Du vet ikke hvem som kan komme til å se det Jeg har tatt et bilde av en venn, kan jeg publisere det? Mener vennen din det er et fint bilde? Er det.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
vi presenterer SLIDEPLAYER.NO
Advertisements

Relevant filmstoff i mediene. Hvem, hva, hvor. NFK-seminar Tromsø Anniken K.E. Kjeserud.
v/Tormod Engebu, IKAVA KDRS 13. november 2013
Hva vet dere om MOT? Historien til MOT.
Nettevett – utvidet versjon
ER DU EN PERSON SOM… Kan tenke nye tanker? Kan gjøre noe du ikke har gjort før? Kan du gjøre noe som ikke er typisk deg? Ser du for deg at du om ett år.
Bakgrunnsbilder. • Dere kan nå administrere bakgrunnsbilde selv gjennom Ressursgallerimodulen • Tips: bildet bør ikke være for tungt (inntil kb.
Hvordan lage spill i power point?
Larvik bibliotek Foredrag om sosiale medier Kl – Seniornett Larvik Sliperiet: Datakafé Kl – Minikurs: facebook Kl –
Kapittel 5 Ekteparet Alfaro spiser meksikansk middag.
Etter jobb på fredag var jeg ganske trøtt…
Helseforum – 27. Januar 2004 Allan Andreassen Februar 2004.
Powerpoint presentasjon i nettbruk & Etikk
Den store ID-quizen Hvem er du? - Ta testen nå!.
IKT i barnehagen.
Ta bilder med mobiltelefon
Nyhetsstrømmer #02 RSS ( RDF Site Summary ) gjør at man kan abonnere på nyhetsstrømmer. Atom er en standardisering av RSS formatet. Kan abonnere v.h.a.
VELKOMMEN TIL URO OPPLÆRING
Nyttig presentasjonsverktøy Basert på lysark / plansjer
Opphavsrett Vibeke Bjarnø, Avdeling for lærerutdanning og internasjonale studier.
Kildekritikk Vibeke Bjarnø, avdeling for lærerutdanning og internasjonale studier.
Er uglen smart? Vi har forsket litt og her er svarene.
Kommunikasjon JOHARI Tilbakemeldinger Aktiv lytting og åpne spørsmål
Bjørnegård skole Nettplakaten. Bjørnegård skole 1. PASSORD Gi aldri passord til venner eller andre. Det er helt privat og bare ditt. Bruk kodelås på pc,
Fest og følelser Om seksualitet.
Livsstilsending - uke 5 -
1 Ha det kjekt med fotballen i sommer Det å spille og trene fotball skal stort sett alltid være kjekt. Noen dager har vi skikkelig flyt i det vi gjør,
Digital dømmekraft -Nå også for voksne!. Digital hverdag Hver og en av oss har mer datakraft i lomma, enn Apollo 14 hadde da den landet på månen i 1971!
Tema Programmer som vil lure deg Personer som vil lure deg Statistikker Hva du bør tenke på Det er hjelp å få!
Digitale kommunikasjonsarenaer. Digital kommunikasjon Digital informasjon vil si informasjon som er lagret som tallkoder (0 og 1) Digitale medieplattformer.
Bruksanvisning for FINN Eiendom Partnerkunder Innholdsliste 1.Hvordan oppretter jeg en Bolig til salgs annonse 2. Hvordan endrer jeg en eksisterende annonse.
Egentrening i ferien Minde Storm. 2 Ha det kjekt med fotballen Det å spille og trene fotball skal stort sett alltid være kjekt. Noen dager har vi skikkelig.
Livsstilsendring Uke 6. Fra handling til reaksjon Hendelse Tanke Følelse Valg reaksjon.
Kapittel 5: Ekteparet Alfaro spiser meksikansk middag Ingebjørg.
Drama som læring Noen tips til aktiviteter. Samvittighetens røster En elev personaliserer personen som har et dilemma, et problem eller etisk utfordring.
FN- Forente nasjoner Bilder og tekst hentet fra
”Gjenkjenne retoriske appellformer og måter å argumentere på”
Informasjonssikkerhet i hverdagen
FN- Forente nasjoner Bilder og tekst hentet fra
Hvilke plattformer bruker dere?
Livsstilsendring Uke 6.
Bruksanvisning for FINN Eiendom Partnerkunder
Venner & valg Avslutning.
Roller og forventninger
Roede-kurslederen på Facebook
Nettvett U-18 Bodø politistasjon
94 svar fra 9 ulike verksted Svarprosent på 31 %
Informasjonssikkerhet i hverdagen
JELØY MENIGHET HVA ER VI SKAPT TIL Å VÆRE HVA ER VI SKAPT TIL Å GJØRE.
Hjelp og bistand fra Norsk Landbruksrådgiving, NLR øst
Smilende roboter... Japan satser stort på at roboter skal avlaste behov for selskap og hjelp i huset for en aldrende befolkning.
Koble opp nearpod.com Kode: xuikn
Vennskap for 1. og 2. klasse.
Venner & valg Velkommen.
Livsstilsendring Uke 6.
Denne presentasjonen er ment for barn 9-12 år
Agnes Giertsen, Helsesøster/ høgskolelektor &
Livsstilsendring Uke 6.
Serious Privacy Game Workshop
Lyst til å lage poster? - tips og veiledning
Elevstyrt Workshop - Heimdal VGS
Brukstips! Tekstfeltene i denne filen er vanlige tekstbokser. Du kan endre skrifttype, størrelse, flytte dem rundt og kopiere dem hvis du vil. Jeg syns.
Viktige spørsmål om kjønn, samliv og barn
Brukstips! Tekstfeltene i denne filen er vanlige tekstbokser. Du kan endre skrifttype, størrelse, flytte dem rundt og kopiere dem hvis du vil. Skrifttypene.
Livsstilsendring Uke 6.
Brukstips! Tekstfeltene i denne filen er vanlige tekstbokser. Du kan endre skrifttype, størrelse, flytte dem rundt og kopiere dem hvis du vil. Skrifttypene.
Brukstips! Tekstfeltene i denne filen er vanlige tekstbokser. Du kan endre skrifttype, størrelse, flytte dem rundt, slette dem eller kopiere dem hvis du.
Brukstips! Tekstfeltene i denne filen er vanlige tekstbokser. Du kan endre skrifttype, størrelse, flytte dem rundt og kopiere dem hvis du vil. Skrifttypene.
Brukstips! Tekstfeltene i denne filen er vanlige tekstbokser. Du kan endre skrifttype, størrelse, flytte dem rundt og kopiere dem hvis du vil. Skrifttypene.
Utskrift av presentasjonen:

