med de viktigste eventyrkjennetegn. Matte: Jeg forstår.
Plan for 1.klasse Uke Mai – 3.juni Verdiord for juni: Fred.
Uke desember Merry Christmas. MandagTirsdagOnsdagTorsdagFredag Advendt- samling Stasjoner Lunsj Engelsk/ Naturfag Advendt -samling Jule- verksted.
Uke nov.- 27.nov. Uke nov.- 27.nov. Ord å forklare: Tro Ord å forklare: Tro NOVEMBERPROSJEKTE T Fylket vårt, Rogaland.
Tiden som gikk: I april har vi vært mye ute og kjent på været. Vi har hatt dager hvor vårsolen har varmet godt, men også dager hvor vi har hatt typisk.
Hva er SFO Tilrettelagt omsorgs og fritidstilbud for barn fra 1-4 kl. Gi barna trygghet og et gode aktivitetstilbud med vekt på lek. SFO er en viktig arena.
Uke 18 og mai. Uke 18 og mai. Verdiord: Hensynsfull Verdiord: Hensynsfull.
Uke – Norsk: Jeg kan slå opp i ordlista og forstå hva ordlisteteksten betyr. Jeg kan lage spørsmål og intervjue en person. Matte: Jeg kan.
Uke Norsk: Jeg kan bruke dobbel konsonant etter kort å-lyd. Matte: Jeg kan 6,7,8,9- gangen på rams. Engelsk: Jeg kan bruke a og an.
MandagTirsdagOnsdagTorsdagFredag 1 EngelskKunst & håndverk Uteskole Naturfag Øve 2 GymØveUteskole Naturfag Matte 3 ØveNorsk/ Lese for b.hage ØveNorsk.
Plan for 1.klasse Uke mai Verdiord for mai: Hensynsfull.
Uke Norsk: Jeg kan skrive beskjeder med mottaker, avsender og et tydelig budskap. Matte: Jeg vet hva sirkellinje, diameter, radius og sentrum.
Plan for 1.klasse Uke november Fylket vårt Rogaland.
Uke Norsk: Jeg er en god eventyrforteller. Jeg kan kjennetegnene på et eventyr og vet hva som er undereventyr og dyreeventyr. Matte: Jeg.
MandagTirsdagOnsdagTorsdagFredag 1 EngelskKunst & håndverk Vi går på tur. Øve i gymsal Felles- samling 2 Øve i gymsal Matte Felles- øving 3 ØveNorsk/
Uke – 18. mars. MandagTirsdagOnsdagTorsdagFredag 1 Stasjoner Matematikkens dag Tur Påskeguds tjeneste 2 Stasjoner Matematikkens dag Tur Samfunnsfag.
MÅL: Norsk: Kose meg på biblioteket og Kunne fortelle om Roald Dahl og bøkene hans. Skrive referat fra turen til Øvre Vik gård. Bruke skrivereglene. Matte:
VELKOMMEN TIL FORELDREMØTE!. PROGRAM Quiz Info om klassemiljø, lekser, leksehjelp, foreldreundersøkelsen, lesediplom, utviklingssamtaler, kontakt med.
Uke august.. MandagTirsdagOnsdagTorsdagFredag Samling Stasjoner Lunsj Krd Naturfag Samling Stasjon er Lunsj Engelsk Samf.fa g Matte Norsk/Gy.
Februarnytt for Titt i hålå 2017
NYHETSBREV fra «Blåbærtua» Januar 2017

Lag dere en rolig og stemningsfull adventstid!
Uke 39: Skoguke på Snekkern, høsten 2017.
Plan for 1.klasse Verdiord: Troverdighet Uke – 15. september.
Periodeplan for SOMMERLY Uke Høst, Skoguke og brannvern .
AKTIVITETSSKOLEN MØLLERGATA UKE 14 G-AKS
Lekseplan for 5.trinn uke 35 Mandag 24. august – fredag 28. august
Påmelding til vinterferien senest 2.feb
Påmelding til påskeferien senest torsdag 16.3
Månedsplan Desember Uke Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag 48
KOLLMYR SKOLE NETTAVIS Desember 2013.
Årshjul rødbasen
DESEMBER November Desember
Vi koser oss, har juleavslutning i kirka eller på skolen.
Fysisk aktivitet i gymsalen.
MARS I februar har vi startet opp med en time i gymsalen for 3 og 4 åringene. Dette er noe vi opplever at barna synes er veldig kjekt og vi ser at barna.
PROGRESJONSPLAN 1-3 ÅR NÆRMILJØ OG SAMFUNN ANTALL, ROM OG FORM
Tegne geometriske mønster. Fysisk aktivitet m/ Manjeet Utedag
Base II Toppåsen Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag 20.09
Påmelding aktiviteter høsten klassebasen
Referat Foreldremøte høst 3.trinn
AKS ROSENHOLM , ROSETTEN
Base 1 sine kurs på Aks Uke
Base 1 sine kurs på Aks Uke og 7.
BARNEHAGEDAGEN 12. MARS «Jeg lurer på……..»
Periodeplan for Januar 2019
AKTIVITETSUKER Juni og juli
Foreldremøte SFO høsten 2019
Velkommen til Foreldremøte – 7.trinn
Base 1 sine kurs på Aks Uke og 46.
Base 2 sine kurs på Aks Uke og 46.
Utskrift av presentasjonen:

