Myke trafikanter Falkeid idrettslag ønsker å legge til rette for myke trafikanter og vil ha mest mulig av trafikken bort fra selve idrettsområdet.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
BASISHALL som grunnlag for rekruttering v/Paal-Mogens Furuseth
Advertisements

Agenda møte Presentasjon
Vi har alle rett til en aktiv fritid!
Presentasjon Ålvik Idrettslag Oppdatert september 2008.
VERDIER OG HOLDNINGER Hvilke verdier er grunnleggende i idrettsmiljøet vårt? Voksne som rollemodell Hva er ”Fair Play”? Hvilke tiltak gjør vi fra neste.
Øyer Idrettspark ØTI sin plan for området ØTI - Visjon: Meningsfull fritid for alle!
PROSJEKT N ESØYA SKOLE OG FLERBRUKSHALL FELLESINITIATIVET FOR NESØYA.
MIF Samfunnsregnskap  Boye Skistad  Per Fjeld-Olsen Prosjektgruppen.
Friluftskortet. -Barna skal bli glad i å være ute -Barna skal kjenne mestring ved å ha erfaring og kunnskap om naturen -Barna skal bli i stand til å ta.
Velkommen til nytt barnehageår! Spesielt ønsker vi de barna som er nye på avdelingene velkommen til oss- vi ser frem til å bli godt kjente med dem og familiene.
Utdanningsprogrammet idrettsfag Eidsvoll videregående skole.
Glede, helse og fellesskap – bare i idrettslaget? Brukerseminar Kari Steen-Johnsen, NIH og Anne-Lene Bakken Ulseth, ISF.
Velkommen til møte ……… Innspill fra I.L Fram, Tangmoen I.L, og Stjørdals Blink il, Hegra.il, Lånke il, Nybrott il, Elvran, Skjelstadmerk, og Remyra i.l.
INFOHEFTE FOR FORELDRENE «LØFT ER TØFT». INNLEDNING: I gjorde vi i Skaubo AS en stor satsning hvor alle ansatte i alle barnehagene gikk på kurs.
Friluftslivets år 2015 «Nå er det din tur!» Friluftsrådet Nordmøre og Romsdal håper skoler og barnehager bruker Friluftslivets år til å sette fokus på.
HORDALAND FOTBALLKRETS Fair Play i Barnefotballen.
Falkeidhallen Hallen ønskes plassert på Troppene i enden av kunstgressbanen med utsyn over vågen.
Bedre barnefotball med trenerkoordinator - Bedre fotballaktiviteten for dei minste. - Barn vil få bedre og morsommere fotballtrening. - Større trivsel.
Helsemyndighetenes arbeid med folkehelse. Myndighetene har det overordede ansvaret for folkehelsa Dette ansvaret skjer på en rekke områder: –Lover knyttet.
UTVIKLING DEL AV 89/1 “SKRANGLA” Asker, 20. august 2015.
TRENINGSVENN FOR PERSONER MED DEMENS. Et pilotprosjektet i regi av Nasjonalforeningen for folkehelsen Møre og Romsdal og Møre og Romsdal idrettskrets.
Til foreldre/foresatte for jenter/gutter i alderen 6-12 år Gresvik IF arrangerer for første gang fotballskole for barn i alderen 6-12 år. Gresvik IF ser.
R ISØR KOMMUNE Vi skal vokse - gjennom kunnskap, regional utvikling og attraktivitet Kjempesteinsmyra 10 mai 2016 Informasjonsmøte «oppgradering Kjempesteinsmyra.
BUØY SKOLE Lærelyst, vekst og glede. Vår visjon: Lærelyst, vekst og glede  Buøy skole år: 1-7 skole,160 elever og 30 ansatte  Opplæringsloven, læreplanen.
