Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Plan for 1.klasse Uke 22 30. Mai – 3.juni Verdiord for juni: Fred.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Plan for 1.klasse Uke 22 30. Mai – 3.juni Verdiord for juni: Fred."— Utskrift av presentasjonen:

1 Plan for 1.klasse Uke 22 30. Mai – 3.juni Verdiord for juni: Fred

2 MandagTirsdagOnsdagTorsdagFredag 1 Stasjoner Sjakk NorskTur til Norsk Fellessamling rektor 2 Arbeidsark Melkekorker Norsk Randiskogen Bibliotek Vi går til Havn 3 Gym Øve til fellessamling Rebusløype EngelskÅpning av 4 EngelskK&H Hva har vi lært i år? Musikk Skudenes dagene 5 ReligionK&H Tekstskaping Naturfag Norsk: Kunne skrive setninger og fylle ut hele bokstavhuset. Matte: Kunne finne symmetrilinjer. Samfunnsfag: Kjenne til hvor noen land er og deres flagg. Sosialt: Arbeid stille slik at alle får arbeidsro. Mål

3 Til tirsdag: Norsk: Les s. 125 i leseboka di. Les tre ganger for en voksen. Skriv en setning fra teksten i lekseboka di. Matte: Gjør side 59 i Matemagisk oppgavebok. Til onsdag: Norsk: Les s. 126 i leseboka di. Skriv tre av setningene i lekseboka di. Husk å fylle ut hele bokstavhuset. Til torsdag: Matte: Gjør s. 60 i Matemagisk oppgavebok. Samfunnsfag: Gjør s. 48 og 49 i Mylder. Til fredag: Norsk: Les s. 127 i leseboka di. Les tre ganger. Matte: Gjør arket som du har fått utdelt. Ligger i postkassen.

4 Til hjemmet Tur på onsdag. Vi går til Randiskogen. Her skal vi kose oss og leke, men vi skal også prøve oss på en runde med rebus og quiz der elevene får spørsmål om ting som vi har lært i 1.klasse! Dette blir gøy! På fredag skal hele skolen til Havn. Her skal vi synge på åpningen av Skudenesdagene kl. 1200. Se eget skriv for dette. Det er en del klær rundt i garderoben. En del av dette vet vi ikke hvem sitt er. Hvis dere har muligheten kan dere gå gjennom det som ligger i kassen og se om dere finner noe som er savnet. Vil også minne dere på om at elevene fortsatt bør ha støvler på skolen. Og gymsko for de som har glemt dette. Det blir en del knall og fall på de uten sko. Neste uke, fredag, skal 1.klasse ha fellessamling! Ta kontakt hvis det skulle være noe Mail: aslaug @ shps.no Tlf: 93225229.


Laste ned ppt "Plan for 1.klasse Uke 22 30. Mai – 3.juni Verdiord for juni: Fred."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google