Base 1 sine kurs på Aks Uke 47-48-49-50 Aks på Ekeberg

Biblioteket for 1.trinn. Kreves ikke påmelding. Vi har ett samarbeid med skolebiblioteket. Elevene kan gå på biblioteket på morgenene hele uka fra kl.8.00 -8.30. Dette er et strålende tilbud for elevene.

Mandager 15.00-15.45 Ole Brum koret for 1.trinn Her skal vi kose oss med sang og musikk, Vi jobber mot en juleavslutning på Aks I desember kan dere foreldre få se og høre oss synge noen julesanger.

Tirsdager 14. 00- 15. 00. Kunst, kultur og kreativitet Tirsdager 14.00- 15.00. Kunst, kultur og kreativitet. Hobbyklubben i 1C . Her skal vi jobbe med forskjellige uttrykksmåter og formingsmateriell. Vi jobber opp mot Høsten og vintertid lære oss å ta i bruk enkelt materiell.

Røris i 1E m/ Marianne Tirsdager 14.00-14.40 Røris er et program utviklet av Friskis & Svettis fra sverige. Bevegelsestrening til musikk. Her skal vi trene hele kroppen med latter og musikk.

Nysgjerrigper m/ Lovelyn og Nuzhat onsdager 15.00 – 15.30 Vi bruker naturfags rommet på skolen. Her skal vi kjøre mange forskjellige spennende forsøk. Hva skjer hvis vi ?? Hva skjer med ??

torsdager 15.00-16.00 Origami kurs m/Haldis og Eirik. Origami er kunsten å brette papir etter geometriske regler for å oppnå ønsket design. Den mest kjente origamifiguren er en trane. Origami var originalt en japansk oppfinnelse, og mange figurer kommer opprinnelig fra Japan. Her skal de få innføring i enkle brettemåter for og oppnå ett spennende resultat. Alt fra figurer og til former.

Sport og lek 1.trinn Torsdager 14.30 – 15.30 m/Hassan og Simen Barn har mye energi og elsker å være i bevegelse. I tillegg til uteaktiviteter bruker vi flerbrukshallen, der vi utfordrer med ballleker, ulike regler til ulik sport. Fysisk aktivitet og grovmotorisk trening. Målet med kurset er trening og at det skal være sosialt. 

Mat og Helse Kokkeklubben fredager 14.00-15.30 m/ Marianne og Hassan Er du glad i å lage mat? Vi skal øve på hvordan vi bruker kjøkkenet og redskaper. Kurset er en fin mulighet for elevene å kose seg med litt enkel matlaging og smake på litt forskjellige ting og tilberede sin egen mat. Vi skal ta for oss enkle småretter som de etterhvert kan lage selv hjemme. Ingen mat smaker bedre enn den vi lager selv 

fredager 14.00-15.30. Villmarks-gruppe Alexander, Daniel og Espen. Ut på tur aldri sur ;) Vi skal ha morsomme turer i skog og mark. Vennskap og sosialisering på tvers av basene. «Det finnes ikke dårlig vær bare dårlige klær»

1.Trinnsbasen Vi satser også på ski, skøyter og ake aktiviteter ut over vinteren. Turer av forskjellige slag skal vi også ha. Det viktigste av alt er at elevene får ett godt og sosial miljø å være i. Vi er også med i prosjektet Lese og Regning på Aks. Dette har vi kalt «Glupingen» Vi skal ha en Lærings støttende aktivitet i Matte og en i Norsk hver tirsdag kl.14.00- og fredag 14.00. Dette er aktiviteter vi planlegger sammen med 1.trinnslærer. «Det jeg hører, glemmer jeg, det jeg ser, husker jeg og det jeg gjør, forstår jeg.»