Valg av verdier bilde. Våren 2015 SSK fotball ønsket å bli mer bevisst på hva vi vil og hvordan vi vil ha det. Alle lag ble bedt om å diskutere verdier.
Sportslig forum - Ranheim håndball1 Rev 30/ Ranheims blå tråd.
Foreldremøte for J/G 2010, 27. august Plan for foreldremøtet J/G Info om klubben -hjemmesidene -sportsplan -medlemskap -lagene J/G lagsoppgaver.
Orientering for Rådmann Einar Gaustad - Asker kommune 11. oktober 2007 Kl
PROSJEKT SKJOLD ”lL Skjoldar ønsker å gi klubbens medlemmer gjennom idretten glede,muligheter og utfordringer uansett talent og ambisjoner. Klubben skal.
Sportsklubben nord Versjon
Alkoholbruk blant unge i Agder
Oppstartsmøte National ballskole
Reglement for bruk av flerbrukshaller/gymnastikksaler til nærmiljøaktiviteter Komite TKF 4.mai 2017.
Tips til gjennomføring av «Temakveld: Ungdomsidrett»
Konkurranse grupper Januar 2017
Kvinner i Lions Engasjement og handlekraft Styrke for lokalsamfunnet
Bærekraftig samfunnsutvikling
Unge folkevalgte Om rekruttering og frafall blant unge folkevalgte i norsk lokalpolitikk Ved forskere: Frode Berglund og Marte Winsvold NIBR 2005.
Prinsippskissen Klubbhus Flerbrukshall/ utvidelse av hall Fotballbaner
Eie, leie eller plasseres?
Bærekraftig samfunnsutvikling
v/Kristina Ness og Selma Pedersen NBF Kick Off 2017
Statsbudsjettet mangler klarspråk. Eksempler fra delen «Hovedtrekk».
BARNEHAGER Høsten 2016/våren 2017 ble prosessen med å legge ned Regnbuen barnehage f o m gjennomført. 17 barn og 7 ansatte er blitt fordelt.
Årshjul rødbasen
Lørenskog kommune PUBLISERT: 11. OKTOBER 2015
Friluftsløftet 2018 Strømsø
Idrettsservice Aktivitetsavdelingen
Sentrum for alle Å tilrettelegge sentrum for menneskene som bor der
Målbildet Stavanger kommune har som mål at flest mulig har et aktivt liv og klarer seg selv best mulig. Vi kaller det Leve HELE LIVET! Leve HELE LVET startet.
Felles prosjekt for alle velferdstjenestene
Velkommen – presentasjon av deg selv
Bli samarbeidspartner med Charlottenlund sportsklubb Junior
Lek og moro skal vi ha, det gjør barn og voksne glad!
Fremtid Hva tror der jenta drømmer om? Hvis det er noe som kan skje snart, hva tror dere hun drømmer om da? Hvis det er noe som skal skje i fremtiden,
Stortings- og idrettsvalget 2017
Klubbutvikling oppfølging
Formål Posisjon BÆKKELAGETS SPORTSKLUB VI SKAL SKAPE SAMFUNNETS
1. Hvor gammel må du være for å sitte i et styre?
EN KORT PRESENTASJON AV PROSJEKTET
Ramstadtoppen 14 desember 2018.
INVITASJON TIL NÆRMILJØMØTE
We serve.
Retningslinjer trafikksikkerhet (Idrettslagets navn………)
Klubbutvikling Visjon Virksomhetsidé Verdier (3V)
Nettverk for kommunikasjon v/ Kristin
Strategi Vedtatt av årsmøtet 2019.
Forventninger til foreldre og foresatte i Geilo IL Alpin
KILDER TIL LIVSKVALITET, Regional folkehelseplan Nordland
Lokalsamfunn, folkehelse og kulturarv
Utskrift av presentasjonen:

