Nyhetsbrev fra Bevegelse Velkommen som leser av andre utgave av vårt nye nyhetsbrev. Vi håper det faller i smak! så ny informasjon. 09/16.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Hva skal vi gå gjennom Trenere, grupper, hvor skal de ulik gruppene trene og når. Handlekveld og smørekurs. Skisamling på Gomobu. Terminliste og regler.
Advertisements

Er du ung, har langvarige helseutfordringer og har lyst til å møte andre unge i liknende situasjon? I Helt sjef! kan du møte andre unge i liknende situasjon.
Plan for 1.klasse Uke – 16. oktober. MandagTirsdagOnsdagTorsdagFredag 1Norsk UtedagNorsk Fellessamling 2Norsk UtedagNorsk 3GymMatteUtedagEngelskNorsk.
RMP-tilskudd Oversikt over utbetalinger og omfang av tiltak Gjennomgang av alle tiltakene i RMP med vektlegging av endringer Forvaltningsutfordringer.
Jobbsøkerkurs Revidert Ellen Brun Utdanningsforbundet Vestfold.
Velkommen til foreldremøte 10.trinn 6.september 2016 Rustå for livet 1.
Tilskuddsordninger i skogbruket Nærings og miljøtilskudd (NMSK) Skogsveier Skogbruksplanlegging Aktivitet og forbruk 2015 og tildeling 2016.
VELKOMMEN TIL FORELDREMØTE!. KLASSEMILJØ God arbeidsro i timene Der det er barn, er det utfordringer. Veldig fin klasse som helhet og bare skjønne unger,
©TNS 2016 Velkommen til frokostmøte. ©TNS 2016 Konjunkturrapport for arkitektbransjen 1H 2016 Av Berit Solli Arkitektbedriftene 4. februar Frokostmøte.
Velkommen til foreldremøte 10.trinn 1.september 2015 Rustå for livet 1.
Plan for 1.klasse Uke 1 4. – 8. januar. MandagTirsdagOnsdagTorsdagFredag 1 Norsk Samling 2 Norsk Gym 3 MatteEngelsk Samfunnsfag Norsk 4 MatteK&HMusikkMatte.
UKE 3 PLAN FOR 1.KLASSE 18. – 22. januar. MandagTirsdagOnsdagTorsdagFredag 1 Norsk Samling 2 Norsk Gym 3 Matte Engelsk Matte 4 K&H Musikk Samfunns fag.
Uke 45 2.nov.- 6.nov. Ord å forklare: Tro Data på stasjon er kjempegøy. Vi øver på å logge på/av, og jobber med kjekke matte og norsk spill.
Nettverk for virksomhetsstyring Risikostyring v/ Anette P. Simonsen, DFØ v/ Christine Vik, DFØ 17. Februar 2016.
09/16 Nyhetsbrev fra Bevegelse Velkommen som leser av vårt splitter nye nyhetsbrev. Vi håper det faller i smak! så ny informasjon.
Uke nov.- 4.des. Uke nov.- 4.des. Ord å forklare: Håp Ord å forklare: Håp.
Uke 39: Skoguke på Lekestua, høsten Det er tid for høstens skoguke. Vi gleder oss! Skogen innbyr til mye forskjellig lek. Den byr på utforsking,
Bosetting uten penger – Husbankens tilskuddspott må økes Runar Bålsrud, ordfører i Hurdal kommune.
Økt gjennomføring i vgo
Nyhetsbrev fra Bevegelse Velkommen som leser av andre utgave av vårt nye nyhetsbrev. Vi håper det faller i smak! så ny informasjon. 12/16.
Nyhetsbrev fra Bevegelse Velkommen som leser av tredje utgave av vårt nyhetsbrev. Vi håper det faller i smak! så ny informasjon. 03/17.
Brukermedvirkning i formidling av aktivitetshjelpemidler og hvordan har vi på NAV Hjelpemiddelsentral Møre og Romsdal valgt å gjøre denne formidlingsprosessen.
Sportslig Plan Fossum Fotball 5er fotball.
Invitasjon til Jentedykketreff på Gon i Larvik 9. – 11. juni 2017
Velkommen til foreldremøte!
VELKOMMEN TIL NYTT SKOLEÅR Trøgstad ungdomsskoles visjon:
Utdanningsavdelingen Fagopplæringsseksjonen
Oppstartsmøte gruppe januar 2017
Marsnytt Vi tar farvel med vinteren og ønsker våren velkommen!
Innvovatoriet i Tønsberg Bakkenteigen
SKOLEMILJØET Ordensregler Klasseregler
Timeplan Spinning høsten-2012
Utdanningsavdelingen Inntak og fagopplæring
Tid Onsdag 17. februar 2015, Kl. 10:00-15:00 Sted
Overgang barneskole ungdomsskole
Timeplan Spinning høsten-2013 Flere muligheter!
INF1500 Introduksjon til design, bruk, interaksjon
Timeplan Spinning høsten-2012
SFO-PLAN JANUAR 2017 Godt nytt år!
Nyhetsbrev fra Bevegelse Velkommen som leser av fjerde utgave av vårt nyhetsbrev. Vi håper det faller i smak! så ny informasjon. 03/17.
Agenda Vurdere tekniske hjelpemidler som kan hjelpe oss i jobbsøkerprosessen...! Takk for muligheten til å presentere en alternativ hjelpemiddel. La oss.
Novembernytt Så var vi alt i november! Vi har i oktober hatt fokus på barn i andre land, spesielt i India. Vi har snakket om de store forskjellene det.
Årshjul rødbasen
Høstrapport – tall og statistikk
Februar UKE MANDAG (matboks) TIRSDAG ONSDAG (smørelunsj) TORSDAG
Ulike perspektiv på læring
Velkommen til Osloskolen og Trosterud skole
Velkommen til foreldremøte 9.trinn
ARRANGEMENTER I UTEROM
VELKOMMEN TIL ANSVARLIG VERTSKAPSKURS
Informasjonsmøte for italiensk (bachelor og årsenhet)
Lek og moro skal vi ha, det gjør barn og voksne glad!
FORELDREMØTE 10. TRINN 9.oktober 2018
Velkommen til Madlamark sfo
Hvordan måle trekkraft?
Oppgave 7 Side 109 i arbeidsboken
Periodeplan for desember 2018
69 % øp ø. Aktivitet i kommunene 2/19 13/24 20/44 31/47 22/36 20/22
Velkommen til foreldremøte
Periodeplan for Januar 2019
Foreldremøte Midtstuen skole 6.februar 2019
Utdanningsavdelingen Fagopplæringsseksjonen
Oppfølging av Høstrapporten
Periodeplan for Januar 2019
Årets norske Leanprosjekt
Velkommen til nytt skoleår
Karriereveiledning for 10. klasse på Holtan ungdomsskole aase
Hva skjer på 10. trinn? Høst 2019:
EVALUERING OG OPPSUMMERING AV
Utskrift av presentasjonen:

