Månedsbrev fra Kløverhumlene Her kommer litt om det vi har gjort på i november og skal gjøre i desember.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Film om prosjekt Lebab Liknes skole i Kvinesdal, skoleåret
Advertisements

UT PÅ TUR I RAMMEPLANEN FOR BARNEHAGER HETER DET AT NATUREN SKAL GI ROM FOR ET MANGEFOLD AV OPPLEVELSER TIL ALLE ÅRSTIDER OG I ALL SLAGS VÆR, OG AT DET.
Månedsevaluering desember Spennende å telle ned til jul. Vi trakk et pepperkakehjerte hver dag og hang opp et rødt hjerte med datoen på, i vinduet. Antall,
Månedsevaluering november 2011
Språk, Tekst og Kommunikasjon
Turene i November har gått til:
M ÅNEDSEVALUERING MAI Sommeren er kommet! Håper den varer lenge! Vi nyter dagene ute med vannlek, leting etter insekter og lek og moro. I mai har vi vært.
Månedsbrev fra Blåklokka
Vurdering av mai måned I mai måned har barna vært på mange små turer. Noen har fanget maur, de puttet vi i et glass med blå gele- som mauren spiste. Andre.
Månedsbrev fra Sjøsprøyt April 2011
Tekst, språk og kommunikasjon
Månedsevaluering november rød avd
Månedsevaluering Januar 2012 Barna utfolder seg i snøen, er kreative og skaper. (Kunst, kultur og kreativitet) Gjennom dramatisering av Eventyr ute tar.
Månedsevaluering april 2012 Fokus denne måneden er naturen om våren og fugleliv. Vi ser på fugler, Synger sanger om fugler og maler fugler.
FJØSHAUGEN BARNEHAGE UTSIKTEN
Oktober på Rumpetrollet. Huska på Geitekillingen er et perfekt sted å slappe av for både voksne og barn.
Månedsbrev for Froskene – Mars 2015
Felles Blåbukk Da er den første måneden i 2015 ferdig alt. Vi har opplevd mye moro med barna deres, kong vinter kom på besøk, hvilket gjorde at vi fikk.
Månedsbrev Februar Hovedtema: -Karneval Sentrale datoer: 07.02: Adrian 6 år 11.02: Tore Gustavo 5 år 13.02: KARNEVAL 25.02: Abdurrahman 6 år Nyttige opplysninger:
Avdeling: Gul Tema: Luft og påske.
Månedsplan for Froskene – Februar 2015
Månedsplan for Froskene Mai 2015
Særlig fokus på vår avdeling Tilvenning og tilknytning – Trygghet, omsorg og nærhet Relasjoner – Mellom barn-voksne og barn-barn Lek, begynnende samspill/rollelek.
LitteraturNøkkelordRim og reglerSanger Skinnvotten Enkel versjon av juleevangeliet til adventsamlingene Mus Rev Villsvin/gris Hare Frosk Bjørn Ride, ride.
Her kommer litt om det vi har gjort på i juni og juli, og hva vi skal gjøre i august.
Tiden som gikk: I april har vi vært mye ute og kjent på været. Vi har hatt dager hvor vårsolen har varmet godt, men også dager hvor vi har hatt typisk.
Månedsbrev fra Kløverhumlene Her kommer litt om det vi har gjort på i mars og hva vi skal gjøre i april.
Månedsbrev fra Kløverhumlene Her kommer litt om det vi har gjort på i februar og skal gjøre i mars.
Tiden som gikk: I april har vi vært mye ute og kjent på været. Vi har hatt dager hvor vårsolen har varmet godt, men også dager hvor vi har hatt typisk.
Månedsbrev Småtroll. Tilbake til Oktober.. Stor koss med Eventyr Rødhette og Ulven, turer, FN dag og mye mer Forming aktivitet Vennerskap Hver onsdag.
Halvårsrapport for kløverhumlene Her kommer et sammendrag av det som vi har gjort her på kløverhumlene fra januar til juni.
Månedsplan for september Temaet for denne måneden: Meg selv Målet for denne perioden er å gi barna kjennskap kroppen 1 Gruppe 1: tema inne Gruppe 2 og.
Halvårsrapport for kløverhumlene Her kommer et sammendrag av det som vi har gjort her på kløverhumlene fra august til desember.
Månedsbrev fra Kløverhumlene Her kommer litt om det vi har gjort på i september og skal gjøre i oktober Som dere ser på bildet var noe av det mest spennende.
LitteraturNøkkelordRim og reglerSanger Skinnvotten Mus Rev Villsvin/gris Hare Frosk Bjørn Ride, ride ranke Bjørnen sover Små rumpetroll Med krøllet hale.
Fjellheim barnehage Førskolegruppen. FØRSKOLEGRUPPEN Siste år før skolestart setter vi av tre formiddager i uken til førskolebarna, der de jobber med.
LitteraturNøkkelordRim og reglerSanger De tre Bukkene Bruse Bukk/Geit Stor, mellomst, liten Troll Bro Gress Elv En, to, tre Gutten og bukken Bukkene Bruse.
MÅNEDSBREV FOR TYRIHANS OKTOBER 2015 Høsten har så langt vært ganske så flott, med flere dager med sol og lite vind. Da er det litt vanskelig for barna.
Mainytt! Dinglebein Hva gjorde vi i April: Vistestølen barnehage
NYHETSBREV fra «Blåbærtua» Januar 2017
Aprilnytt! Hva gjorde vi i Mars: Månedens Jubilanter:
Lag dere en rolig og stemningsfull adventstid!
Februarnytt Buorre beaivi = god dag
Månedsbrev Småtroll Januar.
Månedsbrev Småtroll Desember.
Novembernytt Pytten Nå er høsten her, og vi skriver alt november. Vi legger bak oss en spennende oktober måned, med mye latter, lek og læring. Vi hadde.
DESEMBER juledag Barnehagen stengt 27. Sammen med løvetann UKE
HVA HAR VI GJORT I AUGUST?
Periodeplan for Sommerly barnehage Uke : 17
Kine, Astri, Liv, Ann Kathrin og Tone
Januar på Pytten Da var desember over, og vi skriver Vil benytte anledningen til å ønske dere alle et godt nytt år. Håper alle hadde en flott juletid.
Oktober Uke/ frukt Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag 40
Oppsummering av januar Spesielt denne måneden
Desember på Neglespretten Mob:
Mai på Neglespretten Mob:
Månedsplan for mars UKE MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG
Hva har vi gjort i oktober?
Vi sorterer etter farger
Hva er viktig for oss i Sommerly når julen er her ?
Fjellheim barnehage Førskolegruppen.
Hva har vi gjort i november?
Periodeplan for Januar 2019
Periodeplan for desember 2018
Periodeplan for Januar 2019
Periodeplan for februar 2019
Kapittel 6 f) Sett inn sin, si, sitt, sine, hans, hennes eller deres.
Månedsbrev Småtroll November.
MÅNEDSBREV FOR TYRIHANS mai 2019
MÅNEDSBREV FOR TYRIHANS november 2018
Månedsbrev Småtroll Februar.
Utskrift av presentasjonen:

Månedsbrev fra Kløverhumlene Her kommer litt om det vi har gjort på i november og skal gjøre i desember

Tema Som forrige måned har vi Skinnvotten som tema. Jeg har laget en samlingskommode som vi har med på samlingene. Oppi skuffene med farger på ligger de ulike dyrene. I den svarte skuffen ligger sangkortene, og vi har sanger til hvert av dyrene i fortellingen. Barna åpner skuffene selv, tar ut dyrene og etterpå synger vi og øver på hvilen lyd dyret lager. Vi har også en skinnvott som vi putter alle dyrene inni når vi forteller eventyret

Turer Vi går på turer til både fjernt og nært. På det første bildet dro vi på tur til Hovedhuset og koste oss i uteområdet der. Erik lagde sitt eget lille prosjekt med å få trillebåren opp trappene. Det var ikke lett! Men etter hvert fant han en god teknikk På det andre bildet var vi på tur til Geoparken i byen der vi så på all den spennende nye grafittien, og koste oss med trampoline og morsomme røyr.

Baking Pepperkakekalender hører til tradisjonens tro her hos oss. Alle barna har vært med på å lage hjerter som vi har hengt opp i vinduet. Kan tro det var vanskelig å pynte hjertene uten å spise opp alle de gode sjokoladene! Men noen smaksprøver under veis ble det selfølgelig

Miljøfredag På torsdagen før planleggingsdagen hadde alle på avdelingen så fredagsfølelse at vi like greit tok en «Miljøfredag». De største barna ble med Anine og Vilde ut for å koste blader fra veien ned til barnehagen. Og det var jammen mange lass! 6 lass med vått løv og barn oppi trillebåren ble reine treningsøkten for de voksne, men gøy var det også Barna var superflinke og jobbet lenge med å rydde veien.

Måneden som kommer I desember skal vi fortsette med å ha eventyret om Skinnvotten. Med dyr og vinter som tema. Vi kommer til å fortelle eventyret og bruke dyrefigurer som konkreter som barna kan se og kjenne på. Vi skal synge sanger og leke leker om dyr Lage julegaver Øve oss på hva dyrene i eventyret heter