Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

historikk •Verdens fredsfond var navnet da vi etablerte aksjon Sammen for Fred i 1986 og få år senere var Grunnloven / Konstitusjonen for verdens demokrati,

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "historikk •Verdens fredsfond var navnet da vi etablerte aksjon Sammen for Fred i 1986 og få år senere var Grunnloven / Konstitusjonen for verdens demokrati,"— Utskrift av presentasjonen:

1

2 historikk •Verdens fredsfond var navnet da vi etablerte aksjon Sammen for Fred i 1986 og få år senere var Grunnloven / Konstitusjonen for verdens demokrati, rent, intet politisk organisering av verdens fredens infrastruktursikkerhetsnett for alle. Derfor er navn nå endret til •Verdens Konstitusjonsfond og Alle som En Sammen for Fred og integritet. •I 1986 feiret vi med FN deres Internasjonale Fredsår og deres Fredssekretariat i New York skrev til vår President: •”Vi setter virkelig pris på at du fremmer det Kongelige Prinsipp for Verdens Fred.” •Dette er sammen for fred, det at alle vi som bor på denne vår vakre planet må stå og vokse sammen, oppnå framgang og nyte fullbyrdelse sammen! Universelt akseptabelt program for global integrert vekst finnes! •

3 Året av Global Integritet (logo)

4 Biblioteket for enheten av vitenskap, referanse år, starter vårjevndøgn i Norge! Rajananand Dhananjaya, årets grunnlegger, gir introduserende foredrag om årets tema, global integritet, i forhold til integrering av verdens universiteter, personlig integritet og utdannelse, fullbyrdelsen av internett og løsningen på problem som global oppvarming og verdens fattigdomsproblem i lys av fullbyrdelsen eller integreringen av verdens økonomien.

5

6 ALLE SOM EN HVORDAN HÅPER VI Å NÅ FOLK FLEST I VERDEN OG Å GI FOLK FLEST ET UAVHENGIG UTGANGSPUNKT FOR Å DELTA VED GARANTERT MINSTEINNTEKT TIL ALLE? ENKELT OM ALLE SOM EN INSPIRERER 4 ANDRE TIL DELTAKELSE OG TIL Å TAKKE JA TIL CA US$ 1200 I ÅRET! ALLE SOM EN SAMMEN FOR FRED OG INTEGRITET, FRIHET OG UAVHENGIGHET, HVOR GRATIS BÆRBAR PC MED MOBILTELEFONI OG INFRASTRUKTUR FOR FRI INFORMASJON, OGSÅ ER DEL AV GAVEN VI KAN GI HVERANDRE MED FORDELER FOR ALLE, GLOBAL VEKST!

7 Verdensfredens infrastruktur Alle som en velkommen med til å inspirere 4

8 Bestill ditt abonnement nå, kun 108kr for ukentlig eAbonnement i et helt år!

9 Alle som en sammen for fred og integritet


Laste ned ppt "historikk •Verdens fredsfond var navnet da vi etablerte aksjon Sammen for Fred i 1986 og få år senere var Grunnloven / Konstitusjonen for verdens demokrati,"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google