Nyhetsbrev fra Bevegelse Velkommen som leser av andre utgave av vårt nye nyhetsbrev. Vi håper det faller i smak! så ny informasjon. 09/16

Bestilling av tilbehør Høstaktiviteter Lagertelling Tradisjonen tro gjennomfører vi lagertelling i januar og har derfor redusert aktivitet og tilgjengelighet 4-6 januar. Bestilling av tilbehør Enkelt tilbehør til utleverte hjelpemidler kan bestilles ved å sende mail til kundemottak med beskrivelse av behovet og hjelpemiddelnummer på produktet. Bytte av defekte produkter skal meldes til teknikk. Ønske om for eksempel ekstra putesett skal søkes på ordinært søknadsskjema. Høstaktiviteter 18. januar – vinteraktivitetsdag i Kongsberg skisenter 1. februar- Grenseløs idrettsdag vinter i Skien fritidspark Flere arrangement kommer Valg av produkt Vi minner om at vedtak på søknad gjelder en produktgruppe/tjeneste og ikke et spesifikt produkt. For å ivareta kravet om resirkulering av hjelpemidler er det viktig at tilleggsskjemaene følger med hver søknad og hvert bytteskjema. Endring av telefontiden Etter en evaluering har vi bestemt oss for å korte ned telefontiden med en halv time. Den nye telefontiden er fra 9.00-11.00 og gjelder fra 1. oktober. Fordelingen av dager er som før: Mandag- Henriette Tirsdag- Tomas Onsdag- Anne-Kjersti Torsdag- Petter Ny prisforhandlinger januar- madrasser med trykksårforebyggende egenskaper

Ers og mrs for voksne er fordelt mellom Petter og Tomas etter kommune Petter: Larvik, Sandefjord, Andebu, Hof, Horten, Holmestrand, Lardal, Re Tomas: Nøtterøy, Tønsberg, Tjøme, Sande, Svelvik, Stokke Arbeidsfordeling   BARN VOKSEN ERS Henriette Petter/Tomas MRS Sykler Arbeidsstoler Petter Madrasser Puter- trykkavl. effekt Posisjoneringsputer Bolig Tomas/Anne-Kjersti Gå/stå Tomas Varmehjelpemidler Hygiene Stol med oppreisningsfunksjon Trening/Aktivisering Personløftere Senger Sittemoduler Støp Sitte- og posisjoneringsklinikk Arbeid AKT26

Hvem er vi? Avdelingsleder logistikk og forflytning Magne Nilsen Fagansvarlig rådgiver Henriette A. Sjølett, epost henriette.andersen@nav.no Rådgiver Petter Skretteberg, epost petter.skretteberg@nav.no Rådgiver Tomas Collin, epost tomas.collin@nav.no Innkjøp/bevegelse Anne-Kjersti Adolfsen, epost anne-kjersti.hagseth.adolfsen@nav.no Telefonnummer 33 51 32 00 Besøksadresse Borgeskogen 39, Stokke