Tilpasse «framhevet bilde» i paint

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Internett for nybegynnere
Advertisements

Larvik Og Omegn MS Foreningen sin PC opplæring høsten 2005
Thomas Thomassen 18. November.2004 Du går videre i presentasjonen ved å trykke tasten Page Down. Du avslutter presentasjonen ved å trykke Esc-tasten.
GoOnline publisering Hvordan komme i gang med GoOnline. Denne presentasjonen tar deg steg for steg gjennom oppsett av nettsted med bruk av GoOnline Proffesional.
Lage og sende MMS 1b Lage MMS MMS er en type melding på mobiltelefon.
Tilpasset fremvisning i PowerPoint
MX Data1 Opplæring i bruk av TM-GIS * • Oppretting av punkter Oppretting av punkter Oppretting av punkter • Oppretting av trasèer Oppretting av trasèer.
Forståelse og praktisk bruk av GPS GPS kurs II Norsk Folkehjelp 2008 Del II.
Brukermanual for NROFs lokalavdelinger©
1. Dette portrettet er originalbildet som vi skal se hvordan vi kan forbedre ved å gå tettere på motivet, gjøre bildet skarpere og lysere. Deretter skal.
Nedlasting av Java Java bruker du til bl.a. å logge deg inn i nettbanken. Åpne Internett og skriv, java.com i adressefeltet, klikk Enter. Klikk på Free.
TIBE EDIT brukerveiledning Etter gjennomgang av denne presentasjonen skal du være i stand til å opprette nye sider, sette.
Hvordan lage spill i power point?
Lage e-post med bilde som vedlegg
Enkel brukerhåndbok for NFUs redaktører Versjon 1, 3. februar 2013.
Bilderedigering 6e Kopiere bilde
Brukerveiledning til NHOs PowerPoint-mal
Mønsterbygging i GIMP.
For å åpne Internett trykker du på i startskjermbildet. Når du klikker i adressefeltet, blir det en blå bakgrunn på den nettadressen som står der, og det.
Dokument med bilde, formatere i Word
Legge inn en avtale i mobilkalender Her er det et eksempel på hvordan en avtale legges inn. I eksempelet bruker vi Nokia Her er det en innebygget.
med Microsoft PowerPoint
Versjon 16 Nye klienter. Fra 10 til 4 ALEPH modulsammenslåing.
OVERFØRING AV BILDER FRA MOBIL TIL PC..
Forsiden til som du møter førstwww.pssi.no.
Oppdatering for Windows Update Windows Update er viktige oppdateringer for din PC. Disse skal i utgangspunktet komme første tirsdag i hver måned, men de.
Visma Enterprise introduksjonspresentasjon Hvordan bruke ny meny i Visma Enterprise HELHETLIG LØSNING FOR NORSKE VIRKSOMHETER Moderne og effektiv tjenesteproduksjon.
Arkivere e-post i mapper E-post som dreier seg om det samme, kan samles ett sted. Det kan være praktisk. Du kan gjøre det ved å lage mapper. Så kan du.
Nyttig presentasjonsverktøy Basert på lysark / plansjer
Manual for skoleavis i 6. klasse
Epost vha Outlook Grunnleggende om epost / Outlook-Exchange
Dette er en automatisk presentasjon
Bruk av iPad. Bruk av berøringsskjerm Det anbefales å bruke fingrene eller en digital penn, IKKE bruk skarpe gjenstander da det kan ødelegge skjermen.
Mus Mus (pad) på bærbar PC fungerer på samme måte som en separat mus. Det er en vanesak hva som er best. Du kan kjøpe separat mus og tastatur om du ønsker.
med Microsoft PowerPoint
Lagre vedlegg Noen e-postmeldinger har et vedlegg. Vedlegget kan være et dokument eller et bilde. Det kan man lagre på PCen. Da kan man finne det igjen.
Bildebehandling i Paint
Publisering på verdensveven Kursdag 2 VÅFF, våren 2002.
