3,245,565 handlinger av flere hundretusen mennesker i mer enn 200 land og territorier.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Solidaritet i praksis for Zimbabwe. ”Vi oppfordrer alle organisasjonsledd i NTL til å støtte Norsk Folkehjelps prosjekter i Zimbabwe. Dere kan bidra til.
Advertisements

Barnesoldater: Ikke alle barn leker krig
Barn har rett til trygg oppvekst
«SØNDAG FOR DE FORFULGTE» 2011
Et mangfoldig Rotary En god vei inn i det norske samfunn er gjennom kontakt og vennskap med nordmenn Kanskje Rotary er noe for deg?
Sivilombudsmannens menneskerettighetsmandat
Rettsak satt av fra 16. april 2012 og ti uker framover.
Likestilling mellom kjønnene
Da er du rikere enn 75% av verdens befolkning Om du har mat i fryseren, klær til å ha på deg, tak over hodet og en seng å sove i...
Da er du rikere enn 75% av verdens folk. Om du har mat i kjøleskapet, Klær å ha på deg, tak over hodet og en seng å sove i...
Om du har mat i kjøleskapet, klær å ha på deg, tak over hodet og en seng å sove i ... Da er du rikere enn 75% av jordens befolkning.
Martin Luther Martin Luther ble født i Tyskland i 1483.
Om du har mat i kjøleskapet, klær å ha på deg, tak over hodet og en seng å sove i ... Da er du rikere enn 75% av verdens befolkning……
Amalie Skram «Karens jul».
Elizabeth I.
ikonet – gåten – idolet og popkongen
Kapittel 22. Andre verdenskrig
Smeden og bageren Dette er en liten by der det skjer mye rart. Det får du se nå.
Husker du fasteaksjonene i 2006 og 2008?. Temaet: Ungdom ut av krig og krise.
Maria Gripe.
Kenya NLM startet arbeid i Kenya i Mye av NLMs arbeid er integrert i den lutherske kirke i Kenya. De nasjonale kirkene har selv ansvar for arbeidet.
KAMPANJEHØYDEPUNKT HØSTEN Amnesty setter en stopper for overgrep mot individet Foto: (C) Amnesty International.
Skjønnhetstyranniet og vold Elisabeth og Anne-Bente
Bokollektivet Målgruppe:
Tenk deg en landsby der det bor 100 mennesker. Tenk deg også at disse representerte verdens befolkning slik den er i dag i alle sine variasjoner. Da ville.
Likestilling på norsk – og internasjonalt Kjell Erik Øie Statssekretær i Barne og likestillingsdepartementet
Nordisk konferanse om tvangsekteskap og botilbud 4. og 5. desember 2008 ”Sikkerhet” Fung. Politioverbetjent Nina Karstensen Bjørlo, leder av etterforskningsseksjonen,
1 Nasjonale målsettinger ved bosetting og integrering av flyktninger Tromsø 11. mars 2004 Statssekretær Cathrin Bretzeg.
Vi driver overvåkning og etterforskning for såvel privat som offentlig virksomhet. Vi tar oppdrag for å avdekke underslag, tyveri og annen kriminell aktivitet.
Hjelp til internflyktninger i Colombia. 5,3 millioner mennesker drevet på flukt i eget land.
Alle barn har rett til utdanning!. ”Hjelp skal ikke være gaver, men hjelp til selvhjelp mellom likeverdige, der alle bidrar etter evne ut fra en følelse.
Barn på flukt Presentasjon fra Redd Barna Norge.
Demand Dignity Fattigdom handler ikke om penger. Sørafrika: Treatment Action Campaign.
Stopp tortur Sett inn navnet og epost til foredragsholderen.
 Verdens største solidaritetsaksjon arrangert av, med og for ungdom  Ungdom i Norge gir én dag av egen utdanning for å bidra til å gi utdanning til.
Høydepunkt Høst 2010 Totalforbudet mot abort i Nicaragua: Hva er et kvinneliv verdt? Patricia Kaatee politisk rådgiver Amnesty International Norge.
Livet i det okkuperte Europa. Forskjell på okkuperte land I alle land led folk men det var en fordel å være av den «ariske» eller germanske» rasen Gestapo.
Stopp tortur kampanjepresentasjon for grupper, jan-mai 2016.
Barn på flukt Presentasjon fra Redd Barna Norge. Hurra – Barnas rettigheter fyller 26 år! Mange stater bestemte i 1989 at barn skulle ha egne rettigheter,
Stemmer fra Gaza - Gi oss arbeid og kontakt med verden! En av Norsk Folkehjelps partnere på Gaza-stripen er General Union of Cultural Centres. GUCC gir.
SOS-BARNEBYER BARN PÅ FLUKT. ET TRYGT HJEM 134 LAND.
Ulike visjoner for fremtiden …. ...men for å snakke om fremtiden, må man kjenne til fortiden...
Skolebibliotek på Nyamidzi ungdomsskole 2015 Metodistkirken i Haugesunds misjonsprosjekt.
Norsk Luthersk Misjonssamband (NLM) startet arbeidet i Etiopia i Prosjekter innen evangelisering og bistand. NLM samarbeider tett med den lokale.
SIKKERHET OG MENNESKERETTIGHETER u lo vlig fengsling som anti-terrortiltak Høydepunkt vår 2010.
I 2000 år har kirken vært til stede i Syria. Nå trues kirkens eksistens av borgerkrig, vold og forfølgelse.
Amnesty International Verdens største menneskerettighetsorg. 7 millioner medlemmer Avslører overgrep og aksjonerer for å stoppe dem Støtter samvittighetsfanger.
AMTMANDENS DØTRE - Den første norske tendensromanen Camilla Collett.
STOPP ULOVLIGE FENGSLINGER! Høydepunkt vår Masood Janjua (c) privat.
Informasjonsprogram modul 11
På død og liv Hva er ytringsfrihet?
Amnesty International og kampen for menneskerettighetene
sos-barnebyer barn på flukt
Sammen for en verden uten tortur
Voldtekt.
Velkommen til TV-aksjonen 2012, Stå opp mot urett
JØDISK TRO OG TRADISJON
Antikkens filosofer 8. trinn
[Navn på foredragsholder]
[Navn på foredragsholder]
Tema for 2014 er: Folk forandrer verden!
Amnesty International og kampen for menneskerettighetene
Amnesty International og kampen for menneskerettighetene
Menneskerettigheter og
Prøve i tema «Den Franske revolusjon»
Kapittel 4 oppgave e. Sett inn riktig form av adjektivene.
USA – det mektigste landet I verden
TV-AKSJONEN 2020 TIL END POLIO NOW?
Utdanning er nøkkelen til livskvalitet, bærekraftig utvikling og håp.
Aasmund O. Vinje Stjernekamp
Utskrift av presentasjonen:

3,245,565 handlinger av flere hundretusen mennesker i mer enn 200 land og territorier

John Jeanette SolstadRaifBadawi «Kunnskap er nøkkelen for aksept... takket være engasjementet til Amnesty International, så har denne kunnskapen nådd den norske regjeringen». «Når jeg hørte at Raif hadde blitt pisket ble jeg helt fortvilet. … Men i de påfølgende ukene fikk jeg styrke fra alle beskjedene og brevene med støtte». Ensaf Haidar

Muhammad Bekzhanov Usbekistan Verdens lengst fengslede journalist Torturert til å tilstå deltakelse i terrorangrep i hovedstaden Tashkent Amnesty krever: Løslatelse Fullstendig, uavhengig og grundig etterforskning av torturen og at de ansvarlige blir stilt for retten.

Yecenia Armenta Graciano Arrestert og fengslet for angivelig å ha drept sin egen mann. Torturert og voldtatt. Signerte tilståelse etter drapstrusler mot hennes barn. Amnesty krever: Fullstendig, uavhengig og grundig etterforskning av torturen, og at de ansvarlige blir stilt for retten. At anklagene mot Yecenia droppes. Mexico

Phyoe Phyoe Aung Myanmar Leder for den burmesiske studentunionen. Fengslet fordi hun protesterte mot en nasjonal utdanningslov. Amnesty krever: Umiddelbar og betingelsesløs løslatelse av Phyoe Phyoe og de andre studentene som har protestert på fredelig vis. At alle anklager mot Phyoe Phyoe droppes.

Waleed Abu al-Khair Saudi-Arabia Advokat og menneskerettighetsaktivist Fengslet for å ha startet en menneskerettighetsorganisasjon og forsvart andre aktivister Amnesty krever: Umiddelbar og betingelsesløs løslatelse. Beskyttelse mot tortur og mulighet til å få besøk fra familie og advokat.

Maria Burkina Faso Tvunget til å gifte seg med en 70 år gammel mann med 5 andre koner. Truet på livet om hun ikke giftet seg. Amnesty krever: Styrking og håndheving av lovgivning som forbyr tvangsekteskap. Garanti for jenters rett til seksuelle og reproduktive helsetjenester. Beskyttelse av rettighetene til voldtektsofre.

Saman Naseem Iran Arrestert for angivelig å ha deltatt i en skuddveksling med myndighetene da han var 17 år gammel. Torturert til å tilstå, og dømt til døden. Amnesty krever: En rettferdig rettsak av internasjonal standard Etterforskning av anklager om tortur. At Saman ikke blir henrettet.