Du vet ikke hvem som kan komme til å se det Jeg har tatt et bilde av en venn, kan jeg publisere det? Mener vennen din det er et fint bilde? Er det et fint bilde? Vil bildet gi vennen din trøbbel? Vil det skape noen form for drama? Vet du at alle kan se, kopiere og dele det videre? Er det greit om bestemor ser det? Om ett år – vil du fortsatt mene det var lurt å publisere det? PUBLISER! Nei Ja Vær stolt av bildene du deler med andre. Vis bare de aller beste! Vær snill. Du vil ikke at vennen din skal laste opp et stygt bilde av deg – vil du? Ikke publiser noe som kan ødeleggge både for vennen din og deg selv. Det er ikke bryet verdt å publisere det – helt seriøst! Alt som havner på nett kan bli kopiert og delt med et stort og ukjent publikum Hvis ikke hun tåler å se det vil helt sikkert andre også synes det er upassende Er du i tvil så ikke publiser. Ditt framtidige jeg vil takke deg OBS: SAMTYKKE

C REATIVE COMMONS C REATIVE COMMONS HTTP :// YOUTU. BE /Y D 9 D P3 VL O YK HTTP :// YOUTU. BE /Y D 9 D P3 VL O YK « EN IDEELL ORGANISASJON, ETABLERT I 2001, SOM JOBBER FOR Å ØKE ANTALLET ÅNDSVERK SOM ALLE LOVLIG KAN DELE MED ANDRE OG BYGGE VIDERE PÅ », FRA WIKIPEDIA. NO

Kartlegging ved håndsopprekking ​Jeg tenker på hvordan andre kan bruke ting jeg publiserer (om jeg skal bruke copyright eller cc-lisens) BYND NCSA

Tips ​#whpboomerang ​Filmsnutter du har tatt kan du: Bruke flere ganger dele opp spille baklengs legge på effekter