Publisering på verdensveven Kursdag 3 VÅFF, våren 2002.
Larvik Og Omegn MS Foreningen sin PC opplæring høsten 2005
Larvik Og Omegn MS Foreningen sin PC opplæring høsten 2005 Dette undervisningsmaterielle er laget av Ole Andreas Hvatum oktober 2005.
Andre funksjoner. Her kommer en beskrivelse av søkefunksjoner, knapper og annen funksjonalitet. 2.
Bli kjent med IKT. © Eduke as Basisferdigheter 1. Lese 2. Skrive 3. Regne 4. Muntlig fremstilling 5. IKT.
TEKNIKK KVELD VIKERSUND 1.november 2010
Termbaser Lars Nygaard. Termbaser Database over begreper Innhold –Definisjoner –Oversettelser –Leksikalske relasjoner –Eksempler.
Bruk av kart og steder i Reunion Registrering av stedsnavn Endringer av stedsnavn gjennom tiden Redigere stedsnavn Finne steder på kart Personens eget.
Harald Kaasa Hammer: Manual til redigering av nettstedet Først forklares hva de ulike elementene på nettsidene betyr. Så ser vi på mappene.
Opplæring: Pålogging Prosedyre for logge på og av, låse og åpne PC’er DatoVersjonForfatterGodkjent avEndringer utført André S. MathiesenTore.
Brukerveiledning for kloning i GIMP
Bruk av dekningskartet CellVision. CellVision åpnes ved å klikke på følgende link Dere må logge inn via intranettet.
Gatekunst.
Instruksjon På de neste sidene vil du se noen rammer der overskriften er ulike argumenter for å undervise biologi Du vil også se en liste over enkelt-argumenter.
Klubbjournalister Haslum IL, Håndball. Hva kan du gjøre? Artikkler Du kan lage og publisere artikler på de områder du har tilgang til. Artiklene vil komme.
Tittel på foredraget Navn på foredragsholder. Heading Tekst og innhold skal stå her –Første underpunkt –Andre underpunkt Med mulighet for enda et underpunkt.
Datakortet – Modul 3 Word 2003, Kap Modul 3.
Hagelagenes nettsider
GODT NYTT ÅR ! Hilsen Styret i NEKF TIL
Forventninger: I barnehagens informasjons kalender står det om ulike forventninger. Har dere noen forventninger til barnehagen? Hvilke forventninger kan.
Bruksanvisning for innsetting av logo
Bildebiblioteket – legge til media
Vennskap/Fellesskap:
Brukerhåndbok versj. 1, 3. februar 2013
Vannrakett med fallskjerm
Modul 6 Microsoft PowerPoint
Oppgavehefte EPiServer
Transmisjonsnett i Tyskland
emne setning SmartArt-grafikk med bilder på rød bakgrunn (Viderekomne)
Hagelagenes nettsider
Filmstripe Viderekomne  
Bildemal for sosiale medier
Utskrift av presentasjonen:

Tilpasse «framhevet bilde» i paint

1. Åpne bildet i Paint (høyreklikk på bildet – åpne i – paint) Dersom bildet både er for kort og for smalt, og du ønsker å beholde figuren som den er bare med mer luft, gå videre til neste steg 2. Dersom bildet er for høyt og smalt, gå på «endre størrelse», velg piksler og sett 250 på loddrett – trykk OK Dersom bildet er for kort og bredt, gå på «endre størrelse», velg piksler og sett sett 400 på vannrett – trykk OK

Klikk her Eller her ..og dra Trekk bakgrunnen ut til ønsket størrelse ved å klikke på kanten (høyre side eller nede) og dra (finjusteres til slutt) Klikk her Eller her ..og dra

Flytt figuren til ønsket plassering Markér knappen «velg» Ramm inn figuren Før musepekeren over figuren til du får en firkantpil, klikk og dra til ønsket posisjon

Sjekk størrelsen igjen (skal være ca 250X400) Lagre