DUGNAD Styret Lørdag 9. mai kl Til beboerne i Furua Borettslag

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Velkommen til Vestre Nes Omsorgsbolig
Advertisements

Arbeidsoppgaver for baneansvarlige Ansvarlig årgang G/J 10 Sesong 2012: årgang 2002.
Haugesund kommune, seksjon park og friluft1 DUGNADSMIDLER •skal stimulere til sosial og fysisk aktivitet i nærmiljø •skal gi beboerne ”eierforhold” til.
Tokerudkollen Notatet INFORMASJON TIL BEBOERNE - TOKERUDKOLLEN BOLIGSAMEIE NR 1 – 12. ÅRGANG – AUGUST 2010 Styrets adresse: Tokerudkollen boligsameie v/styreleder.
Sensommerfest JCI BOOT CAMP | Tid&Sted | Praktiske Opplysninger | Påmelding | Kontakt.
Kapittel 30 Fag og rutiner på skolen.
Månedsevaluering Juni I mai og Juni har barna vært på tur til gimle museum. De har kjørt buss, og for noen var det en ny opplevelse. De så mange forskjellige.
Jeg er taknemmelig... - for mannen, som ligger på sofaen med avisen, fordi det betyr, at han er hjemme hos meg og ikke på vertshus.
Til dere som bor i nærheten av Styrimarka Kartet på innsiden av folderen er en gave til dere fra Styri Vel - som har bekostet utgivelsen av kartet.
Narva er en by i Estland som ligger rett ved grensa til Russland
Eksempler på arbeidsoppgaver gjennomført på tidligere dugnader samt tips til gjennomføring Eksempel.
Månedsbrev Smørblomst
Forsommerdugnad I fjor hadde vi en meget vellykket dugnad like før St. Hans, der henslengt hageavfall rundt om.
SAMLING PÅ BEITOSTØLEN DESEMBER 2013 Gruppe: 3. og 4. klasse / 9-10 år Trenere:Tore, Hege, Espen, Nina, Jostein, Per Harald, Henrik og Kyrre Endelig.
VI INVITERER deg/ditt firma til Søve som UTSTILLER PÅ MINIDYRSKU’N Sted: SØVE VIDEREGÅENDE SKOLE ULEFOSS Lørdag 1. juni 2013 Søve kan feire 120 år som.
VERDENSROMMET VI HAR NÅ JOBBET MED VERDENSROMMET I HELE NOVEMBER, OG DET HAR VÆRT KJEMPE VELLYKKET. DET HELE BEGYNTE MED AT TO GUTTER HADDE FUNNET BØKER.
Oppgave 12 side 117 – 121 i arbeidsboken
Litt om FAU, hva vi har gjort, og planene fremover. Rugtvedt Skole - Bamble 2007/2008.
De 222 mest brukte ordene i det norske språket..
Gutter som lekeressurser HOSLE BARNEHAGE
SAMLING PÅ BEITOSTØLEN 5-7. DESEMBER 2014 Gruppe: 1. og 2. klasse / 7-8 år Trenere: Per, Lars Eivind, Hans Jørgen, Per Kristian, Jill og Ola Endelig på.
SAMLING PÅ BEITOSTØLEN DESEMBER 2014 Gruppe: 3. / 9 år Trenere: Elias, Pål Christian og Jostein Endelig på snø – fantastiske forhold.
Mulighetenes Oppland Forberedelser Hva kan man gjøre i en tidlig fase for å sikre at man får det man trenger? Ved Trond-Erik Eriksen Innkjøpsrådgiver OFK.
Kapittel 43 Emilio forteller om tradisjoner
Månedsplan for Froskene Mai 2015
EIDET VELFORENING Årsmøte / Generalforsamling Tirsdag 13.mars 2012 kl
UKEPLAN 7.KLASSE UKE MÅL:
Velkommen til foreldremøte 1. rød. Informasjon om 2. klasse  Klassene fortsetter slik de er nå.  Jeg fortsetter som kontaktlærer.  Anbjørg fortsetter.
Skogolympiaden 2016-Del 1 Litt om oss Vi er 5.trinn på Vestad skole i Elverum, vi er 34 elever. Vi har meldt oss på skogolympiaden fordi vi trives i skogen.
MÅNEDSBREV FOR TYRIHANS september 2015 Velkommen til nytt barnehageår! Dette månedsbrevet kommer seint, men som man sier: Bedre seint enn aldri Først av.
Dugnad Erfaring med dugnad Jobb i grupper. Spør hverandre og finn ut hvilke oppgaver de fleste har gjort. Finn også ut om det er noe ingen har vært med.
Årsmøte Velforeningen Skaarlia amfi Agenda Valg av møteleder og referent Godkjenning av sakslisten Styrets årsberetning Regnskap 2013 Budsjett.
«Flytte ( i egn bolig) – og trives med det» En historie om samarbeid mellom Vinkel’n borettslag og Verdal kommune og samarbeid mellom Verdal kommune og.
Tiden som gikk: I april har vi vært mye ute og kjent på været. Vi har hatt dager hvor vårsolen har varmet godt, men også dager hvor vi har hatt typisk.
