Lys til verden 2017/2018 Årets tema: Nåden – ikke til salgs

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
THAILAND.
Advertisements

 - Aktuelle trender.  Tre ulike anvendelser av misjonærbegrepet (Patrick Johnstone) 1. Nordamerikansk: Alle som er utsendt for å evangelisere/ plante.
1 Tittel på foredraget Navn foredragsholder Tid og sted Hvordan kan vi forstå menighetsutvikling i norsk folkekirke? Harald Hegstad Bergen 2. februar 2010.
Leir-genial trosopplæring
Menighetsutvikling – hva og hvordan?
Etiopia Norsk Luthersk Misjonssamband (NLM) startet arbeidet i Etiopia i 1948 og jobber i samarbeid med den lokale Mekane Yesus-kirken for å nå de minst.
Styrket fellesskap Første samling 20. oktober 2009 Melhus bedehus 19:30 Kaffe 20:00 Vi starter presis 22:00 Takk for i kveld.
Advents- og julequiz Out-put!
Barnelederkurs i Telemark 2003 Lørdag 20. September Gulset kirke, Skien Hovedforedrag: dramapedagog Arild Brun Svendsen To valgfrie seminarer:
Lys til verden 2009/2010  6 misjonsorganisasjoner sammen om felles prosjekt i Nidaros  I den mørke årstid, la oss tenne lys og være med og gjøre Jesus.
Lys til verden 2008/09 6 misjonsorganisasjoner sammen om felles prosjekt i Nidaros I den mørke årstid, la oss tenne lys og være med og gjøre Jesus kjent.
Lys til verden 2010/2011  6 misjonsorganisasjoner sammen om felles prosjekt i Nidaros  I den mørke årstid, la oss tenne lys og være med og gjøre Jesus.
Kapittel 16: Renessanse og reformasjoner

