Dette er storvik i vestlandet i rogaland ● Rogaland har er et stort oljefylke og storvik er attmed havet. ● Rogaland har 351000 innbygere og har stor utsikt.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
För demokrati i Norrköping
Advertisements

Om å plage en rød fisk..
Vi har kjøpt en liten hytte på fjellet, og lurte på om du ville ta med deg familien eller noen venner og komme en tur i påsken for en liten påskepils med.
En reise med Hurtigruten Mai-seminaret 8. mai – 5. juni 2001.
Evaluering av oktober på blå
H FOR HANE •MARI SER EN __ANE •__ANEN GALER •DENNE __ __ NEN HETER THOMAS.
Seilturen En sommerfortelling…...
Kapittel mai hos Reza og Heidi.
Torsdag 30.april – mandag 4.mai 1998
Kjære Pappa. Rart å tenke på at du startet på bunnen en gang du også.
EN DAG I UKA GÅR VI PÅ PIRATEN PÅ TUR. VI ER SÅ HELDIGE SOM HAR EN EN LITEN SKOGHOLT RETT VEDSIDEN AV BARNEHAGEN, OG DER HAR VI OGSÅ EN KJEMPE FIN BÅLPLASS.
Kapittel 39 Samlivsformer.
Kim er en jente som er fem år gammel. Hun bor i et land som heter Vietnam sammen med familien sin. Kim har tre storesøstre og en lillebror. I huset til.
Å kjøre bil og å stå i bilkø
Besøk på Beracah barnehjem som ligger i Kerala i India
Agent for rettferdighet
TEFA SEMINAR mars Quality Hotel & Resort Norges Jeger- og Fiskerforbunds fremtidsdrøm for innlandsfiske på Agder?
Kapittel 11 Dåp og konfirmasjon i Den norske kirke
Vestlandet Fjorder og fosser!.
TILTAKSFORUM 15. OG 16. SEPT 2010 TØRVIS HOTELL Erfaring frå satsing i reiselivet i Sogn Rolf Wikborg.
Kapittel 13 I begravelse.
PREPOSISJONER.
Hva er et kart? ”Et kart er en tegning av et stort eller lite område av jordoverflaten sett rett ovenfra!”
DUBAI  En av de sju emiratene i UAE på den arabiske halvøya i Vest-Asia ved Persiabukta.  Den nest største byen etter Abu- dhabi.  En vakker, stor.
FAST STOFF VÆSKE og GASS
Friluftskortet. -Barna skal bli glad i å være ute -Barna skal kjenne mestring ved å ha erfaring og kunnskap om naturen -Barna skal bli i stand til å ta.
PÅSKE TRADISJONER. Påske er en viktig høytidstid og i Norge betyr påsken ferie og mange fridager. Den tradisjonelle norske måten å feire påske på er knyttet.
KAPITTEL 50 Josephs julaften. a) Sett strek mellom ordene og forklaringene som betyr omtrent det samme desember 2. å gå 3. trist 4. nettopp 5.
En helt i hjemlandet mitt Hun heter Pumpuang Duangchan, og hun er en sanger fra Thailand Hun vokste opp i ei lita bygd, og familien hennes hadde dårlig.
Halvårsrapport for kløverhumlene Her kommer et sammendrag av det som vi har gjort her på kløverhumlene fra august til desember.
Her kommer vi!! Mange elever gleder seg til 1 uke på Fevik. Mange elever gleder seg til 1 uke på Fevik. Mange vil fiske mye og noen ikke. Mange vil fiske.
Uke nov.- 4.des. Uke nov.- 4.des. Ord å forklare: Håp Ord å forklare: Håp.
FEVIK MaretimeLeirskole. FISK FISK Du skulle sett sondre da han fikk den fisken Du skulle sett sondre da han fikk den fisken FORRESTEN DET VIL DU IKKE.
Juninytt Da har vi sagt farvel til mai og ønsket juni velkommen! Mai har vært preget av mange gode fellesopplevelser, og mye kjekk lek inne og ute. Vi.
Vinter-høytid i Romania
DUGNAD Styret Lørdag 9. mai kl Til beboerne i Furua Borettslag
NOVEMBER UKE MANDAG (Varmmat) TIRSDAG (matboks) ONSDAG (smørelunsj)
Fevik Bilder.
Dette er Storvik i vest- Agder.
Snah Shahin.
PALS.
Bading Dette ser kaldt ut. De synes det er morsomt.
Å leve med assistanse Denne bolken holdes av noen som selv lever med assistent i parforholdet. Ca 1time brukes på dette. Veldig fint med dialog mellom.
Julekalender 2014 En meningsfull julekalender
FNs bærekraftsmål FNs bærekraftsmål skal sikre at hele verden tar vare på miljøet samtidig som at alle mennesker kan ha muligheter for et godt liv.
2017 Tiden som kommer: Praksisbarnehage
DESEMBER November Desember
Dyreskolen Hei! Og velkommen til Dyreskolen :) Det fins mange forskjellige dyr. Noen dyr lever under vann, noen på land og noen dyr flyr i lufta. Noen.
Kapittel 32 Forholdet til læreren.
Kapittel 46 Utviklingssamtale.
Anita forteller (FORSIDE) om søndagsskolen og de sinte mennene.
Hva er en konfirmant? Hvem er din konfirmant?
KOMPETANSE FOR MANGFOLD
MAI MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG Juliusklubb klokken 09.30
Juni Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Uke/ frukt 4.
Oppgave 42 Finn feilene i setningene, og gi forslag til riktige setninger. Her finnes det selvsagt mange muligheter og ikke én fasit.
Tema: Norsk sjømatnæring er en av landets største eksportnæringer.
PLast er havets mareritt
Vi har kjøpt en liten hytte på fjellet, og lurte på om du ville ta med deg familien eller noen venner og komme en tur i påsken for en liten påskepils.
Støvsug et rom som ikke er ditt. 11. desember:
Kapittel 12 Melissa og Petter gifter seg
Kapittel 16 På fotballtrening.
Kapittel 23 Årstidene.
Periodeplan for desember 2018
Påmelding innan 01.februar 2019 til
Månedsbrev for januar og februar
PLast er havets mareritt
HVA HAR VI GJORT I DESEMBER?
Rekruttering av kompetanse - ny tid, nye krav og nye utfordringer ?
MEG SELV EVALUERING OG OPPSUMMERING AV AUGUST
Utskrift av presentasjonen:

Dette er storvik i vestlandet i rogaland ● Rogaland har er et stort oljefylke og storvik er attmed havet. ● Rogaland har innbygere og har stor utsikt fra fjellene.

Dette er en heldig familie ● Dette er en heldig familie de bor ganske fint i Rogaland. ● Turistnæring er viktig for Vestlandet.Fra hele verden kommer folk for å se de trange,dype fjordene,og fossene som stuper utfor bratte fjellsider. ● Rogaland er en fin by på vestlandet.I fjordene er mange fiskebåter og får seg middag.

Fine årstider ● Sjømaten er veldig god på Vestlandet i Rogaland fylke.Du får veldig god fangst der. ● Fiskerne er alltid glade for de får så mye fin fisk. ● Om sommeren kan du sykkle,gå på tur eller sole deg og mye annet. ● Men det kan bli voldsomme stormer av og til så du bør passe deg. ● Det er veldig fint og ta hurtigruten eller ferga på sjøen.

Høytider og andre tider ● Rogaland har ganske fine høytider om,vinteren er det ganske kaldt så ta på deg lue til og med marsvinet har lue på seg. ● De er flink til dekoraskjoner.De er flink til og lage kaker.Til og med er de flink til og lage pepperkakehus og pepperkakebiler,de har fine julepynt og kalender.De har påskaeegg og fine påskekyllinger.Når vi har nyttårsaften gleder kattene seg,og de har fine fyrverkeri.17 Mai har de også det gleder barna seg til at de sover med klærne på og sklir ned trappetrinene.