Myke trafikanter Falkeid idrettslag ønsker å legge til rette for myke trafikanter og vil ha mest mulig av trafikken bort fra selve idrettsområdet. Siden både Falkeid idrettslag og Tysvær kano- og kajakk har behov for større parkeringsareal ønsker Falkeid idrettslag å legge til rette for felles parkering. Det vil være stedlige masser som kan benyttes til fundament for parkeringsareal. En mulig parkeringsplass foreslås å legges nært kano- og kajakkanlegget like nedenfor eksisterende kunstgressbane.

Nærområdeutvikling Falkeid idrettslag har tro på fremtidig vekst i søre Tysvær. Vi har mange ressurssterke ny tilflyttede som viser engasjement og som bidrar til å videreutvikle vårt nærområde. Lokal samhørighet er viktig og Falkeid idrettslag ønsker å fremstå som et møtested for samtlige aldersgrupper. Idrettslaget har derfor tenkt stegvise etableringer som bidrar til å gjøre Troppene til et nærmiljøanlegg med plass til aktivitet for andre grupper, eksempelvis for yngre barn eller godt voksne samt hindre frafall av ungdom. Falkeid idrettslag har den siste tiden startet arbeidet med å tilby variert aktivitet også for voksne. En etablering av hall vil kunne bidra til å styrke folkehelsen i søre Tysvær. Tilpasset ute og inneområder for barn og eldre, e-sport, utleie av lokaler til foredrag/undervisning.

Hvorfor en hall på Troppene? Falkeid idrettslag ønsker å samle pågående aktiviteter og skape nye aktiviteter på Troppene for befolkningen. Området rundt Falkeid IL sitt idrettshus vokser både i antall boenheter og folk i disse. Det vil sannsynligvis også i framtiden føre til at medlemsmassen øker og av den grunn trenger vi flere treningsfelt til de ulike gruppene sin trening. I dag må i idrettslaget spre aktivitetene sine utover nærområdet rundt idrettshuset til Aksdal. Vi bruker Tysværvåg skole sitt uteområde, gymsal, fotballbaner rundt idrettshuset på Troppene og Tysværhallen i Aksdal. Vi låner også kajakkhuset sitt treningsrom vinterstid av TKKK. Situasjonen er at mange lag må nå kjempe om treningstider andre steder i kommunen. En hall på Troppene vil slik sett kunne frigi trengingstider til andre i kommunen.

Folkehelsekonsekvenser av Falkeid IL sin flerbrukshall Hva betyr en flerbrukshall for søre Tysvær? Er det god folkehelse i en flerbrukshall? Har dette interesse for kommunen? For å ta det siste først – selvsagt har det interesse for kommunen hva som skjer i søre Tysvær. Ikke bare har det interesse, kommunen er lovpålagt å følge med på forhold som kan påvirke folkehelsen lokalt i kommunen vår. Kommuneplanen for forteller at vi skal ha levende bygder der folk ønsker å bo og dette er en hovudstrategi. Ja, den gjør det. Vi i Falkeid IL tror at en ny flerbrukshall er et viktig verktøy for utvikling av lokalsamfunnet vårt og for folkehelsen i vår del av kommunen. Hvorfor? Falkeid har i dag et tilbud som favner alle aldersgrupper – fra de aller minste og til de aller eldste. De aller minste har tilbud om allidrett tilpasset både dem og foresatte. Vi har rikt med aldersbestemte idretter slik som fotball og håndball. Vi har ulike tilbud til voksne som vil være fysisk aktive, som håndball, innebandy og sykling. De eldste medlemmene våre har trening hver uke og en fast «drøs» dag i uken som gir de en unnskyldning for å komme ut. Alle tilbud med tydelige og klare folkehelsefordeler – der vi som klubb er bevisst om alt det andre rundt selve idretten som er minst like viktig for mange. Gleden av å bevege seg er uavhengig av ferdigheter, forventninger til å komme seg på trening, drøsen før treningen, treffpunktene vi lager for gamle travere så vel som tilflyttere.

Regulering Falkeid idrettslag ble oppfordret til å legge inn fremtidige planer for idrettsanlegget. Falkeid idrettsanlegg ønsker derfor å legge til rette for følgende: Mulig utvidelse av klubbhus hvor en utnytter utsikten mot sjøen. Etablering av et grønt område med bord og plass til lekeapparater for yngre barn mellom klubbhus og kunstgressbane men noe avgrenset slik at en ikke hindrer trafikk ned til kano – og kajakkanlegg. Her bør en etablere en miljøgate. Det er ønskelig å ha flomlys ved gressbanen samt for nye 5`er baner. Etablering av tribune langs gressbanen. Etablering av 5-er baner og 7-er bane/7-er hall. Falkeid idrettslag har mange lag under 10 år og vil med dette kunne legge til rette for stor aktivitet både sommer og vinter.