Hva er SFO Tilrettelagt omsorgs og fritidstilbud for barn fra 1-4 kl. Gi barna trygghet og et gode aktivitetstilbud med vekt på lek. SFO er en viktig arena.
Arrangert av Åfjord videregående skole. Velkommen til utdanningsmessa 2016  Messa blir i Åfjordhallen torsdag 21. januar 2016 fra kl  Det.
Uke 18 og mai. Uke 18 og mai. Verdiord: Hensynsfull Verdiord: Hensynsfull.
Velkommen til nytt barnehageår! Det er tilvenningstid i barnehagen. Også hos oss på Nøtteliten. Vi har fokus på å bli kjent på en ny måte. Nå skal vi være.
Dette er storvik i vestlandet i rogaland ● Rogaland har er et stort oljefylke og storvik er attmed havet. ● Rogaland har innbygere og har stor utsikt.
FORELDREMØTE Fugleredet Sept. ‘13 i. Fugleprosjekt vår/sommer.
Tiden som gikk: I april har vi vært mye ute og kjent på været. Vi har hatt dager hvor vårsolen har varmet godt, men også dager hvor vi har hatt typisk.
Plan for 1.klasse Uke mai Verdiord for mai: Hensynsfull.
Kapittel 35 Hans forteller om jobben som sosionom Hans ønsker å hjelpe andre mennesker.
Uke april Uke april Verdiord: Lydighet.
Oktobernytt Da har vi lagt bak oss nok en måned, og nå er virkelig høsten her med allslags vær- som hører høsten til! Barna får mange ulike erfaringer.
Mai på Pytten Da har vi alt kommet til mai- måned, og vi legger bak oss en tid med mye aktiviteter i barnehagen. Vi har feiret påske i barnehagen, med.
Septembernytt 2017 Velkommen til nytt barnehageår!
Pasientsikkerhet og læringsnettverk
Advents-pakkekalender på Smørblomst
Blåbærtua MÅNEDSRAPPORT FOR APRIL Hva har vi gjort i mai?
Arrangementansvarlig LYN Fotball
Avslutningstur G2005 Hei alle sammen!
Periodeplan for Sommerly barnehage Uke : 17
Grillkos  (og dugnad) Torsdag 26. mai kl – 19.00
Høstdugnad i Kjerringvik lørdag 14. oktober 2017
Januarnytt Desember: Vi har lagt bak oss en måned preget av daglige adventsamlinger der Ebenezer Scrooge hjalp oss å telle ned dagene til jul. Barna trakk.
For allerførste gang organiserer Klepp Elite
Skole EM – håndballturnering FINALER.
Tid Onsdag 17. februar 2015, Kl. 10:00-15:00 Sted
Oktobernytt Nå er virkelig høsten her med alt av vær som det kan tilby! Barna får mange ulike erfaringer med været gjennom at vi går ut hver dag- uansett.
Tid Tirsdag 16. februar 2015, Kl. 10:00-15:00 Sted
Tid torsdag 18. februar 2015, Kl. 10:00-15:00 Sted
På vei til egen bolig mandag
MARS I februar har vi startet opp med en time i gymsalen for 3 og 4 åringene. Dette er noe vi opplever at barna synes er veldig kjekt og vi ser at barna.
Oppgave 14 Side 123 i arbeidsboken.
Støvsug et rom som ikke er ditt. 11. desember:
Månedsbrev for januar og februar
YS-Medlemsfordeler inviterer til åpent arrangement
Forprosjekt: områdesatsing olsvik og Loddefjord
Velarbeid gjennom 240 år - Arbeide i velforeningen
Utskrift av presentasjonen:

DUGNAD Styret Lørdag 9. mai kl 12.00 Til beboerne i Furua Borettslag er det tid for vårdugnad. Vaktmesteren har blåst vekk løv og strøsingel fra plenene våre, men det ligger fortsatt en del igjen. Det er kjøpt inn både river og feiekoster for store og små slik at vi kan få gjort det ryddig og pent i borettslaget vårt før 17. mai. Det er også en del annet som skal gjøres. Vi bør rydde i busker og kratt, særlig rundt flaggstangen. Vi bør også ha et arbeidslag som tar for seg områdene rundt parkeringsplassen. Hvis det blir vær til det, er det benker som sårt trenger et strøk maling eller to. I tillegg skal det kjøpes inn blomster for utplanting i ringene ved inngangspartiene. Så det er veldig fint om så mange som mulig har anledning til å stille. Dette er også en fin mulighet for å bli bedre kjent med naboer. Velferden stiller med eget mannskap og vil ordne med pølser, vafler og noe å drikke. Still opp og gjør en innsats før nærmiljøet ditt! Alle vil ha glede av at det er pent rundt der vi bor. Styret