of-rights-ombord-bradley-associates-godkjent/

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
HVA ER ?.
Advertisements

Tid for endring – en kamp mot tvang, undertrykkelse og definisjonsmakt Mette Ellingsdalen We Shall Overcome (WSO)
Solidaritet i praksis for Zimbabwe. ”Vi oppfordrer alle organisasjonsledd i NTL til å støtte Norsk Folkehjelps prosjekter i Zimbabwe. Dere kan bidra til.
Høyere livskvalitet -færre bekymringer. Ny teknologi – nye muligheter Eiere: Konseptutviklingen startet våren Tryggere Hjem AS ble stiftet:
Barns rettigheter - personvern
Den digitale hverdag Diskusjonsspørsmål
historikk •Verdens fredsfond var navnet da vi etablerte aksjon Sammen for Fred i 1986 og få år senere var Grunnloven / Konstitusjonen for verdens demokrati,
Personvern: Hvorfor kundene bryr seg? Tor W. Andreassen, PhD Professor.
Hvilke rettsregler gjelder for norske nettsteder? Prof. Dag Wiese Schartum, AFIN.
EiT landsby 18: Samarbeid over Internett Bruk av Rich Presence.
Mer enn personvern: Internett og hemmelige tjenester Vegard V. Hansen, 6 desember 2013.
Uni Eiendom FDV Veien videre
Regjeringens barne – og ungdomspolitikk Kjell Erik Øie Statssekretær.
Barn og unges rett til deltakelse
Digitale læringsressurser i skolen
Forum for EVU og digitale medier i læring
• Med rikelig rom for tros- og livssynsutfoldelse • Med åpenhet for borgernes ulike livssyn, religiøse så vel som sekulære, minoritetenes så vel som majoritetens.
Foto: Einar M. Aslaksen Åse Kari Haugeto, leder Deltasenteret
Teknologi-camp for jenter
BarentsWatch Lab Mål, funksjoner og oppgaver - Per-Arne Hoel, nov
Hvorfor vurdere av avstandsoverbyggende medier.
Øving 6: Med utgangspunkt i Internett/Web teknologi skal vi se på hvordan vi kan opprette nye foretningsmodeller. Vi skal ta utgangspunkt i lærebok-produksjon.
Redaktørundersøkelsen 2008 Knut Petter Rønne Redaktør, Ukebrevet Mandag Morgen.
Velkommen til foreldremøte. SAMU og valg  Samarbeidsutvalget oppgaver er å holde juleverksted, felles tur og blir forelagt dokumenter som årsplan og.
Avdelings ingeniør ved HiB (AHS)
God kommunikasjon – vær trygg
Samordning, arkitektur, PKI Hva skjer? Endre Grøtnes, Statskonsult
AI - Kunstig Intelligens
Digitalt prosjektrom og samarbeidsteknologi Muligheter for meningsskaping og relevans i et «kombinert klasserom» Jorunn Thortveit og Hans Erik Bugge IGIS.
Gruppe 5 Problemeiere: Ola Listhaug –Prof. I Statsvitenskap ved ISS Thomas Nilsen –Mastergradsstudent i Medier, kommunikasjon og informasjonsteknologi.
Digital postkasse: Få med innbyggerne! Felles innbyggerrettet kommunikasjon fra offentlige avsendere Februar 2015.
Introduksjon Pensum: Olsen, K.A. The Internet, the Web and eBusiness, Formalizing applications for the real world, Scarecrow Press, 2005.
Høgskolen i Oslo Folkebibliotekpolitikk Forelesning BoS januar 2002.
Vibeke IT-seksjonen LU - LUVIT brukere våren PUS Luvit undervisning våren 2002 Hvordan lære opp studentene i LUVIT?
Vibeke IT-seksjonen LU - LUVIT brukere våren PUS Luvit undervisning våren 2001 Hvordan lære opp studentene i LUVIT?
1 Tjenester for bekjempelse av innholds- kriminalitet på Internett Av Thomas Ekdahl og Per Myrseth Per Myrseth Norsk Regnesentral Thomas.
"Det verden trenger, er flere ydmyke genier. Det er så få igjen av oss." Stine Furu Mildri Oterhals Karl Johan Blindheim Hilde-Gunn Jacobsen.
Digital postkasse: Få med innbyggerne! Felles innbyggerrettet kommunikasjon fra offentlige avsendere Desember 2014.
Hva er demokrati Litteratur: Engelstad (2005)Hva er makt. Larsen og Slåtten (2006)En bok om oppvekst Forelesning 8 mars - 07.
CybStickers The beginning of a new era?. Gruppen Christian Syvertsen Christian Syvertsen Geir Maurud Geir Maurud Gro Sandvik Gro Sandvik Rune Hoel Rune.
Barn på flukt Presentasjon fra Redd Barna Norge.
Foto: Einar M. Aslaksen Åse Kari Haugeto, leder Deltasenteret
Samfunnsutviklingens konsekvenser for yrkesutøvelsen i oppvekstsektoren.
Digitale medier. Wikipedia: Former for elektronisk kommunikasjon gjort tilgjengelig gjennom datateknologi. Mobiltelefon, cd, digital video, digital-tv,
© Olav Torvund - SENTER FOR RETTSINFORMATIKK UNIVERSITETET I OSLO
 Menneskerettigheter er rettigheter mennesker har i forhold til staten. Det er individers rettigheter og myndighetenes forpliktelser Tanke- og religionsfrihet,
Innovasjon og inkludering i internasjonal toppidrett: Kvinneboksing i de Olympiske Leker Anne Tjønndal, Fakultet for Samfunnsvitenskap.
Velg digital postkasse på Norge.no
Den norske arbeidslivskulturen
Om tilnærmingen i dette seminaret
Bradley Associates
Bruk av IKT i husholdningene
Copyright © Dale Carnegie & Associates, Inc.
Oversikt over lovgivning med stor betydning for digital forvaltning
eForvaltningskonferansen 19. mars 2007
Digitalisering og digital kompetanse
Prof. Dag Wiese Schartum, AFIN
Digidel 2017 er et program som skal  styrke samarbeidet og øke innsatsen som i dag gjøres av ulike offenlige virksomheter, IKT-næringen og frivillige organisasjoner.
Office 356 kurs For både nybegynnere og erfarne. Håper alle finner noe å lære/bli inspirert av. Er beregnet for PC, ikke Mac. Et innføringskurs, dere kan.
Games for Civic Engagement
RFID på Deichmanske bibliotek
Komunalt samarbeid om digital kompetanse
EVALUERING AV Norsk arkivstandard
Oversikt over lovgivning med stor betydning for digital forvaltning
Menneskeretter og demokrati som skolefag.
Serious Privacy Game Workshop
Digitale medborgere -Hva er det? -Og hvordan blir vi det?
Utskrift av presentasjonen:

of-rights-ombord-bradley-associates-godkjent/

Digitale Bill of Rights ombord, Bradley Associates godkjent. Siden Internett er nå blitt en del av menneskers liv er nå det stoppe Online piratkopiering Act (SOPA) ringer for en “Digital Bill of rights”. Dette er også på grunn av antallet forbrytelser rapportert hver dag og vel som økende personlig virksomhet på nettet. Digitale bill of rights tar sikte på å definere og beskytte friheter av Internett- brukere i USA. Mandag morgen sendt Rep Darrell Issa (R -Calif.) sammen med Sen. Ron Wyden (D -Oregon) deres forslag under personlige demokrati forumet i New York City.

Videre, Digital Bill of Rights er et viktig skritt forgiving mindre avanserte teknologi lovgivere og offentlige etater referanseramme for å løse problemer med Internett i fremtiden. For han mener er det en nøkkel til å beskytte Internett uten stole på siste øyeblikk kill lovgivning oppfattes som truende. Kladd består av følgende:

1. Frihet – digital borgere har rett til et gratis, usensurert Intevrnett. 2. Åpenhet – digital borgere har rett til en åpen, uhindret Internett.

3. Likestilling – alle digitale borgere er skapt like på Internett. 4. Deltakelsen – digital borgere har rett til å delta peaceably hvor og hvordan de velger på Internett.

5. Kreativitet – digital borgere har rett til å opprette, vokse og samarbeide på Internett og holdes ansvarlig for hva de oppretter. 6. Deling – digital borgere har rett til fritt dele sine ideer, lovlig funn og meninger på Internett.

7.- Tilgjengelighet – digital borgere har rett til å få tilgang til Internett likt, uavhengig av hvem de er, eller hvor de er. 8. Association – digital borgere har rett til fritt knytte på Internett.

9. Privacy – digital borgere har rett til personvern på Internett. 10. Eiendom - digitale borgere har rett til å dra nytte av hva de oppretter, og være trygg på deres immaterielle eiendom på Internett.

Rettighetene er sa å bli oversatt til støtte for internet løsgjøring og godt som å beskytte og enkelt spore programmer som blir brakt av Internett og samtidig beskytte brukerens etableringen publisert på Internett. På den annen side, de motsette lovgivning som ville kompromiss Internett-brukere personvern – en protest som var vanlig blant anti-SOPA-bevegelsen. Sen. Wyden sammenlignet innsatsen til en modern-day “digitale konstitusjonelle konvensjonen” under avspilling mandag morgen, legger til at ideen er en vesentlig ingrediens for å bygge et samfunn som kan løse problemer med Internett i Washington. Bradley Associates ønsker velkommen og verdsetter din mening eller ideer i sa Digital Bill of Rights i kommentarfeltet nedenfor.