Menighet i bevegelse En prosjekt- presentasjon. Prosjektets målsetting Bidra til å forstå og svare på de utfordringer det er å være misjonerende kirke.
SMM og Kateketforeningen på studietur til Hongkong / Kina
Kinaregionen/ Kristent fagpersonell Kina I 1892 reiste de første misjonærene til Kina. Dette ble starten for Norsk Luthersk Misjonssamband (den gang Det.
Kinaregionen/ Kristent fagpersonell Kina I 1891 reiste de første misjonærene til Kina. Dette ble starten for Norsk Luthersk Misjonssamband (den gang Det.
Øst-Afrika NLM startet arbeidet i Tanzania i 1950 og Kenya i 1971.
Norsk Luthersk Misjonssamband (NLM). Fri og selvstendig misjon- og bistandsorganisasjon. Jobber under visjonen Verden for Kristus Driver et omfattende.
Etiopia Norsk Luthersk Misjonssamband (NLM) startet arbeidet i Etiopia i 1948 og har fremdeles mange prosjekter i landet.
Peru NLM startet arbeidet i Peru i 1977.
Kenya NLM startet arbeid i Kenya i Mye av NLMs arbeid er integrert i den lutherske kirke i Kenya. De nasjonale kirkene har selv ansvar for arbeidet.
Tanzania NLM startet arbeidet i Tanzania i Mye av NLMs arbeid er integrert i den lutherske kirke i landet, og de nasjonale kirkene har ansvaret selv.
Sør-Amerika NLM startet arbeidet i Peru 1977 og Bolivia i 1978.
Om det kristne fellesskap
Internasjonal diakoni i lys av troens tre artikler
Lys til verden 2013/2014 Årets tema: Forfulgt tro  7 misjonsorganisasjoner sammen om felles prosjekt i Nidaros  Kristne blir forfulgt for sin tro i mer.
Lys til verden 2014/2015 Årets tema: Misjon og demokrati  7 misjonsorganisasjoner sammen om felles prosjekt i Nidaros  Vi har feiret grunnlovsjubileet.
Etiopia Norsk Luthersk Misjonssamband (NLM) startet arbeidet i Etiopia i Prosjekter innen evangelisering og bistand. NLM samarbeider tett med den.
Normisjo n La Mission Protestante Norvègienne Vi jobber i Mali.
De nye slaverutene jenter blir solgt hvert år, fra Nepal til andre land, som India.
Rusmidler, seksualitet og tro Etiske temaer i kristent ungdomsarbeid.
Dette dokumentet er hentet fra ressursbanken.no (Den norske kirke) og kan brukes fritt til ikke-kommersielle formål.
 Et håndgripelig verktøy -  som forenkler  skaper sammenheng  skaper helhet  Vi ønsker å -  Fokusere  Inspirere HÅNDTRYKK.
Lys til verden 2015/2016 Årets tema: Disse mine minste …  7 misjonsorganisasjoner sammen om felles prosjekt i Nidaros  Barn er veivisere for oss til.
Norsk Luthersk Misjonssamband (NLM) startet arbeidet i Etiopia i Prosjekter innen evangelisering og bistand. NLM samarbeider tett med den lokale.
I 1891 reiste de første misjonærene til Kina. Dette ble starten for Norsk Luthersk Misjonssamband (den gang Det norsk-lutherske kinamisjonsforbundet)
Bibeldagen 2010 – Bibler til Cuba CUBA. Mange forbinder Cuba med sigaren.
Bygging av Gjestehus i Gbecohn, Liberia
Harvest Information System
Fasteaksjonen som det diakonale prosjektet i reformasjonsjubiléet
THAILAND.
Til deg som skal holde denne presentasjonen: I 2017 markerer kirkene i Norge at det er 500 år siden reformasjonen, og de har valgt Fasteaksjonen som sitt.
MIDTØSTEN.
Menighetsavtaler smm Status pr jan
ETIOPIA.
Tydelig misjon Joh 4 – Mark 2. Tydelig misjon Joh 4 – Mark 2.
Lys til verden 2016/2017 Årets tema: Urfolk
Frelsesarmeens kvinners
NLM startet arbeidet i Tanzania i 1950 og Kenya i 1971.
Nye for ansatte-sider: Status og tidsplan høsten 2015
ENGLAND.
1. søndag i advent Vi tenner det første lyset for
1. Dette hørte jeg er viktig når vi skal plante nye menigheter!
– verdier og prinsipper for grunnopplæringen
THAILAND.
Madagaskarkveld tirsdag 10. april.
HVA GJØR KIRKENS NØDHJELP?
Menighetsavtaler samarbeid menighet og misjon
Plan for forbedring av kundetilfredshet FORBEDRE KUNDE-TILFREDSHETEN
ENGLAND.
Lys til verden 2018/2019 Årets tema: Klimarettferdighet og «grønne» misjonsprosjekter 7 misjonsorganisasjoner sammen om felles prosjekt i Nidaros bispedømme.
Kirkens unge en strategisk plattform
ENGLAND.
Nå er vi spente!.
MIDTØSTEN.
MIDTØSTEN.
SMM 25 år 955 menigheter i Den norske kirke har gjennom SMM-samarbeidet bl.a. bidratt til at:
Utskrift av presentasjonen:

Lys til verden 2017/2018 Årets tema: Nåden – ikke til salgs 7 misjonsorganisasjoner sammen om felles prosjekt i Nidaros Vi feirer 500 år siden Reformasjonen Norsk misjon er med og fornyer kirker i mange land Se, jeg gjør noe nytt. Nå spirer det fram (Jesaja 43,19)

ESTLAND NMS støtter den lutherske menigheten med nytt kirkebygg TYRKIA I Antalya i det muslim-dominerte Tyrkia er det etablert en evangelisk menighet med støtte fra Stefanusalliansen

NEPAL HimalPartner gir kompetanse i sjelesorg og krise-håndtering for kirkelige ledere HONGKONG Det Luthersk Teologiske seminaret utdanner mange kinesiske ledere, blant annet med støtte fra Areopagos ISRAEL Caspari Center gir opplæring om tro på Jesus på hebraisk med støtte fra Israelsmisjonen

BRASIL Misjonsalliansen arbeider for brobygging og samarbeid mellom kirker. Fokus på diakoni og integrert misjon CUBA I mange år har Normisjon støttet den lutherske kirken på Cuba slik at den kan bli mer lokalt bærekraftig og mer evangeliserende og diakonal

Takk for at du tenner lys i verden