Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Lys til verden 2018/2019 Årets tema: Klimarettferdighet og «grønne» misjonsprosjekter 7 misjonsorganisasjoner sammen om felles prosjekt i Nidaros bispedømme.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Lys til verden 2018/2019 Årets tema: Klimarettferdighet og «grønne» misjonsprosjekter 7 misjonsorganisasjoner sammen om felles prosjekt i Nidaros bispedømme."— Utskrift av presentasjonen:

1 Lys til verden 2018/2019 Årets tema: Klimarettferdighet og «grønne» misjonsprosjekter 7 misjonsorganisasjoner sammen om felles prosjekt i Nidaros bispedømme Klimakrisen rammer de fattigste aller mest Misjon er å bringe lys og håp i urettferdigheten Jorden og det som fyller den hører Herren til (Salme 24,1)

2 INDIA Normisjon støtter folk som er fordrevet fra jorda si
INDIA Normisjon støtter folk som er fordrevet fra jorda si. Steinindustrien ødelegger skogen, jorda og grunnvannet. ETIOPIA NMS jobber for matvaresikkerhet gjennom miljøvennlige dyrkingsmetoder som begrenser virkningene av klimaforandringene

3 KAMBODSJA Misjonsalliansen bistår befolkningen med å beskytte skogen mot ulovlig hogst, og å få flere til å forstå viktigheten av en levedyktig skog TIBET HimalPartner gir opplæring i økoturisme og utvikler mer miljøvennlig oppvarming av husene

4 EGYPT Stefanusalliansen gir støtte til retreatsenteret Anafora og undervisningssenteret Anastasia i ørkenen utenfor Kairo som er eid av den koptiske kirken i landet Biskop Thomas sier: Biskop Thomas spør: Hvordan kan jeg behandle naturen og bli dens venn og hyrde? Hvordan kan jeg elske og respektere den skapte verden, i stedet for bare å konsumere den?

5 Takk for at du tenner lys i verden


Laste ned ppt "Lys til verden 2018/2019 Årets tema: Klimarettferdighet og «grønne» misjonsprosjekter 7 misjonsorganisasjoner sammen om felles prosjekt i Nidaros bispedømme."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google